vg festival show izmir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gorkem Gursoy a basarilar dilerim ;)

Arkadaslar iptal falan yok!mahkeme kararı da cıkartıldı..vucut gelıstırme vakfının duzenledıgı bır sov bu!!

aynen..
bende gitmeyi,o ortamda olmayı,sporcu arkadaslarla tanısmayı cok isterdim fakat..
bende ist deyim...

katılımcı arkadaşlardan resim video v.s. gibi seyleri bekliyoruz..
hic olmazsa onlara bakarak orada bulunmus gibi oluruz...

arkadaslar katılım guzel 18 sovmen geldi..14 u sova cıkıcak sanırım hata yapmıyorsam..

Vucut gelıstırme vakfının duzenledıgı bu festival insallah yarın guzel gecıcek..bizde ozledigimiz ortamı arkadasların bır kısmını gorerek mutlu oldu valla ;)

HERKESE İZMİRDEN SELAMLAR
VUCUT GELİŞTİRME SPORU VAKFININ DÜZENLEMİŞ OLDUĞU 1. SHOW FESTİVALİ 26 AĞUTOS 2006 TARİHİNDE İZMİR DE YAPILACAKTIR.
MÜKEMMEL BİR ORGANİZASYON İLE MÜKEMMEL GÖSTERİ VE SUNUMLAR YAPILACAKTIR.HERKES DAVETLİDİR.
FESTİVALİN İPTALİ SÖZ KONUSU BİLE DEĞİLDİR.SPOR VE SPORCU DÜŞMANLARI VE ÇEKEMEYENLER TARAFINDAN ENGELLENMEK İSTENMİŞTİR AMA BAŞARILI OLAMAMIŞLARDIR.
FESTİVAL İLE İLGİLİ GELİŞME VE SONUÇLAR SİZLERLE PAYLAŞILACAKTIR.

AŞKIN BODYBUİLDİNG

BURAYA YAZDIGIM YAZI NEDEN SILINIYOR???

edit(yönetim):5 Başlıklara içi boş mesaj atmayın. Amaç mesaj sayısını artırmak olmasa dahi, atacağınız '' +1, Smile , teşekkürler, '' gibi mesajlar diğer üyelerimize, birşey vermek bir yana, zaman kaybettirecektir. Başlıkla ilgisiz (off-topic) olan durumlarda uygun başlık açın veya kişisel mesaj (PM) kullanın. Konu dışı forumu, dendiği gibi, geyik alanımız. Orada serbestiz ama bilgi paylaşılan başlıklarda kurala uyalım. Şimdiye kadar yönetim olarak bizim de hatalarımız olmuştur ama bundan sonra hepimiz daha dikkatli olalım.

Organizasyon ,yarısma superdi izlemek keyif verdi bana, supriz konuk yarısmacılarda geldi yarısmaya ms.universa 2005 birincisi ve almanya sampıyonu biri daha vardı. 1. soner içöz oldu kuru ve define vucutudu en beyendigim soner ve cengizhan oldu , yarısma sırasını tam hatırlamıyorum gorkem 5 oldu yanılmıyorsam eryetiş kurtaral gercekten super bi organızasyon yaratmış devamınıda gormek isterız bole festivallerin

1)soner içöz
2)cengizhan ıgdır
3)evren sarsılmaz
4)hasan aydın
5)gorkem gursoy
6)mahmut ırmak

Turkıye nın ıhtıyacı olan bır organızasyondu..Umarım devamı gelir..Gorev almaktan onur duydum...

Arkadaşlar fotoğraf çekmediniz mi? Fotoğraf olsa bizde ne olup bittiğini öğrenebilirdik :D

Soner Ichoz

2001

European Amateur Championships - IFBB, LightWeight, 2nd
Mediterranean Amateur Championships - IFBB, LightWeight, 1st

2005

European Amateur Championships - IFBB, LightWeight, 6th

arkadaslar biraz daha bekleyin..
resimler eklenecek....önce bi elimize ulassın...
(arnoldjr :D :D :D )

Back
Yukarı