Weider Amino 2200

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.535
arkadaslar ben 1 ay once basladım bana proteyn ısmı werırmısınız fıyatı uygu n etkısı ıyı olandan boy 1 74 kılo 64

arkadaslar ben yurt disinda yasiyorum ve bu amino 2200 türkiye haric hicbir ülkede satilmiyor almanyada yok burada weider whey amino var acaba bunun kadar etkilimidir kullanan varsa eger cevaplarinizi bekliyorum

Kullanım Şekli:
Orta seviyeli vücut geliştiriciler: Weider Amino 2200 için: tüm antreman günlerinde 2 farklı kullanım zamanı sözkonusudur; antremandan hemen sonra ve definisyon (diyette iken) döneminde olmak üzere,

< 80 kg: 4 tablet
> 80 kg: 6 tablet
> 100 kg: 8 tablet alınız.

ben de aldım fakat birşey sormak istiyorum kilom 66 boyum 1.84 5 aydır body yapıyorum. ben antreman öncesi 4 sonrası 4 kullanıyorum ağırmı oluyor acaba? sivilcelerimde baya arttı alerji gibi yaptı nasıl kullanmalıyım ?

Merhaba Arkadaslar sizce Universal Animal Pack mı? yoksa Weider 2200 mü bir türlü karar veremiyorum. Universal Animal Cuts ile kullanacağım

bende az önce weider ailesine katıldım,bakalım weider garanti ettiği kas kütlesini verebilecekmi amino 2200 ile.daha önce universal 3001 ve optimum 2222 kullanmıştım,optimumdan hiç memnun kalmadım.3001 de pahalı oldugu için alamadım birde weideri denemek istedim bakalım sonucu bi kaç aya yazarım buraya.

Yabancı ülkelerde neden üretimi durduruldu bu ürünün ?

üretimi falan durdurulmadı,ürün almanyada üretiliyor avrupa pazarına satılıyor.ingiltere ve civarı,abd ve civarı farklı ürünler kullanıyor.bölgesel satış stratejisi.almanya da abd den aşşağı kalır değil bence supplement konusunda.

selam arkadaşlar
universal nutrition gain fast 3001 kilo aldırıcı ile kombine etmeyi düşünüyorum
60 kiloyum 1.78 boy var. antreman öncesi 3 sonrası 3 alsam idare eder diyorum ne dersiniz?

ant.dan 30 dk önce optimum gold standart whey alıyorum meyve suyuyla 1 ölçek,
ant.dan hemen sonrada aynı şekilde meyve suyuyla 1,5 ölçek ..

aminoyu sadece sabah kalktığımda almak istiyorum yada ant. sonrası aldığım wheyin yerine almak istiyorum nasıl kullanmalıyım , sadece sabah alsam olur mu ? yeterli verimi alabilirmiyim?

ant.dan 30 dk önce optimum gold standart whey alıyorum meyve suyuyla 1 ölçek,
ant.dan hemen sonrada aynı şekilde meyve suyuyla 1,5 ölçek ..

aminoyu sadece sabah kalktığımda almak istiyorum yada ant. sonrası aldığım wheyin yerine almak istiyorum nasıl kullanmalıyım , sadece sabah alsam olur mu ? yeterli verimi alabilirmiyim?

bende weider 2200 ve optimum protein kullanarak biri olarak sana nası kullandıgımı yazayım,kafana yatarsa böyle kullanırsın:antreman günleri için;

sabah kalktıgımda bir ölçek whey aç karnına.antremandan yarım-1 saat önce 4 tane weider 2200,antremandan hemen sonra 5 tane weider 2200.5 tane weiderden yaklaşık 45 dk sonrada bi buçuk ölçek whey alıyorum.daha sonra yani protein tozunuda içtikten yarım saat sonra falanda büyük bir protein öğünü yiyorum.(tavuk göğsü,somon,ton balığı,kırmızı et vs..)

bende weider 2200 ve optimum protein kullanarak biri olarak sana nası kullandıgımı yazayım,kafana yatarsa böyle kullanırsın:antreman günleri için;

sabah kalktıgımda bir ölçek whey aç karnına.antremandan yarım-1 saat önce 4 tane weider 2200,antremandan hemen sonra 5 tane weider 2200.5 tane weiderden yaklaşık 45 dk sonrada bi buçuk ölçek whey alıyorum.daha sonra yani protein tozunuda içtikten yarım saat sonra falanda büyük bir protein öğünü yiyorum.(tavuk göğsü,somon,ton balığı,kırmızı et vs..)

Bende 2 sini beraber kullanıyorum benimki şu şekilde

antreman gününde antremandan 30 40 dk önce 3 tane amino ,
antremandan hemen sonra 1 ölçek whey 3 tane amino ,
yatarken 3 tane amino.

off günlerde sadece yatarken 3 tane amino bazende whey gününe göre değişiyo

Bende 2 sini beraber kullanıyorum benimki şu şekilde

antreman gününde antremandan 30 40 dk önce 3 tane amino ,
antremandan hemen sonra 1 ölçek whey 3 tane amino ,
yatarken 3 tane amino.

off günlerde sadece yatarken 3 tane amino bazende whey gününe göre değişiyo

valla hocam kullanım şekillerimiz öyle aman aman çok çelişmiyor fakat tabi bazı farklılıklar var ve bunlarıda kişi kendisine göre daha iyi ayarlar diye düşünüyorum.örneğin ben 98 kiloyum siz kaç kilosunuz bilmiyorum fakat,yani tablet sayıları kişinin kas kütlesine göre ayarlanmalı.birde ben yatarken amino alımını mantık olarak cidden anlıyabilmiş değilim.onun yerine casein,oda yoksa sütle karıştırılmış whey çok daha etkili olur diye düşünüyorum.

1 dakika önce ilk defa bir tane yuttum. yemek borumu yırttım galiba.:D:D
çook büyük bunlar:D

ikiye bölüp alsam bişey olmaz değil mi bunları?

gelen 3. edit: ooy bölünce daha çok acıtıyomuş keskin kenarlarıyla.

Son düzenleme:
valla hocam kullanım şekillerimiz öyle aman aman çok çelişmiyor fakat tabi bazı farklılıklar var ve bunlarıda kişi kendisine göre daha iyi ayarlar diye düşünüyorum.örneğin ben 98 kiloyum siz kaç kilosunuz bilmiyorum fakat,yani tablet sayıları kişinin kas kütlesine göre ayarlanmalı.birde ben yatarken amino alımını mantık olarak cidden anlıyabilmiş değilim.onun yerine casein,oda yoksa sütle karıştırılmış whey çok daha etkili olur diye düşünüyorum.

purulence yanlış anladın herhalde ben seni kesinlikle eleştirmiyorum sadece benimkinin bu şekilde olduğunu söylüyorum , dediğin gibi herkeze göre değişebilir Benim kilom 83 . Aslında dediğin doğru çokta mantıklı değil yatmadan amino almak ama ben öyle alıştım , tabi bu her seferinde amino olmuyor bazen süt , sütle proteyin , amino , beyaz peynir değişiyor ama çok olanı aminodur.

purulence yanlış anladın herhalde ben seni kesinlikle eleştirmiyorum sadece benimkinin bu şekilde olduğunu söylüyorum , dediğin gibi herkeze göre değişebilir Benim kilom 83 . Aslında dediğin doğru çokta mantıklı değil yatmadan amino almak ama ben öyle alıştım , tabi bu her seferinde amino olmuyor bazen süt , sütle proteyin , amino , beyaz peynir değişiyor ama çok olanı aminodur.

yav bende zaten seni eleştirmedimki,kullanımlarımızı karşılaştırarak soran arkadaşa yardımcı olmak istedim,bi problem yok yoksa kullanımlarda:)

peki arkadaşlar bende yeni başladım 2200 kullanmaya fakat birde geiner aldım mega mass 4000 bunları nasıl kullanıcam yardımcı olursanız çok sevinirim emeği geçen herkese tşkrlr...

Back
Yukarı