Uygun yağ yakıcı tavsiyesi edinmem lazım :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan evos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evos

Üye
Arkadaşlar haftada 3-4 gün cardio çalışması yapıyorum ama bazen aksıyor tabii fazla vaktim yok spor için önerebileceğiniz bi yağ yakıcı varmı en faydalı şu olabilir diyebileceğiniz haftada 3-4 cardio programı için hardline l-carnitine veya cla-one gördüm ama sizlerede sormak istedim başka tavsiyeleriniz varmı kilo sorunum var sadece :):):) şimdiden teşekkürler...

Durumun iyi ise Mhp dren & Muscletech hdroxycut & Unıversal Cuts alabilirsin. bunlar yag yakımında sana faydalı olur tabi beslenmede önemli. Paran yoksa Antrenmandan önce koyu kahve ve aspirin içebilirsin. yada gözün kara ise yan etkilerinden bana birşey olmaz dersen eczaneden Ventolin tablet alabilirsin. başarılar....

Belin orantısız bir şekilde genişse L-Karnitin, eğer değilse önerebileceğim bir şey yok... Spor öncesi yeşil çay içebilirsin. Onun haricinde baharatlarla karıştırılmış bir kase az yağlı yoğurt tüketebilirsin.

l-carnitine falan alacağına sabah öğle akşam 2 tatlı kaşığı elma sirkesi iç daha çok faydasını görürsün bence ama illa ki yağ yakıcı alacam diyosan TimoTolkki'ninde dediği tarzda hard core fatburner kullan ben şahsen nutrex lipo 6 black kullanıyorum gayetde memnunum.

Back
Yukarı