Weider Amino 2200

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.535
anladım. cok gecmeden yanına proteininide ekliyecegim onu ise sabah kalkar kalkmaz ve yatmadan önce almayı düsünüyorum. onu aldıgımda aminoyu sadece idman sonrası kullanırım tabi bu 2 ögünümüde süt ile alıcam emilimi geciktirmesi amacıyla mantıklı bir kombinasyon uygulamış olurmuyum?

Bu üründen ben de aldım. Kutusunda 80 kilo altı için dört adet diyor. Dört adet antreman öncesi, dört adet antreman sonrası mı yoksa toplamda dört adet mi?(iki antreman öncesi, iki sonrası şeklinde)

kutuda 4 adet sadece antremanlardan sonra yazıyor sanırım sen önceside kullanıcagım diyosan önce ve sonra 4 de kullanabilirsin

ya herkes hapların büyüklüğünden dert yanmış rica etsem bi arkadaş bu haplardan bitanesinin yanına 1 ytl koyup fotoğrafını çekebilir mi? fikir vermesi için

Herkese iyi geceler, foruma yeni üye oldum değerli hocalarıma ufak bi sorum olacak sorumu değerlendirirseniz çok memnun kalacağım.

Ben bu sporu 13 aydır yapıyorum düzenli bir şekilde beslenme düzenim olsun uyku düzenim olsun çok iyi olduğunu düşünüyorum bikaçgün önce bu ürünü sipariş ettim ve geldi. şimdi sorum şu olacak BU URUNU NASIL KULLANMAM GEREK?
179cm 78 kg

Beslenme düzenim

sabah kalkar kalkmaz 6 yumurta 1 i tam diğerleri beyaz , 6 büyük dilim az yağlı beyaz peynir , yeşil çay

haftanın 5 gunu ( antreman gunlerı) 2 olcek protein tozu

günün tamamı 500gr kırmızı et 300gr pilav (yanında sebze ve diet kola)

fıstık fındık muz yulaf ezmesi

Bu beslenme şeklime göre bu ürünü nasıl kullanmam gerek ?

Son düzenleme:
merhabalar... bu ürünü gainer ile (mega mass 200) ile kullanmayı düşünüyorum. ama içimden bir ses pek uygun olmayacağını söylüyor. sizler ne düşünüyorsunuz?

Bugün supplementler.com dan sipariş verdim bakalım mrmnun kalacakmıyım,aslında tek endişem sahte olmasın yeter bunun haricinde markanın hakkını vereceğine inanıyorum.

bu ürünü alıcam yakında, maximum fayda için yanında ne almak gerekir, ya da bir şey almak şart mı?
80kiloyum 4antrenman öncesi 4 de sonrası en uygunu heralde?
bir de antenman olmadığı günler almıyoruz sanırım?

off günlerde kullanma sana tavsiyem whey al yanına birde kullanımınıda yatmadan önce yap(amino yu) idman sonrası ve öncesi için whey kullan tabi birde sabah kalkar kalkmaz whey..

4 tane 50 kurusu dik sekilde yan yana koy o kadar kalınlıkta tabletleri

Elimdeki amino bitince bunu alıcaktım ama sen korkuttun beni :D büyük falan diyolardı ama bu kadar tahmin etmiyodum : ) çekiçle parçalayıp yerim artık :D

bu arada kullanımı hakkında çok soru sorulup çok farklı cevaplar verilmiş. Ben antreman günü, 2 sabah kalkınca, 2 antrenmandan hemen sonra almayı düşünüyorum, bunada yorumları okuduktan sonra karar verdim okumasaydım şimdiki gibi 2 antrenmandan 1 saat önce, 2 hemen sonra içerdim.. nasıl içsem en sağlıklı olur acaba

whey kullanıyorsan bence yatmadan önce iç amino yu. kullanmıyorsan idman sonrası ve öncesi kullan.

merhaba 2 senedir body yapmaktayım ve son 6 aydır protein tozu kullansamda pek bi değişme olmadı sizce amino asit kullanmalı mıyım ?

Back
Yukarı