Weider Amino 2200

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.535
Bence güzel bir ürün çalışıyorum hareketi yapıyorum hiç terlemiyorum ayrıca hareketi kendim sıkılınca bırakıyorum almadan önceki çalıştığım ağırlıklarda bu ürün ile hem daha ağır kaldırabilirsiniz hemde sert idmanlara dayanabilirsiniz.Bence çok güzel bir ürün yutarken bol suyla yutunuz çok kısa sürede istediğiniz sonuçu elde ediceksiniz ama hazimde olucak tabi 1 kullandım etkisi olmadı demiceksiniz sabır isteyen bir spor bu.

protein tozu yerine amino asit kullanılabilir mi ? ben şu an muscletech nitro tech protein tozu kullanmıyorum , çok da güzel bir ürün bence , fakat bir de amino asit denemeyi düsünüyorum , sonuçta aynı görevi görüyorlar değil mi ?

evt aynı iş tabi doz farkını kapatabilirsen hem amino asit protein tozuna oranla çok daha hızlı emilip kana karışıyor..

Merhaba arkadaşlar,yaklaşık 2 aydır body'e gidiyorum.94 doğumluyum.Boyum 1.83 cm Kilom 79.Weider amino 2200'nin bana nasıl etkisi olur?(ZARARLI VEYA YARARLI)Bu işten anlayan abilerim veya kardeşlerim yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleme:
2 aylık bi sporcu için bunlara gerek yok ilk 6 ay doğal beslenmene bak sen ondan sonra supplement kullanımına uygun bir vücut yapın olur şimdi alman para israfından başka birşey değildir..supplementler ilaç değildir herhangi "o"ndan kaynaklanan bir sorun olmaz.gelişim için lütfen biraz sabır..

2 aylık bi sporcu için bunlara gerek yok ilk 6 ay doğal beslenmene bak sen ondan sonra supplement kullanımına uygun bir vücut yapın olur şimdi alman para israfından başka birşey değildir..supplementler ilaç değildir herhangi "o"ndan kaynaklanan bir sorun olmaz.gelişim için lütfen biraz sabır..
Bende öyle düşündüm ama yıllardır bu sporu yapan biri kullanmam gerektiğini söyledi.İşi bilene güvenmek gerek sanki.....Benim korkum,kilo aldırırmı bide body'i bıraktığım zaman vücudumda sarkmalar oluşurmu?

Sporu bıraktığın zaman normal evde şınav çekip yada günlük hayatında fazla ağır birşey kaldırıp kaslarını biras yormassan gözle görünür şekilde kaslarında küçülme olur bence 2 aydan beri yapıyorsan body amino asit al ama weider amino 2200 orta seviyeli vücutcular için yani 1 seneden beri seni body yapıyor olman lasım tabi okadar kalıp benimde 3.ayım weider whey aminos aldım bide pure creatine en kaliteli marka weider bence sakın biras ucuzları var diye nitrofull gibi zararlı markalar kullanma çünkü hammaddesi çinden gelip istanbulda üretiliyor araştırdım biras protein tozu 1 ölçeği 25 gr protein veriyor ama normal ürettikleri madde o proteini vermiyormuş bi katkı maddesi koymuşlar protein oranı yüksek gösteriyormuş labratovarda incelendiğinde o maddede karaciğer kanserine yol açıyormuş ayrıca 40- 50 lira fazla ver düzgün marka al sana tavsiyem cretein amino asit protein tozu nu bana kalırsa aynı marka al.Protein tozu kullanmıyorum ben ama weiderin içeceği var 50 gr protein 1 şişesi 12 lira pahalı ama etkili bir ürün bana kalırsa weider marka al derim en kaliteli marka o bu arada o 50 gr protein drink yani protein içeçeği işini düşün ayrıca alıcaksan çileklisinden al çikolatalı sakın alma ben 10 tane başta çikolatalı aldım elimde kaldı kullanmıyorum 2 şişe içtim kuscak gibi oluyor insan tadı güzel değil ama çileklisi çok güzel çilekli al derim bana kalırsa ama herkezin damak zevki aynı değildir bunuda unutma bu arada aldığın ürünle beraber weider katalogu iste en arka tarafında hangi amino ve protein tozları başlangıç için onlara bak çünkü 1 sene dolmadan benim gibi acemisin yani diğer adla yeni başlayanlar genelde spor salonlarında 1 ay geçtimi profesyonel programa sokup profesyonelsin sen artık derler ama buna güvenipte orta seviyeli amino toz kretein tarzı bişey alma bu arada kola gibi asitli içeceklerden uzak dur kas eritiyormuş öyle okudum biyerde

merhaba arkadaşlar amino kullanmanın bir zararı varmıdır? ara ara kullanmak iyi sonuç verir mi? mesela 3 ay kullandım 1 ay da amino kullanmadım

slm abiler arkadaslar ben ilk defa spor urunleri kullanacagim ilk olarak amino asit baslamayi dusunuyorum wider mega 300 tablet nasil kullanmami onerirsiniz bu arada resimdeki benim cvp bekliyorum tsskurler

wider mega 300tablet dedim abicim mega300 degillll

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 04:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 04:46 ----------

bu ara adimin uzerine tiklarsan gorebilirsin yeni uye odugum icin resimler konusunda pek bilgi sahibi degilim

arkadaşlar bu ürünü yeni aldım myofushion ile birlikte kullancam günde kaç tane almalıyım???
boy:192
kilo:86

ben antreman öncesi 3 antreman sonrası 3 alıyorum haplar cok büyük yutmakta zorlanıyordum ama salona gitmeden evde bıcak yardımı ile her hapı orantılı bir şekilde 4e bölüyorum hem toz gibi olmuyor hemde leblebi büyüklügünde oluyor yutması cok kolay oluyor 3 bardak su ile bu işi bitiriyorum...

arkadaşımda yoğurtla indiriyor mideye toz haline getirip :)

hapları gerçekten yutması zulüm gibi geliyor :S 2ye bölip ardından ağzımda kırıp yutuyorum

Back
Yukarı