Öncelikler herkese iyi forumlar 1,5 yıla kadar body building ile uğraşmıştım aralık ayına kadar. Ardından gereksiz ve saçma sebeplerden ara verdim, yeniden başladım. Başlayalı 12 gün oluyor 4 off harici off vermeden vücudumu adapte ettim tekrardan ve eski ağırlıklarıma yavaş yavaş dönmeye başladım. Bıraktığımda 40-41 arası iken başladığımda 35 olan kollarım vardı 90 kilodan 76 kiloya düştüm. Başladığımda şu 3 ay içinde daha sağlam bir vücuda sağlam olacağım diye kendime söz verdim ve beslenmemi aksatmadan her gün düzenli olarak yaptım ne zaman ki bugün kollarım 34 çıktı o zaman küfür edip bi hamburger gömdüm. Arkadaşlar beslenmemi yazıyorum umarım yardımcı olabilirsiniz kas kütlesi kazanmak istiyorum. 2 haftada 2 kilo civarı kazandım fakat kollarımın küçüldüğünü gördüm. Ayakta ve sürekli hizmet etmem gereken yoğun tempolu bir işte çalışıyorum.
Sabah : Kahvaltı 5 beyaz 3 sarı ile patatesli yumurta + 10 zeytin + şekersiz kahve
Antrenman
Antrenman sonrası : 300 gr kırmızı dana et + Yeşillik + Bulgur pilavı, patates veya tam buğday makarnası
Ara öğün : Bir avuç badem fındık vs. kuruyemiş.
Akşam : Bulgur pilavı veya pirinç pilavı + 300 gr tavuk göğüsü (arada tavuk göğüsü yerine ızgara köfte koyduğum oluyor)
2-3 top dondurma yiyorum.
Dükkan çıkışı 1 veya 2 dürüm çiğköfte yiyorum.
Yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ederim nerde hata yapıyorum ?
Sabah : Kahvaltı 5 beyaz 3 sarı ile patatesli yumurta + 10 zeytin + şekersiz kahve
Antrenman
Antrenman sonrası : 300 gr kırmızı dana et + Yeşillik + Bulgur pilavı, patates veya tam buğday makarnası
Ara öğün : Bir avuç badem fındık vs. kuruyemiş.
Akşam : Bulgur pilavı veya pirinç pilavı + 300 gr tavuk göğüsü (arada tavuk göğüsü yerine ızgara köfte koyduğum oluyor)
2-3 top dondurma yiyorum.
Dükkan çıkışı 1 veya 2 dürüm çiğköfte yiyorum.
Yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ederim nerde hata yapıyorum ?