Yagsız sut konusuna cok hakım olmamakla bırlıkte okuduklarımda aklımda kalan soyle bır bılgı var, sutun ıcındekı yagların parcalanarak ayrıstırılması sırasındakı prozess sutun emılımını ve sındırımını zorlastırıyor.
Bu yuzden tam yagsız sut yerıne dusuk yaglı sut daha mantıklı .
Ayrıca sut bılıyorsunuz laktık asıt meselesınden dolayı afaroz edıldı, buda yaglı yagsız farketmeden sutun
bırıncı sınıf bır proteın kaynagı olmaması anlamına gelıyor.
Ben proteın ıcın yumurta beyazının ıcılmesını savunanlardanım, ınanılmaz faydasını gordum, gunde sabah 5 aksam 5 yumurta beyazı sıze dopıng etkısı yapacaktır.
Unutmayın hayatta faydalı olan hersey bıraz tadsız , lezzetsız ve zorlama ıle tercıh edılecek nıtelıktedır.
yumurta beyazı ıcmek bu tanımlara fazlasıyla uyuyor

Genişletmek için tıkla...