Weider Liquid Mega Forte

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.408
Bizde gümrükten geçerken çok fazla ticari vergi yiyor ondan dolayı bu fiyatlar diye düşünüyorum

bide almanyadan sanırım euro üzerinden ithal ediliyor o yüzden bu kadar pahalı oldugunu düsünüyorum yine diger markaların ürünleri biraz daha alınabilir ama weider tam zengin isi duh

bide almanyadan sanırım euro üzerinden ithal ediliyor o yüzden bu kadar pahalı oldugunu düsünüyorum yine diger markaların ürünleri biraz daha alınabilir ama weider tam zengin isi duh
weiderin urunleri inanilmaz pahali. Almanya'daki fiyat bile pahali aslinda. Kisi zengin olsa bile kullanmamali bence prensip olarak. Kalitesi belki diger urunlere gore biraz daha fazladir ki bu konuda tam bir bilgim yok, eser miktardaki bir fark icin 2 kati para vermek icin bence zengin olmanin yaninda baska ozelliklere de sahip olmak gerekiyor:D

Arkadaslar ilk ürünü cumartesi günü kullandim. Gercekten etkisi mükemmel ayrica spordan sonra olan yorgunluk ve halsizligimi kesti. Tadi biraz kötü ama sade bir sekilde yinede icilebilinir. Biraz yogun bi tad var bide sanki kirec iciyormussunuz gibi hissediyorsunuz. Acikcasi ben böyle hissettim.

weiderin urunleri inanilmaz pahali. Almanya'daki fiyat bile pahali aslinda. Kisi zengin olsa bile kullanmamali bence prensip olarak. Kalitesi belki diger urunlere gore biraz daha fazladir ki bu konuda tam bir bilgim yok, eser miktardaki bir fark icin 2 kati para vermek icin bence zengin olmanin yaninda baska ozelliklere de sahip olmak gerekiyor:D

:)haklısın hocam ne diyeyim ama kullanan arkadasların hepsi memnun o yuzden bise diyemiyorum ne kadar kaliteli olursa olsun bu paraya deger mi o da muallakta tabi acıkcası

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:47 ----------

bu ürünü amerikadan alabileceğimiz bir site varmı bildiğiniz?

weider ürünlerinin bir kacı amerika bodybuilding sitesinde var ama almanyada her ürünü var Türkiyeye gelen weider ürünleride almanyadan ithal ediliyor amerikada cok daha iyiş markalar oldugunu düsünüyorum örnegin dymatize,allmax,cellucor,muscle pharm vs vs

Weider

Merhaba Arkadaşlar ,

Bir weider kullanıcısı olarak bende fiyatların üst seviyelerde olmasından müzdarip birisiyim. Ama buna rağmen kullanmaya devam etmekteyim.

Bu konuyla ilgili sizlerle paylaşmak istediğim bir ayrıntı var sanıyorum fiyatların durumunuyla ilgili durumu biraz açıklamaya yardımı olabilir.

Weider ürünlerinin pahalı olmasının ana nedeni , Türkiye için islami helal koşullarına uygun olarak ayrı bir üretim bandından çıkmasıdır. Bu durum kendi başına ciddi bir maliyet oluşturuyor. Bununla birlikte marka öncelikli olarak ileri seviyedeki elit sporculara hitap etmesi nedeni ilede farklılaşmaktadır. İkinci hitap ettiği kısım ileri ve orta seviyedeki serbest sporculardır.

Uzun lafın kısası çok ciddi ağırlık antremanları yapan , bu yaptığı antremanlar esnasından performansını arttırmak isteyen, hedefi olan kişilerce kullanılması gerekir. Ayrıca ciddi antreman yapılmadıkça bu veya buna benzer ürünlerdende bir fayda edilemeyeceğinide ÖZELLİKLE söylemek isterim .

Sevgiler.
Serkan .bench_O

Arkadaslar,ilginç bir durum var, ürün weiderin kendi sitesi olan weider.com da bulunmamakta. Yani sitede weiderin tüm ürünleri incelediğinizde bu ürün gözükmemekte. Netrition.com da ve webde de aradım ama yok. Google a yazıyorum ismini sadece türk sitelerinde var bu ürün başka yabancı sitede yok. Bu ne iştir Allah aşkına?

ege_2048 bu ürün yurt dışında Amino Blast Mega Forte olarak satılmakta. Tr de ise Liquid Mega Forte ismi ile satılıyor. Tr ye özel üretim (helal koşar sertifakası gereği) bu yüzdende weider hepsinden pahalıdır. Ben Fransadan 35 Euroya aldım geçtiğimiz hafta 1 kere kullandım çok ağır geçen bir bacak antremanı sonrası içtim rahatlattı baya etkili bir ürün olduğunu söyleyebilirim 1 kere kullanmış olsamda .

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:27 ----------

Bu arada ileri seviyede ağır idmanlar yapmıyorsanız sadece antreman sonrası alınması tavsiye ediliyor. Amino asiti enerjiye çevirecek türden (hayvan gibi) idman yapıyorsanız antreman önceside içilmesi tavsiye edilebiliyor.

Sevgiler.

Bazı arkadaşlar kullanımında Bcaa ile kullanılmaması söyleniliyor fakat definasyon döneminde bcaa öneriliyor. Nasıl oluyor diye bir soru sormuşlar.

Weiderın kitapçığına baktım şimdi bendeki;

Beraberinde kullanılması tavsiye edilen ürünlerde;

CFM Whey protein
Maximum mass volume
Mega Mass 4000
CLA
L-Glutamine
Nos-x
Bcaa 2000
L-carnitine
maximum kre-genic
pure egg amino
nsp protein
L-carnitine 1000

anlayacağınız her weider ürünüyle kombine edilebilire lafı getiriyorlar

benim merak etiğim birşey var cevaplarsanız sevinirim.

ben yağ yakıcı kullanıp kardiyo yapacağım ama weider liquid carnitine mi yoksa mega forte mu almalıyım? hangisini tavsiye edersiniz?

Orinafore ,

mega forte sıvı amino asit ürünüdür.
l-carnitine yağ yakmaya "yardımcı" olan bir üründür.

antreman şeklin yada hedefini bilemiyorum ama sadece kardio çalışıyorsan l-carnitine kullanmalısın.

Sevgiler

Arkadaşlar hemen hemen yarım kutusu bitmiş durumda şu ana kadar olan deneyimlerimden eğer ağır çalışacaksanız antreman öncesi içilmesi daha iyi iki şekildede denedim antreman öncesi içtikten sonra , çok daha ağır kilolara girebildim . bilgilerinize sunulur .

Arkadaşlar size şu bilgiyi vereyim;
Nano vapor
süper pumup250
amino fx
nanox9
bu ürünleri kullandım kesinlikle en iyi pump ve definasyon olarakta tabi mega forte çok iddalıyım bu klonuda paranıza yazık olmasın

definasyon döneminde şekillenmek için bu ürün ile birlikte kullanılması tavsiye edilen bir ürün var mı. yoksa tek başına weider bu işi halleder mi ?

maddi durumun gayet iyi ise güzel bir diyetle beraber cla ve whey protein takımı tamamlar şöyle;
sabah:whey protein
spor öncesi mega forte
spor sonrası : whey protein
yatmadan hemen önce mega forte
yemeklerle beraber cla günde 3 kere 1000mglık
mega forte 80 kg altı 1 ampul yarım yarım kullanmak 80 kg üstü 1.5 ampul şekli olabilir

maddi durumun gayet iyi ise güzel bir diyetle beraber cla ve whey protein takımı tamamlar şöyle;
sabah:whey protein
spor öncesi mega forte
spor sonrası : whey protein
yatmadan hemen önce mega forte
yemeklerle beraber cla günde 3 kere 1000mglık
mega forte 80 kg altı 1 ampul yarım yarım kullanmak 80 kg üstü 1.5 ampul şekli olabilir

protein optimum whey kullanıyorum cla olarak neyi önerirsin pekidumbelllls

Hardline kampanya urunleri var bir bak istersen patentli
ultimate nitrution uygun fiyat ve kalite
gnc ayin ilk haftasi %20 indirimde bilindik marka olduktan sonra hepsinin cla 'si hemen hemen aynidir yalniz hard line 800mg yeterli olur gibi ve yerli mali sayilir

Back
Yukarı