Universal Gh-Max 180 Tablet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.631
Steroide karşıyım arkadaşlar sizlerde yapmayın yazık edersiniz kendinize
Peptidler steroid değil arkadaş...Steroid insan vücuduna dışarıdan alınan sentetik hormonlardır.Peptidler vücuttaki hormon düzeylerini arttırarak çalışırlar...Ve yan etki yapmazlar doğal etkilidirler...Suplementler beslenme yetersizse takviye olarak alınabilir.Fakat asıl işi vücuttaki hormonlar yapıyor...

Arkadaşlar bu ürünü almak için dün salon hocama söyledim birilerini felan aradı internet üzerindeki satışların son kullanma tarihinin geçtiğini (veya çok yakın olduğunu) söyledi ve ürünün türkiyeye girmeidğini söyledi doğrumudur ve nereden temin edebilirim ?

Ucreti kargosu bunlar sizin karar vereceginiz seyler son kullanma tarihi orda yazar ve ne yaziyorsa odur herhangi bir problem cikmaz

Lg Smart World

Böyle bi sıkıntı olur mu bunu kullanırsam bi hocam açıklasın

Aşırı hormon (örn. kortizol ve büyüme hormonu (BH)) yapımı görülen çeşitli hipofiz hastalıklarının ortak fiziksel etkileri; hipertansiyon gelişme riskinde artış, diabetes mellitus, osteoporoz, bitkinlik ve cinsel fonksiyon bozukluğudur. Ayrıca, pek çok hipofiz hastalığında baş ağrısı ve şekil bozukluğu yaratan fiziksel değişiklikler olabilir. BH az salgılanması durumunda ise çocuklarda büyüme geriliği meydana gelebilir. Genel olarak bu tablolar hastanın yaşam kalitesini büyük ölçüde azaltabilir, üretkenliğini ve normal günlük aktiviteleri yerine getirebilmesini bozar ve yaşam süresini kısaltabilir.

Hipofiz bezinden aşırı hormon salgılandığı hastalıklara konsantre olup yakından bakacak olursak;

Hipofiz Patolojisinden Kaynaklanan Hastalıklar: Anormal Salgı Artışıyla Bağlantılı Sendromlar*

Hastalık
Akromegali/jigantizm
Cushing hastalığı
Hiperprolaktinemi

Yükselen Hormon Düzeyi
Büyüme hormonu (BH)

Adrenokortikotropik hormon (ACTH)

Prolaktin (PRL)

Böyle bi sıkıntı olur mu bunu kullanırsam bi hocam açıklasın

Aşırı hormon (örn. kortizol ve büyüme hormonu (BH)) yapımı görülen çeşitli hipofiz hastalıklarının ortak fiziksel etkileri; hipertansiyon gelişme riskinde artış, diabetes mellitus, osteoporoz, bitkinlik ve cinsel fonksiyon bozukluğudur. Ayrıca, pek çok hipofiz hastalığında baş ağrısı ve şekil bozukluğu yaratan fiziksel değişiklikler olabilir. BH az salgılanması durumunda ise çocuklarda büyüme geriliği meydana gelebilir. Genel olarak bu tablolar hastanın yaşam kalitesini büyük ölçüde azaltabilir, üretkenliğini ve normal günlük aktiviteleri yerine getirebilmesini bozar ve yaşam süresini kısaltabilir.

Hipofiz bezinden aşırı hormon salgılandığı hastalıklara konsantre olup yakından bakacak olursak;

Hipofiz Patolojisinden Kaynaklanan Hastalıklar: Anormal Salgı Artışıyla Bağlantılı Sendromlar*

Hastalık
Akromegali/jigantizm
Cushing hastalığı
Hiperprolaktinemi

Yükselen Hormon Düzeyi
Büyüme hormonu (BH)

Adrenokortikotropik hormon (ACTH)

Prolaktin (PRL)
Hiçbiri olmaz, çünkü bu besin desteği özel seçilmiş bazı maddeler var. O dediğin sentetik hgh vb hormonlar için geçerli...Ben 2 haftadır kullanıyorum pump etkisini gördüm ve gece yatmadan önce alıyorum genelde konulu rüyalar görüyorum...Doğal olduğu için uzun süre kullanmak lazım...

Gh de boy uzatmaz baba 150 anne 150 bebe 190 olmaz o iş genetiğe bağlı ama kalafatı uzatıyo :)
sağol. :) 4 ay sonra 20 yaşına giriyom boy 168 salona gidiyom vücut biraz iyi bütün öğretmenler büyükler bırak artık fazla yapma diye diye canımı sıktılar bizde bunlarda medet bekliyoz.

Kardeş vucudun zaten ürettiği değerlerle oynama dışarıdan aldığn değerlerle oynayabilirsin en iyisi en pahalısını en kalitelisini alabilirsin ama vucudun zaten ürettiği bir değerle oynarsan beynin onu tekrar üretmesi ve arada oluşan yokluk harap eder seni ve bağımlılık olur vucud her hormonu ihtiyaca göre üretir bunun oranını diyetle sağlayabilirsin. Kullanmayın böyle saçma ürnler

Back
Yukarı