voit sb 2019 agirlik sehbasi

Arkadaslar ev icin bu urunu dusunuom ama kullanan arkadaslarimiz varsa fikir verirlerse sevinirim.bu urun hakkinda hic yorum bulamadim.voit sb 2019
 
bi de bu sehpada omuz çalışılıyor mu . 80 derece açıda duruyormuş . 80 derece uygun mu omuz çalışmak için. yoksa illa 90 derece mi olması gerekiyor ?
 
Evet aldim gayet guzel her turlu hareketi yapabilirsiniz ,oturacaginiz yer ile yatilan sehba arasini biraz acik yapmislar.kalcayi rahatsiz ediyor bazen .decline calisirken ayak destek yeri olmadigi icin biraz zorlana bilirsiniz.omuzda shoulder pres arnold pres tarzi hareketleri tam kalkmadigi icin dinelerek yapmak zorundasiniz.ben onunda caresini buldum alttan fazladan bir delik acarsaniz onuda yapabilirsiniz.iyi gunler.
 
ben bir resim buldum. aletin son drece bu mudur ? bir de sormak istediğim aletin üzerine ağırlıkla çıkınca titreme oluyor mu alette bu benim için önemli
212-png.32938
 
Back
Yukarı