Veda...

okaaan

Yeni Üye
LiveImages%5CKelebek%20Haber%20Galerisi%5CVEDA%20ATAT%C3%9CRK%20F%C4%B0LM%C4%B0%20Z%C3%9CLF%C3%9C%20L%C4%B0VANEL%C4%B0%5C4-Atat%C3%BCrk.JPG

VEDA........

Ölüme meydan okuyan bir kuşağın hikayesi....Atatürkün hikayesi..
Senerist, Müzik ve yönetmen: Zülfü Livaneli..
Gösterim tarihi 26 şubat 2010
Filminin başrollerinde Sinan Tuzcu, Serhat Mustafa Kılıç, Dolunay Soysert, Özge Özpirinçci, Ezgi Mola ve Burhan Güven yer alıyorlar

Atatürkü her yönüyle anlatmış 4 farklı kişi Atatürk'ü oynamış ...

Selanik'te çocukluktan başlayan arkadaşlık; önce silah arkadaşlığına, sonra da cumhuriyetle birlikte aynı ideallerin peşinde yürüyen yarı asırlık dostluğa ve ölene kadar süren kardeşliğe dönüştü. Aralarındaki dostluk öyle büyüktü ki, biri öldüğünde diğeri de hayata veda etmek istedi… Atatürk ve Salih Bozok…

Ayrıca aşağıdaki linke tıklayın arkadaşlar şubatta gösterime girecek filmler resimlere tıklarsanız filmler hakkında eleştirilerede ulaşırsınız...
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/2010-vizyona-girecekler-t23349p2.html

BOL SİNEMALI GÜNLER

Filme en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum.Ama keşke Mustafa Kemal'i yine Son Osmanlı filmindeki Alican Yücesoy oynasaydı.Benzememiş bu sefer.

Mustafa filmi gibi; ilk-orta ve lise çağındaki gençlerimizin aklını çelen, Ata'mızı diktatör ve kötü biri gibi gösteren amerikan parasıyla yapılmış filmden sonra umarım gençlerimize örnek olabilecek nitelikte bir film olmuştur Veda filmi.

bu toplumun bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma özelliğine bayılıyorum vallahi inşallah 100 sene yaşarsın SForever...

joohnyB dostum ne demek istediniz acaba biraz açarmısınız konuyla ilgisi nedir?

Back
Yukarı