vücut kız gibi !!

Konusu 'Geri Dönüşüm Kutusu' forumundadır ve nofear tarafından 29 Mayıs 2010 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 5 üye.
  1. nofear

nofear Üye

Beğenileri:
    97
    Ödül Puanları:
    38
    öncelikle herkese selam
    yaşım 16 boyum 1.75 kilom 76
    benim sorum vücudumun kızlar gibi basen kalça ve göğüs kısımlarındaki yağlanmalar yani ergenlik dönemindeyim ve göğüslerim kilom fazla olsa bile normalden çok büyük göbek olmasına rağmen göğüsler kadar belli değil bacaklar çok kalın zaten boyun kısmında gıdığım falan çok sarkmış durumda 86 kiloydum 4 ayda 10 kilo verdim ve ben hiç bir fark göremedim herşey aynı ama çevremde uzun süre görmeyenler tanıyamadık zayıflamışın diyorlar ama çıplak bi görseler her tarafımda sarkmalar var temmuzda 3 aylığına spor salonuna başlıyacağım ve 3 ayda vücudumdaki sarkmaları ortadan kaldırmaya çalışacağım 2 sene sonra üniversite sınavlarına gireceğim o yüzden spor salonuna gidemem evde devam edeceğim 68 kiloya düşmek istiyorum ama yine bir sarkma olur diye de korkmuyor değilim sizce kaç kiloya düşmeliyim açıkcası diyetten korkuyorum ya boyum uzamazsa diye..

2. Kötü Çocuq

Kötü Çocuq Üye

Beğenileri:
    153
    Ödül Puanları:
    0
    Bluediver bunu beğendi.
  3. mfd

mfd Üye

Beğenileri:
    27
    Ödül Puanları:
    28
    üç ayda salonda hareketlerin yapılışını ve temel prensipleri öğrenir sonra evde dambılla devam edersin.
    kasların arttıkça hacimleneceğinden sarkmalar zamanla yavaş yavaş azalır bana kalırsa.

gazetelerdeki saçma sapan diyetleri uygulama. aç forumdan beslenme kısmını, milletin beslenmelerine bak. ona göre kendine uygun günde 5-6 öğünden oluşan protein ağırlıklı bir diyet çıkar.
    uzama zaten en çok peynir, süt, yoğurtla alakalı onlardan da kısmana gerek yok.

175 boya 68 kilo sıska olur bence, sporunu, kardiyonu beslenmeni güzelce yap tartıda fazla tartsan bile daha iyi gözükürsün.

4. nofear

nofear Üye

Beğenileri:
    97
    Ödül Puanları:
    38
    cevabınız için teşekkürler..
    aslında kilom iyi ama kaslı bir vücuda göre..
    şu an spora başlamadığım için kas kütlesi yok ve o yüzden 68 e düşmek istiyorum spora tam anlamıyla başladığım zaman yiyerek yine 75 e kadar çıkarım diye düşünüyorum
    teşekkürler

5. Eqo

Eqo Üye

Beğenileri:
    31
    Ödül Puanları:
    0
    Sana fitness yapmanı öneririm. Yani fitness dan kastım zayıflayarak kas yapman. Bu nasıl olacak dersen...

Sen vücudumda sarkma olmasın , vücudum diri olsun ,zinde olsun istiyorsun. Bunların olabilmesi için senin diyetle birlikte , spor yapman lazım. Bunuda kendini disipline ederek yapabilirsin. Örneğin ; Ben pazartesinden itibaren ağzıma ekmek, çikolata ve aşırı yağlı şeyler sürmüyeceğim diyerek başla... Yemeğini yeteri kadarınca ye. Bunların yanı sıra ise spor yap. Spordan kastım evde kendini geliştir. Yani şimdi 5 şınav çekiyorsan 10 tane çekmeye çalış. Barfix çekemiyorsan çekmek için elinden geleni yap. Emin ol zamanla o 5 şınav 20 lere çıkar. Senin o sarkma dediğin şeyler sadece kilo fazlalıklarıdır. Kendin kilo verdiğini fark edememişsindir. Nedeni insan hergün aynaya baktığı için kendinde ki değişiklikleri kolay kolay fark edemez. Senin için şuan önemli olan şey kendini disipine edip doğru şekilde beslenmek ve yanı sıra çalışmaktır. İnan bak önündeki 3 ay sonunda hem ideal kilona hem de ideal vücud ölçülerine sahip olacaksın.

nofear bunu beğendi.
  6. FleXoR

FleXoR Özel Üye

Beğenileri:
    10.235
    Ödül Puanları:
    123
    Meslek:
    Antrenör - Yazar
    Yer:
    Kırklareli & sivas
    Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
    Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
    - Konu forum kurallarına aykırıdır

- Kaynak belirtilmemiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş