Weider Amino 2200

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.535
vala çok başarı olduğu kesinde arkdaşlar kulanıyorum evet yutmak içn kaçbin parçaya bölüyorumm ama gerçekten gücü fark ediliyor

herkese iyi akşamlar tüm sporcu arkadaşlara bizim birkaç bilgiye ihtiyacımız olacaktı şimdiden teşekkürler perfec nutrition ürünlerinden bcaa sı glutamine ve whey pro 90 buürün ler hankın da siz degerli sporcular.buürünler hakkında bilgilendirirmisiniz

benim eczacının dediğini söyliyim. universal 3001 hakkında. yorum katmadan.

universal 3001 reklam ürünü, universal amino 2700 tavsiye ederim dedi.

tabi o bunu dediğinde ben weider 3050yi de çoktan eczane stoklarındaki yerine göndermiştim :)

şimdi tabi bu sorunun cevabı olmadı ama yaşanan bi diyalog diye aktarmak istedim.

saygılar.

arkadaşlar selam.sitenize yeni üye oldum.weider 2200 aldım cuma günü bu sitedenfakatçok büyük yutmayı denedim boguluyodum :D.ikiye böldüm bu kez bogazıma takıldı ezip yemeye çalıştım midem bulandı çok kötü.bu ürünü kullanamıyorum malesef kutusunu dün açtım sadece 7 adet midem bulana bulana parçaliyarak zor yedim.isteyen varsa uygun fiyata verebilirim yada Twinlab % 100 Whey Protein Fuel 908 gr ile takas edebilirim zararına

Arkadaslar elimde suan bi kutu bulunuyor bi arkadasımdan aldım ama son kullanma tarihi ve üretim tarihi olan etiketi yok üzerinde sökülmüş sanırm bu amino nun son kullanma tarihinin gectiğini nasıl anlaya bilirim acil cevap yazabilir misiniz ?

Son kullanma tarihi gibi bi olay varmıdır :)

ya ben 325 tabletin sonuna geldim. ikiye bölüyorum bol suyla yutuyorum. amma büyüttünüz siz de ha, sanki anal alıcaz, oral yani :)
ürün ortalama bir ürün, girişin ilerisi ve orta seviyenin baslangıcı bir ürün. ortalama.
tadı da berbat degil. ben bazen emiyorum acelem yoksa.

gece kullanım için tavsiye edilen bir protein türü diildir
özellikle iso proteinler sadece spor sonrası için tavsiye edilir
gece uyku öncesi için kazein türü proteinler kullanılması gerekir çünkü daha yavaş sindirilirler 7 saat gibi
gece uyku sırası içinde mükkemmeldir bu süre

Arkadaşlar weider amino 2200 aldim supplementler.com dan fakat site ile kutu kullanim önerisi farkli 79 kiloyum dolayisiyla 4 önce 4 sonra almam gerekiyor ama kutuda sadece antreman sonrasi 4 tane yaziyor hangisi doğru yardimci olurmusunuz

Dostum öncelikle 2 kullanımda doğrudur ama aralarında maximum verim ve normalde alacağın verim farkı vardır. Weider'ın sitesindeki yani bu kutuyu üreten kişiler bunu en iyi bilen kişilerdir, bunun dışında off günlerde vs kullanım için hocana danışmanı tavsiye ederim.

arkadaşlar afedersiniz buraya yazıorum, bu ürün biizm salonda var.
Ben yaklaşık 2.5 ay kadar önce vücudu toparlamıştım sağlamdım.Brakmak zorunda kaldım ve 2.5 3 ay sonra yine başladım.

hİÇ Kullanmadım hap ama bu arada da hafif göbek yaptım ve 3 kilo kada aldım =) şimdi bakıodum netten TR POWER AMINO 2000 die bi ürün gördüm.hem 100 tablet(nasıl olduğunu görebilmek için) hem uygun fiyatı olması nedeniyle dikkatimi çekti.

Çok aşırı bi amacım yok omuzlarım genişlesin orta birşeyler olsun pazualr gözüksün.
Başlasam bu amino asit nasıldır? varmı bana bi tavsiyeniz. 1,82 76,5 kiloyum

Teşekkür ederim Uğur

kim ne derse desın bu urun artık kalkdı almanyada uretılmıyor..üretılenler sadece dogu olkelerıne bızım gıbı gırısı kolay yerlerde satılıyor..almanyadakı arkadasımdan bızzat ogrendım bu 2200 ıle 3050 yı burda onlar bıtelı cok oldu dıo almanyada cok farklı urunler uretılıo.zaten hangı alman alısverıs sıtesıne gırersenız gırın bu urunlerın lafı gecmez bızım gıbı 3. dunya ulkelerı bılıp bılmeden saldırır...weider 2200 yada3050 kullanan bır bodybuılder soleyın bana programlarına bakın =)

weiderden 2200 önce optimum amino 2222 kullandım

optimumda yutma zorlugu cekmedım cünkü tapletler hap şeklinde idi

weiderde yuwarlak ve hiç kayganlık yok susuz birisi denemeye kalkmasın direk nakavt :D

onun için direk yutumayı deneyin.ben yuttum bi kaç kez ama migdeme yapışıor agrı yapıor bi yudum su içiorum 10sn filan geçior tekarar agrı yapıor sindiresiye kadar bu böyle ama kolay yönüde war benim partnerim sarımsak döveceğiyle ezip toz haline getirip süt weya su ile içior.
kullanım şeklim 5 önce 5 sonra 3 yaratken boy.179 kilo.75
whey mey almıorum değişim kapıda :D:D:D

Back
Yukarı