vücudu yanlara dogru genişletip açma

mrb arkadaşlar toplumda gerçekten vücudu tam gelişmemiş ince kalmış birçok kişi bulunmakta giydiklerinin oturmaması çok acı bi durum çok ince bi vücudda gerçekten psikolojiyi çok etkiliyo bunun için ne yapmamız gerekir hangi hareketi çok agırlıklı yapmalıyız kilonunda etkisi var ama yinede bilgi almak istedim şimdiden çok tşk ederim yeterli bilgiyi alırsam sevinirim

omuz sırt ve kanat ağırlıklı çalışılırsa vucudu bilhassa genişletebilirsin...Yada growth seni bu steroide teşvik etmiyorum site yöneticileri kızmasın bana şimdi :D

vucut gelıstırme sporu yaparak bu sıkıntıdan kurtulabılır ısteyen ınsanlar ayrıca yapılması gereken her hangı bır özel hareket yok hepımızın yaptıgı calısmaları yapıcaklar ..

kısaca spor yapıcaklar ve spor yapmanın gerektırdıgı fedakarlıkları yapıcaklar o kadar...

muscle pump ın dedıgı gıbı kanat ve omuz calısmalarını cok nızamı yapmalısın ve ıyı beslenmelısın...

anladığım kadarıyla bahsi geçen astenik diye tabir ettiğimiz vücut yapısında olan kişiler. bu tarz vücut yapısının özelliği hacim artışına uygun olmayan ama yüksek dayanıklılık gücüne sahip kas yapısının olması. bu tarz kişiler bisiklet, maraton vb sporlara yatkındırlar. bence vücut yapılarına uygun bir spora yönlenmeleri daha mantıklı olur.

Back
Yukarı