• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

uqrylmz 4 Yıllık Geçmişim ve Bugün.

uqrylmz

Üye
Merhabalar. Öncelikle 4 sene güreş yaptım ve 9 ay ara verdim Haziranda ise bu spora başladım ve başlayalı 52. günü geride bıraktım. Fazla kaslanmak hantallaşmak istemiyorum aslında. Olabildiğince fit bir vücuda sahip olmaya çabalıyorum doğrusu vücudumu beğeniyorum fakat yağ konusunda sıkıntılıyım ve bazı bölgelerimin gelişmesi gerektiğini de söyleyebilirim. Benim dezavantajım elimde düzgün bir beslenme ve antrenman programı olmaması. İş böyle olunca da diyet yapmaya çalışsam bile bir yerden sonra bozuluyor çünkü elimde düzgün uygulayabileceğim bir program yok. Dediğim gibi bu sporada 52. günümdeyim ve o kadarda bilgi sahibi değilim tabiki. Bilgilenmek öğrenmek istiyorum ve bu uğurda kendimi geliştirmek istiyorum kısacası "çalışmış ama boşa çalışmış" denilmesini istemediğim için sizlerden destek bekliyorum ) Başladığım günden bugüne olan fotoğraflarımı da ekledim. Şimdi sizlerin yorumlarına bırakıyorum.

Boy:1.82
Kilo: 86
Omuz: 127
Göğüs: 104
Sol Kol: 37,5 Sağ Kol: 38
Bacak: 59
Bel:79-88

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 3.785
  • 2.jpg
    2.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 3.361
  • 15.jpg
    15.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 3.068
  • 1bucukon.jpg
    1bucukon.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 3.284
  • 1bucuksirt.jpg
    1bucuksirt.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 3.048
  • 1bucukay.jpg
    1bucukay.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 3.684
Sırt gerçekten çok iyi olmuş , alt yapın sağlam ve güreşten geldigin için gücünde yerindedir , yolun açık :)

Son düzenleme:
Omuz genisliğin gayet iyi. Sırtında öyle. Alt yapı cok iyi. Düzenli beslenme ile 2 yılda mükemmel fizik olabilir.

kısa sürede bişe bekleme
ancak zaten altyapın iyi olduğundan sıradan vatandaşa göre daha rahat yoluna devam edebilirsin
dikkat etmen gereken ise gücüne güvenip çok ağır girmen olur
zira güreş farklı demir ağırlıklar farklıdır eklemlerin başta olmak üzere omurga yapın ve kas sistemin olumsuz etkilenebilir
o yüzden hernekadarda güçlü olsanda bilinçli insanlardan gerekli bilgileri al

evet tamamen ışık ve duruş farklılığından kaynaklı bir durum. Bu arada ilk fotoğraf antrenman sonrasıydı.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:12 ----------

Kollar Kalın Değil 37.5 38 cm gibi Görükmüor

Kollar gerçek ölçülerini belirttim. Belkide adelelerim kısa değil uzun olduğu için bunun farkına varamamış olabilirsin.

Gerçekten iyi bir genetik adelelerin uzun insanlar ölçü de hata olabilir şeklinde tepkiler vermekte çok da haksız değiller . Zira aynı problemi bende yaşıyorum . Başarılar idol olarak seçtiğin kişi de çok iyi inş. Onun yolunda ilerlersin . .

Çok güzel bir vücuda sahipsin hedefimde olan vücut yapın var.Özellikle sırtın çok güzel olmuş.Böyle devam.

Istesen de jay cutler gibi olamazsin zaten. O yuzden cok ye, cok calis, iyi dinlen.

Dikkatli okumuş olsaydın şöyle veya böyle olmak istiyorum diye bir kelime kullanmadım, idol olarak görüyorum diyerek telafuz ettim. Daha geniş, iri bir vücut (Jay) değilde, daha fit,model (Jeff) tarzında vücudumu geliştirerek şekile sokmak istiyorum. Kısacası Fitness Model vücudu olarak kendimi geliştirmek istiyorum. Ayrıca ben henüz 19 yaşındayım ve asla hiçbirşeye olumsuz bakmıyorum. Hayatta çoğu şeyin başarılabileceğine inanıyorum tabiki sadece inanmakla bitmiyor yapmamızda gerekiyor. Bu yüzden ben inanıyorum, iş yapmaya kaldı ona da çok yakında başlıyorum. Allah'ın izniyle ...

Son düzenleme:
Jeff Seid bence bu işin yüz karası o adamın fotoğrafını görünce monitöre kafa atasım geliyo o nasıl bir şekildir abi deli oluyorum lazar angelov deseniz tamam respect. ama o jeff seid yokmu justin bieber in vücut yapmış hali

Bence Lazarın da Jefften farkı yok. :) O surata, o vücuda gitmiş kaşları almış saçma sapan bakışlar, duruşlar.. İkisi de meslekte başarılı olabilir ama saçma ve itici duruyorlar.

Vücut yapın endomorf sanırım. Omuzlar geniş ve alt yapı sağlam. Hangi anlamda söylediğini bilmiyorum ama fazla kaslanmak istemiyorum demen kötü olmuş. Yerinde olsam doğal yollar ile gidebileceğim yere kadar giderdim.

Back
Yukarı