Universal Gh-Max 180 Tablet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.631
Evet onlardada aol var. ben ilk başta yazdığım yazıyı supplement satan biri tarafından duydum ve araştırdığım kaynakta gh hormonunun zararlı hücreleri büyütüğü bir gerçek ama benim değinmek istediğim aol hormonu değil ve bildiğim kadarıyla diğer mega forte gibi ürünlerdede aol var ama gh max gibi büyüme hormonu salgılanmasını tetikleyici ürünler değil ondan saydığınız ürünlerden bahsetmedim ama bu ürünü zararlı bir ürün gibi gösterme çabamda yok ayrıca saygılar.

AOL gh max ve mega forte nın ıcerıklerını arastırıp yazsaydın keske bu yorumu.. aol nedir buyume hormonu nedır gıbı soruların cevabını ogrenmenı arastırmanı tavsıye ederım.. growth hormone ıle gh max aol ya da mega forte bır degıl..Growth hormone ap ayrı bır ilaçtır forumda arastırırsan onu da bulabılırsın ...

kanser veya tümör hücreleri zaten bi şekilde doğal olarak büyümeye meyillidir bildiğim kadarı ile hiç kendi kendine küçülenini duymadım. eğer kendinizde (Allah Korusun) kanser, tümör vs. varsa zaten belli bir seviyeye gelene kadar haberiniz bile olmuyor. olduktan sonrda da iş işten geçmiş oluyor çoğunlukla... bir insanda kanser şüphesi varsa ağırlık kaldırması gh maxtan daha zararlıdır diye düşünüyorum

Urunu talımatlarına gore kullandım memnun kalmıstım ( placebo mu gercek etkı mı bılmıyorum ama ben memnun kaldım )

Bır kac ay ıcınde tekrar kullanıcam..

Pre workout urunu kullanıyorum o yuzden ;

off gunlerde ben direk 6 tabletı de gece yatarken alıcam

İdman oldugu gunlerde ise 2 tabletı ıdman oncesı 4 unu gece yatarken veya dırek 6 tabletı de gece yatarken alıcam ..

Merhaba arkadaşlar 97 liyim 190cm im boyumun uzaması için kullanıcam 6 tableti de yatmadan önce mi almalıyım yoksa üzerinde yazan gibi sabah 2 öğlen 2 akşam 2 mi almalıyım yani sadece büyüme hormonu için kullanıcam şimdiden teşekkürler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:40 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:37 ----------

Merhaba arkadaşlar 97 liyim 190cm im boyumun uzaması için kullanıcam 6 taleti de yatmadan önce mi almalıyım yoksa üzerinde yazan gibi sabah 2 öğlen 2 akşam 2 mi almayılıyım yani sadece büyüme hormonu için kullanıcam şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar 97 liyim 190cm im boyumun uzaması için kullanıcam 6 tableti de yatmadan önce mi almalıyım yoksa üzerinde yazan gibi sabah 2 öğlen 2 akşam 2 mi almalıyım yani sadece büyüme hormonu için kullanıcam şimdiden teşekkürler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:40 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:37 ----------

Merhaba arkadaşlar 97 liyim 190cm im boyumun uzaması için kullanıcam 6 taleti de yatmadan önce mi almalıyım yoksa üzerinde yazan gibi sabah 2 öğlen 2 akşam 2 mi almayılıyım yani sadece büyüme hormonu için kullanıcam şimdiden teşekkürler

bu ürün boy uzatmaz.

ancak içeriğindeki arginin,ornithine,gibi aminoasitler ve vitaminler sayesinde büyüme hormonunun en üst düzeyde çalışbilmesini sağladığı için büyüme ve boy uzaması için çok iyi bir destek değil mi tabiki direk sth değil ama tetikleyici bu yüzden uzatıcığı da bir gerçek ki kullanan bir sürü arkadaşım var ben de 30 gün dür başka bir ürün kullandım ancak o dandikti ona rağmen belirgin uzattı

boy uzatmasını bilmem lakin kullanılan sürede mükemmel derecede güç verip hacim aldırarak güzel bir etkisi vardır.İçinde Birçok doğal yoldan testesteron oranını arttıran kimyasallara ve doğal steroidler bulunduğu gibi L-Arginine Ornitine amoniasitleri var (AAKG).bu ise antrenman öncesinde alınınca damarları genişletiyor.AAKG içinde yüksek oranda bulunuyor.Gerçekten etkisini belirgin oalrak gördüğüm nadide ürünlerden birisidir.

Evet 205 cm hedef boyum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:25 ----------

Boy hedefim icin sizce neler kullanmaliyim gh max iyi bir destek olucagini soyluyor herkes ve ben de oyle dusunuyorum

ben gnc L-arginine kullanmıştım 3 ayda 3 cm boyum uzamıştı 197 boyum var şuanda . 18 yaşından sonra almamı önermişti doktor. zaten şu anda boyun uzuyor bu takviyeleri boyunun uzaması yavaşlamaya başladığında kullanmalısın. cevremden gözlemlerime göre (baskebol antrenörüyüm) 14 yaşında 190 boy 18-19 yaşında 205cmye çok rahat ulaşır. boy uzamasını sağlayan legal olmayan bazı yöntemlerde var aslında ama sonuç boy uzamasıyla beraber akromegali(bknz. Barış Hersek-BEŞİKTAŞ)

@DeibLER,burada 3 ayda 3 cm boyum uzadı dersen olayın rengi değişir.sende bunun farkındasındır umarım.şu ana kadar birçok supplement kullandım fakat boyum 1 mm uzamadı yani ve hiçbir beslenme destek ürünü boy uzatmaz.sende 3 ayda 3 cm uzayamazsın.o zaman weider mega forte kullananlar şimdi 2 metreden uzundurlar.palmiye ağacı mısın mübarek :)

@ErbakanHoca,yazıların iyi hoş fakat bilmediğin konularda fazla üsteleme ve öğrenmeye çalış.bütün supplementlerin içeriklerini ezbere bilen biriyim ben merak etme..L-Arginine farklıdır AAKG farklıdır.Gh max'ın içeriğindede AAKG yoktur.eğer bakarsan "L-Arginine(as L-Arginine Pyroglutamate)" yazar kutuda.ama bir AAKG içerikli ürüne bakarsan AAKG'nin açılımı olan "L-Arginine-Alpha-Ketoglutarate" yazar.bunların hepsi birbirinden farklıdır.yani sadece L-Arginine diye birşey yoktur,Arginine nin birçok farklı formu vardır..

gardaş bendeki GH max kutusunun resmini çekip gönderirim bozum olursun
içinde direkt Arginine ALpha Keto Glutarate yazıyor bu ise AAKG dir,ben de biliyorum gardaş AAKG ile normal L-Arginine farklı birbirinden.Ama AAKG damar çeperi genişletici özelliği var ve bu GH max içinde mevcuttur.

Back
Yukarı