Vücut geliştirme sporu'nun zararları

başlığı görünce dedim "Allahallaa ne zararını gördüler acaba bi sakatlanma falanmı oldu?"aynen bende öldüm gülmekten... baya bi takmışınız bu v.g'ye, :)

Bazen yatsı namazını kılmaya başlarken 13 rekat hiç bitmeyecek sanırsın ama bi bakmışsın vitirdesin ben o zaman şunu düşünürüm hayatta bi yatsı namazı kadar hiç bitmeyecek sanırsın ama bi bakarsın bitmiş.Bu ara yine yörüngeden çıktım ben.

Spor = hayat fakat yine de ben bugun sunu anladim cok asiri kafaya takmamak lazim sabirla olacak her sey :) Uyumadan once sabirsizlikla bir sonraki gun yapacagin antrenmanlari dusunmek, toplantilarda o gun nasil bir calisma yapacagini dusunmek bunlari yasayan baska kimse var mi aramizda acaba :)

Valla ne tesadüf bilemem, bugün cuma'da da benim aklıma düştü, biraz daha hacimlensem falan nasıl bişey olur gibisinden hayallere daldım bi yandan :D

Sen sadece cuma'da düşünmüşsün ya. Ben kpss'ye girdim bu sene. Sınav salonuna yarım saat önceden alıyorlar sizi. İhtiyaçları giderdikten sonra 15 dakika başlama saati bekliyorsunuz. Ben işte 15 dakika boyunca pazularımı sıkıp, sıkıp gevşetip durmuşum. Kendi kendime biceps, triceps pozu veriyormuşum. Arada bir gögüslerimi yoklamışım, zıplatmışım falan. Arkadaş anlattı bu yaptıklarımı bana daha sonra. Bazen dolmuşta giderken, dolmuş beklerken, derslerde farkında olmadan kaslarımla oynamaya başlıyorum. Bana pek anormal gelmiyor; ama dışarıdan bakanlar halimi hakikaten garipsiyor...

Bendede arabesk agirlikli sarkilari bodye endeksleme hstaligi var misal son zamanlar bicepslerime bakma ne olursun benim beslenmem iyi degil. Benchte az griom die kafana takma ne olursun o agirliklar ipe sapa gelir seyler degil.salona gtmiyorm dedim yalandi steroid kullanmiyorum palavra ellerimde dambillar kapinda sirilsiklam gorursen birgun sasirma beni boyle hacimsiz beni boyle bicepssiz beni boyle ortalarda birakma... Gibisinden seyler birde klibi de kendi hayal dunyamdan bisiler gozumun onune getirerek dusununce gusel oluyor

Cok zararli

Benimkisi bi daha degisik

Arkdaslarla plaja gidiyoruz eh ortam malum...

Ben butun gece makale okumus ee tabi kafa orda

Ben:

-Su elamanin triceps eksik

-Bunun gogus iyi gelismis

-Bak bunun ust iyi ama hic bacak calismamis (Bftr okumamis ki)

Tabi bizimkiler bana garip garip bakiyo eh normal olarak onlar temel ilgi alanindalar

Bizimkiler:

-Oglum senin gidis kotu sen bu isi birakhyper_

guzelmiş bisde idman bitince klasik söz oldu allah kabul etsin diyoruz:D

Uyumadan once sabirsizlikla bir sonraki gun yapacagin antrenmanlari dusunmek, toplantilarda o gun nasil bir calisma yapacagini dusunmek bunlari yasayan baska kimse var mi aramizda acaba :)

Bende daha degısık sorayım..
Bunları yasamayan var mı acaba..:D

Ilk mesaja gelınce gercekten cok komıkmıs ya cok guldum..:D

Back
Yukarı