vücutcuu
Üye
Genelde zaten ısınma haraketlerini yaparken normal şınav,yumruk üzeri şınav gibi haraketleri ısınma bölümünde yaptırırlar.Dediğim gibi kendini zorlamadan boş günlerinde hafif bir ağırlık programı uygulamak en mantıklısı. Yada bunların hepsini bir köşeye iterek. Boş günlerindede Boks yapabilirsin. Gölge boksu olabilir.Yumruktan korunmak için refleks çalışabilirsin ip atlayabilirsin.
haha ne yalan söyleyeyim boş günlerimde gölge boksu ip atlama refleks çalışması yapıyorum arada sırada

refleks için tenis topu çalışması var reflekslerim iyi olsun diyorsanız öneririm.
https://www.youtube.com/watch?v=CW9P9Y3tsQE
ip atlamak zaten çok önemli bir boksör için parmak ucunda dans edilir

gölge boksu teknik gelişimin vazgeçilmezi bunlar önemli ve evde yapılabilecek çalışmalar.
evde torba dövmek olmaz mesela

ısınma yaparkende şınav yapıyorum hızlı çok tekrar amaç ısınmak şınav antrenmana hazırlayıcı bir hareket.
şuanda 3 gün boks haricinde bir şey yapmayı düşünmüyorum.sadece boksa yoğunlaşacağım bakalım ne olacak.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:53 ----------
boks ile ilgili aklına gelebilcek herşey için kullanılır steroidler acıdan tut -motivasyona-kilo düşürmek-kalp atım hızını yavaslatmak ve sayesınde heyacanı bıtırmek-serileşmek için-sert yumruklar için-nefes için-kondisyon için-siklet atlamak için ve daha bir çok şey için
ve gercek profesyoneller artık öle bunu konusmaz bile zaten belli başlı kullanım şekilleri vardır olurda kı olmaz ama yınede oldu dıyelım dopınglı cıkmamak ıcın yada dava edılırse testte olmasın bısey dıye
her zaman derim dopingli yakalananlar eğer ciddi olarak testten gecmedne yakalnırsa kı klasık dopıng testlerı cıddı degıldır saflıktan yakalnır cahıl oldukları için yakalanır
bu arada neden sakatlıkları dert edıyosun kı sonucta bunu onlemek mumkun degıl ben kı her egzersizin nereye etkı ettıgını bılırdım 3 yııldır kinesiyoloji derslerı alıyorum ben bıle sakatlandım omuzumu cıkardım ve kronık halde artık hayat boyu devam etcek skatlık
boks tek korktuğum ve amatör boksta en çok başıma gelebilecek sakatlık burun kırılmasıydı bununla ilgili bir konumda var biliyorsun

http://www.uzmantv.com/arama?q=burun+kırılması
ama burunun o kadarda kolay kırılmayacağını anladım.zaten burun kemiğini aldıracağım ileride.kırıldığı zaman aldırırım acelesi yok nasıl olsa müsabık olunca günün birinde kırılacak rocky hocası micky de dediği gibi oda bir gelişme

İlaç steroid doping olayına niye taktınız bu kadar ya

kinesiyoloji nedir abi?
demek ki omuzu yeterince ısıtmamışsın abi