Weider Amino 2200

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.535
Bu ürünü Almanya'daki weider shop'un sitesinde göremedim nedeni nedir acaba ? Sadece whey aminos görebildim Türkiye satışta olanlardan.

ürünün nerede üretildiğini, hangi ülkelere satıldığını bilemem ama şurası kesin;

şimdiye kadar "bir çok farklı markanın bir çok çeşit" ürünü kullandım. bunların içinde, megaforte den sonra en etkili supplement weideramino2200 dür. en azından bendeki etkisi böyle.

kullanımına gelince idmandan önce ve sonra alınması güzel. yalnız 3 + 3 çok az diye düşünüyorum.
ben 80 kiloyum(yağ oranı düşük) idmandan önce 7, idman sonrası 8 adet alıyorum. sonuç iyi vesselam.

yutmasına gelince. ilk zaman zor alışıyor insan. yutamıyorsanız sarımsak ezme aletine toz haline geitirip içilebilir.

weider ultra amino 3050 kullanmadınız sanırım.yoksa o sıralama mega forte>3050>2200 şeklinde olurdu :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:05 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:03 ----------

Bu ürünü Almanya'daki weider shop'un sitesinde göremedim nedeni nedir acaba ? Sadece whey aminos görebildim Türkiye satışta olanlardan.

ülkeye özel ithalat yapıyorlar sanırım.multipower'dan örnek verecek olursak d fine ve x plode ürünleri multipower ın ne almanya nede ingiliz sitesinde yok.daha 2 gün önce supplementler.com a gelen isolate 100 ve all in one x plode bile yok.düşün artık :)

weider ultra amino 3050 kullanmadınız sanırım.yoksa o sıralama mega forte>3050>2200 şeklinde olurdu :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:05 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:03 ----------

ülkeye özel ithalat yapıyorlar sanırım.multipower'dan örnek verecek olursak d fine ve x plode ürünleri multipower ın ne almanya nede ingiliz sitesinde yok.daha 2 gün önce supplementler.com a gelen isolate 100 ve all in one x plode bile yok.düşün artık :)

Olabilir. Weider amino 2200 ve weider 3050nin tabletleri gripin hapindan daha mi buyuk ?

gripin hapını tam olarak bilemediğimden birşey diyemeyeceğim fakat gripin yuvarlak bir hap diye biliyorum.amino hapları ise elips şeklindedir.
ama 3050 daha büyüktür diye tahmin ediyorum :)

1 ay sonra bodybuilding sporunu birakip besyo sinavina hazirlanmaya başlayacağım. Yüzme ve koşu sporlarini yapacağım. 2.Dönem ise besyo hazirlik kursu alacağım büyük ihtimal. Bodybuilding biraktiktan sonra sadece creatine ve amino kullanmayı uygun görmekteyim. Ama Beslenmem aynen bodybuilding'de olduğu gibi günde 100 gr protein alımlı olacak.

3001 falan kullandığım zamanda bende pek öyle birşey olmuyordu yada ben farketmemiş olabilirm yanlız bu 2200 diğer aminolara göre daha sert ve sıkımı yapıyor kasları onu merak ediyorum ben

bende 3001 kullandım fakat kaslarda daha iyi sertleşme oluyordu bende.kas sertliği genetik bir olay zaten forumda tartışıldı bu.bir kas grubunu sıktığında bile yumuşaksa bunun üzerinde pek fazla oynayamazsın.eğer kasların sıkı ise aminonun etkisini daha iyi hissedebiliyorsun.weider'e özel böyle bir artı olduğunu düşünmüyorum.

arkadaşlar bir sorumda benim olacak rica etsem cevaplarsanız sevinirim
1 aydır muscletech hydroxcut kullanıyorum uzun süre önce kilo vermiştim sarkıkları düzeltmek için şey benim yağ yakıcı ile kombine edebilirmiyim.bazı yorumlarda aşırı kullanmı yağlanma yapar söylenmiş bunu nasıl kullanmalıyım benim gibi birisi için şimdiden teşekkürler

angryhun ve diğer arkadaşlar size bi sorum olacak

ben 98 kilodan 68 kiloya düştüm 1.5 senede 170 boyum ama vücudum cok sarktı göğüslerim karnım sanki naylon gibi.

amino asitleri kullanıp bb yapsam düzeltebilirmiyim. bana ne yapmamı tavsiye edersin? 1senede toparlamak istiyorum vücudumu

cevabın için şimdiden teşekkürler.

Ben de bu üründen bir kutu aldım ve kullanmaya başladım. Umarım istediğim etkiyi alabilirim. Bitirdiğim zaman sonuçlarını burdan yazarım.

Bugün aldığım Weider 2200 Alman üretimi görünüyor. Şimdiye kadarki supplementlerimi hep Amerikan üretimi kullandığım için içime pek sinmedi. Geri verip Universal 3001'in tekrar gelmesini mi beklemeli acaba?

merhaba formda yeniyim weider 2200 amino' yu uygun fiyatlara satılan yerleri bilen varmı? nereden almamı tavsiye edersiniz?
iyi sohbetler

Arkadaşlar bu ürün spora ilk başladığım zaman kullandıgım üründü cok faydasını görmüştüm şu anda tekrar kullanmaya başladım yalnız sanki önceden kullandığımda tabletler daha farklıydı kesinlikle bu tabletler önceki kullandıgım gibi değil neden olabilir acaba sahte olmasının imkanı yok güvenilir bir yerden aldım :S

bende yeni weider 2200 aldım ve dendiği gibi tabletler yuvarlak değil değişmiş tablet şekli
antilop gıda distrbütörlüğünde güvenilr yerden aldm ..

herkeste mi böyle acaba ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:50 ----------

ürünün son kullanma tarihi 2014/2 üretimi 2011/1 11 ay olmus üretileli 11 ay öncemi değişti bunun tablet şekli? ilk defa weider kullanıorm ama hep yuvarlar diolardı

Back
Yukarı