weider amino 2200 kullanıyorum !!!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan azsew
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

azsew

Üye
Merhaba aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz yazılmış ona dayanarak konu açıyorum araştırdım ama net bişey bulamadım
Bende yeni başladım ve weider amino 2200 kullanıyorum antrenmandan 1 saat önce 4 adet ,antrenmandan hemen sonra 4 adet olmak üzere ama 67 kilodan 62 kiloya düşmüşüm kafa_ yani anlamadım
garip bir durum 3 gün yapıyorum antrenman o kadar ağırda değil.Benim sorum bunu yanında kilo almama yardımcı olacak yağ değilde kas olarak yani proteinmi karbonhidratmı karışımmı tam bilemiyorum bi öneriniz olurmu ve ikisini bir arada kullanmamın bir zararı olurmu bana yardımcı olacak biri olursa sevinirim.Eğer yanlış yere yalnış konu açtıysam özür dilerim.

spike de soylemiş yemekten başka çaren yok fakat birde optimum nutrition serious mass al isteklerini karşılayacak bir ürün tabiki başka markalarda başka türevleri de yok değil artık sana kalmış. seç beğen...

aminoasit kullanmak tek başına çare değildir.
kombine kullanımla beraber çok iyi sonuçlar alabileceğin bir ürünü heba ediyorsun,bu ürünleri kullanırken beslenmen de çok sağlam olmalı beslenmeyi ihmal etme.

Back
Yukarı