vücuttaki sivilceler için !

tolga45

Üye
beyler vücutta çok sivilce çıkıyor sebebini daha çözemedim sanırım yağlı bir cildim var sivilceler özellikle omuz kısmında çıkıyor ve bütün estetikliği bozuyor bir çok şey denedim ( örnek vereyim kükürtlü sabun , tuzlu su falan dediler vs. ) fakat fayda göremedim arada azalıp sonra tekrar çıkıyorlar yardım edebilecek bir fikri olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim

Aynı sorun bende de vardı, koltuğa oturduğumda yaslanamıyordum bile acıdan, hiç bir ilaç fayda etmedi. Ne zaman solaryuma girdim, hiçbir şey kalmadı :)

Guneslenmek iyidir, genel anlamda cilt tipinden ve beslenme aliskanligindan ileri geldigi one surulsede, kullanilan ilaclarin toksik etkileri, yeni nesil urunler, kimyasallar karaciger de toksik etki yapmakta.En temizi doktora gozukmek, ama direk ne soylenirse yapmamak birkac doktordan gorus almak.

Tetradox thums:

ayni so run bend de far doktorum ketoral sampuan onerdi. dr. normalde kepekli saclar icin kullaniyoruz ancak vucut da sivilce olankarada kullaniyoruz dedi. ayrica spor; terlemek sivilce olusumunu tetikler dedi.

bu sampuandan 2 kutu kullandim azalmisti birakinca yine cogaldilar. spor sonrasi dusta bu sampuani kullanirsan faydasini gore bilirsin. diger arkadaslarin dedigi gibi en temiz yontem deniz ve gunes.

Back
Yukarı