Vücut Geliştirmede Sık Tüketilen Yiyecekler ve Besin Değerleri

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve supplementler.com tarafından 10 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 4 üye.
  1. supplementler.com
    Offline

    supplementler.com ADMIN Yönetici Admin

    Katılım:
    4 Nisan 2007
    Mesajlar:
    422
    Beğenileri:
    140
    Ödül Puanları:
    78
    Meslek:
    Eğitmen - Sporcu Gıdaları
    Yer:
    Istanbul
    Savash bunu beğendi.
  2. engin85
    Offline

    engin85 Üye

    Katılım:
    10 Şubat 2017
    Mesajlar:
    59
    Beğenileri:
    13
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Bay
    skinny fat ektomorf oldugum için özellikle insulin direnciyle ilgili bir okudugum bir kaç yazıda makarna'yı sakıncalı olarak gösteriyorlar. Bunun hakkında ne diyorsunuz, mesela emir inalbay'da makarna yı karbonhidrat kaynagı olarak önermeyenlerden. Yani skinny fat olupda ince vucut yapısına ragmen göbekde yağlanma yaşayanlar için makarna iyi mi değil mi
    teşekkürler
     
  3. supplementler.com
    Offline

    supplementler.com ADMIN Yönetici Admin

    Katılım:
    4 Nisan 2007
    Mesajlar:
    422
    Beğenileri:
    140
    Ödül Puanları:
    78
    Meslek:
    Eğitmen - Sporcu Gıdaları
    Yer:
    Istanbul
    Merhaba,
    Vücut tipinin veya karbonhidrat tipinin sanıldığı kadar önemi yok araştırmalar ışığında. Karbonhidrat kaynağı olarak ne tükettiğiniz sadece miktara bağlı. Emin olun makarna ya da pilav tüketmeniz bir fark yaratmayacaktır. Hatta daha ekstrem noktalara ilerler isek, açlık yönetimi konusunda sorun yaşamıyorsanız şeker dahi kötü bir kaynak olmayabilir.
     
  4. dogancanyegul123
    Offline

    dogancanyegul123 Üye

    Katılım:
    7 Ekim 2017
    Mesajlar:
    1
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Merhabalar bu verilen değerler pişmemiş gıdalar İçin mi geçerli ? Mesela benim günlük 260 gr karbonhidrat tüketmem gerekiyor. Yani bu hesaba göre 335 gr pirinç tüketmem gerekiyor doğru mudur ?


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
     

Sayfayı Paylaş