Vg'ye yeni başlıyorum, yardım lütfen :)

Konusu 'Yeni Başlayanlar Bölümü' forumundadır ve Plntr tarafından 17 Haziran 2011 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. Plntr

Plntr Üye

Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Arkadaşlar bu spora yeni başlıyorum.Ama bir spor salonuna yazılmayacam.Zaten amacım vücuda hafif bir şekil vermek.1 yıl içinde spor salonuna yazılacam.1 yıl evde vücudumu düzenlemek istiyorum.Elimde 2 tane 10 ar kiloluk dumbell var.Onun dışında adlarını bilmiyorum, 5 li kalın ipi olan iki tarafa doğru açılan bir alet ve kalın bir yaydan oluşan çubuk var.Boyum 173 kilo 63.Karate ile uğraşıyorum.Bu şartları da göz önüne aldığımızda nasıl bir antrenman ve beslenme programı önerirsiniz?

2. akinkadi

akinkadi Üye

Beğenileri:
    86
    Ödül Puanları:
    28
    bb için süreklilik çok önemli,nekadar uzun süre yaparsan okdar iyi...bence çok iyi bi karar vermişsin dumbell lar ile temel hareketlerin %70 ini yapabilrsin ztn....bazen bazı heraketlere kilolar fazla veya az gelebilr fakat değişk kombinasyonlarla ağırlığı değiştirmene bile gerek kalmayabilr birsüre

yeni başlayan bölümü ve egzersizler bölümü olsun resimli anlatımlar mevcut.araştıra araştıra çalışabilceğin hareketleri ve etki ettği bölgeleri çıkart bi kağıd****endine bi program yap derim..

Plntr bunu beğendi.
  3. BassHunter

BassHunter Üye

Beğenileri:
    41
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    İstanbul
    Kilona göre ağırlık çok fazla 5kg veya max 7.5kg dambell işine yarar. Haraketleride daha nizami yapmış olursun. Fakat 1 yıl evde çalışman çok etki etmeyebilir. 4-5.aydan sonra vücud sabit bir noktada takılır tavsiyem kışa kadar evde çalışman ve kışa kadar yağlanman ocak gibi spor salonuna yazılırsan yaza kadar istediğin vücüda ulaşabilirsin. Evde yapacağın programa gelirsek forumda gayet iyi ve ayrıntılı programlar var oradan kendine en uygun olanı seçebilirsin.

Plntr bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş