Vücut Geliştirme'ye Yeni Başlayanlar İçin 1-2 program (Yapılış şekli)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
flexor hocam ben sırf kilo vermek için basladım bady fakat senin yukarda gosterdigin hareketlerin cogunu hoca bana yaptırıyor.bu hareketlerde yag kasa mı donusuyor. yoksa gercekten yag yakmaya yarıyormu...şimdiden tsk ederim.

flexor hocam öncelikle size çok teşekkür ediyorum. sizin yaptığınız bu programlar sayesinde başladım bu spora yani program derdi olmadan güvenilir bir hocadan aldım bu programı diyerek hocam sadete gelecek olursak bu sporda 2. ayımın başındayım 58 kilo ile başladım ve şimdi 60 kiloyum ama fazla bi gelişme gösteremedim ve kilo problemim var istahım yok bana yardımcı olursanız sevinirim

peki dumbbell french hareketinin yerine aynı etkiyi gösterecek bi hareket olarak ne önerirsiniz ve dumbbell fly hareketi yerine makinede kelebek hareketini yapıyorum hocam bunun bi eksisi yada artısı olur mu?

hocam resimler bozulmuş sanırım görünmüo

sayın hocam Preacher Curls (z bar) bu hareket için dirseğimi koymak için alet yok ama bunun makinası var. makinada yapsam aynı etkiyi görürmüyüm
Close-Grip Palms Down Barbell Curl (flat bar),Hack Squat,bu hareketlerin yerine hangi hareketleri önerirsiniz hack squat yüzünden belimi sakatladım
hocam ve makinasıda yok.bide Behind The Neck Press hareketi makinede yapsam olurmu cavaplarınız için şimdiden teşekkürler...

en kısa zamanda düzeltilecek.

Sanırım duzeltıldı sorun..Sagolun..

sayın hocam Preacher Curls (z bar) bu hareket için dirseğimi koymak için alet yok ama bunun makinası var. makinada yapsam aynı etkiyi görürmüyüm
Close-Grip Palms Down Barbell Curl (flat bar),Hack Squat,bu hareketlerin yerine hangi hareketleri önerirsiniz hack squat yüzünden belimi sakatladım
hocam ve makinasıda yok.bide Behind The Neck Press hareketi makinede yapsam olurmu cavaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Belırttıgın hareketlerı makınada yapmanın bır sakıncası olmaz bence..Hem sakatlanma rıskını azaltırsın..Hack squat yerınede normal squat, smıth machıne'da squat veya leg press yapabılırsın..Flexor'a sordun ama yardımcı olayım dedım..:)

Son düzenleme:
hocam ya omuzlar ve ayaklar en az 12 tekrar yapın diosunuz ama piramitte gittik çe tekrar sayısı düşüo bu bölegelerde aynı piramit yapcaz ve dips gibi hareketleride mi 12 tekrardan başlayarak piramit şeklinde uygulicaz

herkese merhaba ben 2 aydır salona gidiyorum okulda ise yatılı okuyorum yaş 17 salonu bırakınca nasıl bir çalışmayla kasları geliştirmeye devam edebilirim.

hocam ya omuzlar ve ayaklar en az 12 tekrar yapın diosunuz ama piramitte gittik çe tekrar sayısı düşüo bu bölegelerde aynı piramit yapcaz ve dips gibi hareketleride mi 12 tekrardan başlayarak piramit şeklinde uygulicaz

dips hareketini kendi vücut ağırlığınla yaptığın için onda bi sayı sınırlaması olmaz 12 yapmaya çalışırsın ama kaç yapabilirsin belli olmaz bu tarz hareketlerde hafiften yanma hissi oluşana kadar yapmaya çalışman gerekir bence...

Yani şimdi ikinci ayımda bench presten vazmı geçiyim bu programa göre ?? Salondaki hocam hem bench press ve butterflyi devam ettirip yanına incline bench press eklemem gerektiğini söyledi.Bunu vücuduma bakarak değil herkeze verdiği standart program bu.Flexor hocanın verdiği programda ise bench press ve butterfly yok.
Dikkatimi çekti flexor kanat içinde Lat Pulldown ve Seated (Cable) Row u iptal etmiş.Hocam ise bunlari iptal etmedi bunların üstüne One Arm Dumbbell Rowing ekledi.
Hocamın yaptığı programı uygulayayımmı yoksa flexor hocanınkinimi uygulayayım.Hangisi daha faydalı olur.Yoksa ikisi arasında fark yokmudur ? Kafam çok karıştı yardım edin lütfen.

Yani şimdi ikinci ayımda bench presten vazmı geçiyim bu programa göre ?? Salondaki hocam hem bench press ve butterflyi devam ettirip yanına incline bench press eklemem gerektiğini söyledi.Bunu vücuduma bakarak değil herkeze verdiği standart program bu.Flexor hocanın verdiği programda ise bench press ve butterfly yok.
Dikkatimi çekti flexor kanat içinde Lat Pulldown ve Seated (Cable) Row u iptal etmiş.Hocam ise bunlari iptal etmedi bunların üstüne One Arm Dumbbell Rowing ekledi.
Hocamın yaptığı programı uygulayayımmı yoksa flexor hocanınkinimi uygulayayım.Hangisi daha faydalı olur.Yoksa ikisi arasında fark yokmudur ? Kafam çok karıştı yardım edin lütfen.

demiştim ama...

Back
Yukarı