Weider Liquid Mega Forte

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.408
yeni ürün geldi sonunda. 13900 mg

100 ml içinde
25 ml içinde
1 porsiyon içinde
Enerji değeri
949 kJ /227 kcal
237 kJ /57 kcal
79 kJ/19 kcal
Protein
41,2 gr
10,3 gr
3,4 gr
Karbonhidrat
10 gr
2,6 gr
0,8 gr
Yağ
0,1 gr
<0,1 gr
<0,1 gr

Amino Asit Profili :

100 ml içinde
25 ml içinde
L-Alanine
1960 mg
490mg
L-Arginine
12000 mg
3000 mg
L-Aspartic Acid
2320 mg
580 mg
L-Cysteine
460 mg
115 mg
L-Glutamine
3960 mg
990 mg
Glycine
1620mg
405 mg
L-Histidine*
810 mg
203mg
L-Isoleucine*
2140mg
535mg
L-Leucine*
1840 mg
710 mg
L-Lysine*
3650 mg
913 mg
L-Methionine*
460 mg
115 mg
L-Ornithine
12000 mg
3000 mg
L-Phenylalanine*
770 mg
193 mg
L-Proline
2670 mg
668 mg
L-Serine
2430 mg
608 mg
L-Threonine*
2610 mg
653 mg
L-Tryptophan*
250 mg
63 mg
L-Tyrosine
440 mg
110 mg
L-Valine*
2210 mg
553 mg

Geldi de nereye geldi abi :D

fiyat daha yüksek çünkü artık tek tüpte 13900 mg aminoasit var... hele yeni 2 ürün varki denemek lazım kesinlikle; pure egg amino ve amino drink... amino drink allstars amino drink gibi toz ama tek ölçekte 19500 mg aminoasit var, pure egg amino ise yuzde 95 whey hidrolize ve biyolojik değer bakımından şu an en yüksek amino... bu hafta içi girer her yerde stoklara...

yeni mega forte un weider resmi sitesinde olmama sebebi ne olabilir,almanya dan önce bizde mi satışa çıkmış ürün :)

yeni mega forte un weider resmi sitesinde olmama sebebi ne olabilir,almanya dan önce bizde mi satışa çıkmış ürün :)

google a amino mega forte 13900 mg yaz, bir çok alman sitesinde ürünü görebilirsin.

yorumlara bakıyorum da herkes uc aydır calısıyorum erken mı vs turunde sorular soruyor.cevaplarda evet erken bosa gıder gıbı cevaplar.buna anlamıs degılım bu sızın ıhtıyac hıssetmenızle alakalı bı yıl ıkı yıl spor yapanlar var salonda bende uc aydır salona devam edıyorum ve aynı hatta daha calısıyorum onlardan ne yanı sımdı ben kullanırsm bosa onlar kullanırsa ıse yarar bu mudur mantık??cok sacma bellı bı sevıyeye geldıgınızı dusunuyorsanız kullanın derım...

yorumlara bakıyorum da herkes uc aydır calısıyorum erken mı vs turunde sorular soruyor.cevaplarda evet erken bosa gıder gıbı cevaplar.buna anlamıs degılım bu sızın ıhtıyac hıssetmenızle alakalı bı yıl ıkı yıl spor yapanlar var salonda bende uc aydır salona devam edıyorum ve aynı hatta daha calısıyorum onlardan ne yanı sımdı ben kullanırsm bosa onlar kullanırsa ıse yarar bu mudur mantık??cok sacma bellı bı sevıyeye geldıgınızı dusunuyorsanız kullanın derım...

boşa giderde ziyade mantık şu sanırım
şimdi belli bir süreden önce almak gereksiz çünü zaten ilk 6-8 ay zaten aç olan vücut hızlı gelişiyor ve temelini atıyor,ondan sonra vücud idmana ağırlığı kısacası bu rutine bağlayan zorlamalara alışıyor ve gelişimi yavaşlıyor,işte bu zamanlarda aınan destek bir sıçrama yaratıyor kaslarda,şöyle düşün ilk 3-6 ayda amino creatin vs atıyorum artık her neyse kullanırsan,gelişimin yavaşladıgında vücudu şaşırtmak için ne kullanıcaksın? alternatiflerini kendi elinle azaltmş olursun ilerisi için ;) benim anladıgım mantık bu,doğru yada yanlış bilemem tabi :)

Arkadaslar benim maddiyetim bu ürüne imkan vermiyor ama Weider`in Amino Power Liquid ürünü var. Onu kullansam nasil olur acaba?

Vücut belli bir seviyeye ulaşmadan böyle içeriği, değerleri yüksek ürünler kullanmanın bir anlamı olmaz hem boşa para harcamış olursun, hemde vücut kullanmayacağından atmak için böbreklerine yük olmuş olur mantığı bu. aceleye gerek yok.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:49 ----------

Eğerki iyi beslenemediğini düşünüyorsan,protein tozu kullanabilirsin,iyi besleniyorsan onada gerek yok şimdilik sonuçta besin takviyesi.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:51 ----------

Arkadaslar benim maddiyetim bu ürüne imkan vermiyor ama Weider`in Amino Power Liquid ürünü var. Onu kullansam nasil olur acaba?

Mega forte, idman öncesi antrenman performansını artırmak nikrik oksit üretimini artırmak gece yatarken alındığında da büyüme hormonunun salgılanmasını artırmak amaçlı komplike bir ürün, amino power liquid ise daha çok idman sonrası yıkımı durdurmak biran önce kasları beslemek amaçlı bir ürün isteğine göre birine karar vermelisin bence biraz daha paranı biriktier ve mega forte yi dene :D kolay gelsin.

boşa giderde ziyade mantık şu sanırım
şimdi belli bir süreden önce almak gereksiz çünü zaten ilk 6-8 ay zaten aç olan vücut hızlı gelişiyor ve temelini atıyor,ondan sonra vücud idmana ağırlığı kısacası bu rutine bağlayan zorlamalara alışıyor ve gelişimi yavaşlıyor,işte bu zamanlarda aınan destek bir sıçrama yaratıyor kaslarda,şöyle düşün ilk 3-6 ayda amino creatin vs atıyorum artık her neyse kullanırsan,gelişimin yavaşladıgında vücudu şaşırtmak için ne kullanıcaksın? alternatiflerini kendi elinle azaltmş olursun ilerisi için ;) benim anladıgım mantık bu,doğru yada yanlış bilemem tabi :)

evet vucudu sasırtma adına yapılabıleceklerı azaltıyor demenız mantıklı...fakat bunu antrenmanlarla da yapabılırız yahutsoyle dıyım urunu degıstırebılırız dıye dusunuyorum...pıyasada tonla amıno var yanı sasırtmaksa gaye boyle de hareket edılebılır...netıcede hepsının ıcerık durumu farklı ama dedıgınız gıbı mantıklı oldugunu da ınkar etmıyorum hele pıyasanın en ıyısı denılen bır amıno ıcın bıraz daha sabretmek doğru olabılır:D

geldi

yeni parti ürünler geldi weiderin sitesinde satılıyor simdi bu ürün piyasadaki en iyi amino asit mi?ayrıca weider amino nox ile kıyaslayabilir misiniz?bench_O

yeni parti ürünler geldi weiderin sitesinde satılıyor simdi bu ürün piyasadaki en iyi amino asit mi?ayrıca weider amino nox ile kıyaslayabilir misiniz?bench_O

amıno nox ile kıyaslaması aıno nox başlığında var bende hangisini kullansam diye düşünenlerdenim lakin amino noxun anabolık etkısı cok daga yuksek katologunda oyle gorunuyo yanı amıno nox daha ıyı...

yuh

bu arada gelen yeni parti 199 lira bu ne ya tamam iyi ürün de ampul başına 10 lira ya el insaf insaf...

bencede cok pahalı yaa napalım weiderin ürünleri sanırım cok kaliteli ama cok pahalı simdi protein tozunun yeni partisi gelicekmis onun da fiyatı 325 tl olcakmıs weider premium whey 2.3 kg agzım acık kaldı yaayuh yani gereksiz pahalı diye düsünüyorum:(

Back
Yukarı