2 aydir diyet dönemindeyim.Bu dönemde 2 kutu lipo6x 120 ve 1 kutu 90 softgel cla kullandım
Bu 2 ayda düzenli beslenme ile(+fast food 2 kere yedim-8den sonra yemek yemedm) 83 kg'dan 73 kg'a indim.
Daha öncede bilen bilir asıl amacım kalın belimi inceltmekti ve tam 100 cm'den 93 cm'ye indim ancak belimdeki kalınlık devam ediyor ve bi 3-5 cm daha incelme gerekiyor.Bunun içinde daha önce hiç kullanılmıyan bir ürünle bunu başarmaya çalışacağım(googleda arattım burada topic actım ürünle ilgili hiçbir review ve bilgi yok türkçe ve ingilizce)
İlk öncelikle bu termojenik yağ yakıcının içeriğini koyuyorum
Bu diyet dönemindeki atreman programınıda yazıyorum.3 günlük evde 7.5 kg dumbell ile HIWT şeklinde uygulayacagım.Yani çok tekrar ve setler arası 45 sn. dinlenme ile
1.Ant--A)barfiks b)dumbell bench press c)single extansion d)front raise
2. Ant--A)Dumbell one arm row b)d.shoulder press c)concentration d)d. pullover
3.Ant--A)Lateral Raise B)Şınav C)Triceps Ext. d) hammer curl
Her artraman arası 1 gün dinlenme var ve evde koşu bandı olmadığı için cardiyo olarakta hergün 500 tane IP ATLAMA(antreman günleride ağırlık çalışmasından sonra olmak üzere)
Beslenme olarakta protein ağırlıklı 5 öğün yemeyi düşünüyorum
Bu supplementi ve programı uygulamaya salı günü başlıyacağım.Sizin önerilerinizide bekliyorum.Yardımcı olursanız memnun olurum
Bu 2 ayda düzenli beslenme ile(+fast food 2 kere yedim-8den sonra yemek yemedm) 83 kg'dan 73 kg'a indim.
Daha öncede bilen bilir asıl amacım kalın belimi inceltmekti ve tam 100 cm'den 93 cm'ye indim ancak belimdeki kalınlık devam ediyor ve bi 3-5 cm daha incelme gerekiyor.Bunun içinde daha önce hiç kullanılmıyan bir ürünle bunu başarmaya çalışacağım(googleda arattım burada topic actım ürünle ilgili hiçbir review ve bilgi yok türkçe ve ingilizce)
İlk öncelikle bu termojenik yağ yakıcının içeriğini koyuyorum
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-2]52-0465
Universal Nutrition
Ripped Fast
120 capsules[/SIZE][/FONT]
[FONT=Helvetica, Arial][SIZE=+1]Nutrition Facts[/SIZE][/FONT]
Serving Size: 4 capsules
Servings Per Container: 30
![]()
Amount
Per Serving [FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-2] % Daily
Value*[/SIZE][/FONT]![]()
Pyridoxine (B6) 2 mg 100%
Chromium (as chromium picolinate) 200 mcg 167%![]()
![]()
Kola Nut (standardized for 50% caffeine) 250 mg![]()
Green Tea Extract (12% EGCG) 250 mg![]()
Cha De Bugre (as cordia salicifolia) 250 mg![]()
Dandelion Root 250 mg![]()
Uva Ursi 250 mg![]()
Alfalfa 250 mg![]()
Cayenne Extract 50 mg![]()
Choline Complex 500 mg![]()
Inositol 250 mg
*Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie![]()
Bu diyet dönemindeki atreman programınıda yazıyorum.3 günlük evde 7.5 kg dumbell ile HIWT şeklinde uygulayacagım.Yani çok tekrar ve setler arası 45 sn. dinlenme ile
1.Ant--A)barfiks b)dumbell bench press c)single extansion d)front raise
2. Ant--A)Dumbell one arm row b)d.shoulder press c)concentration d)d. pullover
3.Ant--A)Lateral Raise B)Şınav C)Triceps Ext. d) hammer curl
Her artraman arası 1 gün dinlenme var ve evde koşu bandı olmadığı için cardiyo olarakta hergün 500 tane IP ATLAMA(antreman günleride ağırlık çalışmasından sonra olmak üzere)
Beslenme olarakta protein ağırlıklı 5 öğün yemeyi düşünüyorum
Bu supplementi ve programı uygulamaya salı günü başlıyacağım.Sizin önerilerinizide bekliyorum.Yardımcı olursanız memnun olurum