berketuran1
Üye
Kisinmi kulandin arkadasim
GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hocam sizde pek etki gostermedi diye herkeste gostermiyecek anlamimi cikarmamiz lazim sizin yorumunuzdan?Bir üstte yorum yaptım bu kadar mı okumadan yazıyorsunuz anlamıyorum ki.
Neden antreman öncesi protein tozu ile birlikte alınmasını önermiyorsun? birlikte alındığında Gh Maxın etkisini düşüreceğini duydum böyle bişey var mıdır?ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum gh max'i pek bir etkisini görmedim açıkçası, direk toz halinde arginine kullandığım zamanlar daha iyi etki etmişti tabi tadı berbat o ayrı. direk ürüne laf söylemek istemiyorum belki antremanım uymamıştır bu ürüne, Stronger8'in dediği gibi ilk 2-3 hafta güzeldi sonrasını anlamıyorsun bile, irileşme de olmadı bende, mesela kollarım bu ürüne başlaman önce 35cmdi şimdi de öylebu ürüne karar verdiğimde doktorumda, satıcıda ilerki yaşlarda ve büyüme hormonunda sıkıntı olduğu zaman kullanılır bu tarz supplemantler demişti galiba daha hormonlar yaşlanmamış onunda etkisi olabilir.
protein tozu ile kullanmanı tavsiye etmem, protein tozunu antremandan sonra alsan daha iyi olur.
yemek ye ayrıca gh max ile gainer arasında nasıl bir karsılastırma yaptın anlamıs değilim suanArkadaşlar herkese iyi sporlar öncelikle;
Yaşım 18 , boyum 1.70 , kilom 50 , 7 aydır bu sporu yapıyorum bir ara harline pro gainer kullanmıştım etkisini fazla göremedim açıkça şu an bu ürünü almalı mıyım sizce büyüme hormononu felan salgılıyormuş tavsiyeleriniz nelerdir ?
Gh-max mı alayım yoksa Hardline Pro Gainer 3000 mi alayım ?
hani kardeş internette +40 yaş üstü felan diyordu da ondan biraz şüphelendim bunu mu almalıyım yoksa normal gainer mi die sorayım dedimyemek ye ayrıca gh max ile gainer arasında nasıl bir karsılastırma yaptın anlamıs değilim suan
selamlar şimdi antreman öncesi aldığın proteinin whey olduğunu düşünüyorum öyleyse eğer zaten whey sabah ya da antremandan hemen sonra alınır, antreman öncesi vucudunun protein kaynaklarında yıkım oluşmadığı için aynen böbreklerden atabilirsin onu, casein tarzı daha uzun sürede emilen birşey alsan daha iyi olur. birde iç organlara fazla yük bence hem protein hemde büyüme hormonu, ciğer ve böbrekler bu aşırı yükü atabilir çok az yararını görebilirsin. Ayrıca yaşın gençsede bence daha ilerki yaşlarda kullan büyüme hormonu tarzı supplementleri. umarım yardımcı olmuşumdur.Neden antreman öncesi protein tozu ile birlikte alınmasını önermiyorsun? birlikte alındığında Gh Maxın etkisini düşüreceğini duydum böyle bişey var mıdır?