muzda melatonin ,seratonin olduğunu bilmiyordum.. antremandan birkaç saat önce sütlü yulaf karışımı ve muz yiyorum..alternatifim olmadığı için uykulu gidiyorum antremana
Bende bu bench sehpalarında uyuya kalanlar kim diyordum Şaka bi yana gündüz vakti hele sporla birlikte uyku getireceğini sanmıyorum. Muz gerçekten de sporcular için en faydalı besinlerden birisi. Kullanım zamanına göre antrenmanda performans artışı gece uyku artışı ve cinsel gücü arttırıcı etkileri olan bir besin gerçekten çok iyi. Ancak sanıyorum herşey gibi muzunda doğalını bulmak güçleşti çünkü büyük firmalar biraz oynama yapıyorlar diye düşünüyorum. Kazanç için genetiği değiştirilmniş ürünleri yemekten bıktım parayı bulsam da kendi bağımı bahçemi bostanımı seramı kursam Faydalı bilgiler bulmuşsun salvadore_xp ancak esas kaynağını merak etmedim değil. Sağlam kaynaklar hepimizi daha çok tatmin edecektir. Yanlış anlama benim bir itirazım yok bu bilgilere çünkü özellikle ılık sütün etkilerini iyi bilirim
1.el kaynağına dair hiçbir fikrim ve bilgim yok. Nette de birinci el kaynak pek bir zor olur kemaldostum...