tüm amino asit türü ilaçlar aç karnına alınmalıdırarkadaşlar bir sorum olacak ben Gh max ı kullanıyorum 3 gundur ancak boş mideye alınmalı yazıyor uzerınde. Gece yatarken ben Gaspari myofusion protein tozu kullanıyorum içeriğindeki casine guvenerek. Acaba Gh max ın etkısı azalır mı?
Bu ürün hakkında sağlam olmayan bir söylenti duydum fakat emin olamadım, vücut dışardan GH alımına başladığında doğal GH üretimi duruyormuş ve sürekli supplementa ihtiyaç duyuyormuşuz. Hurafe, değil mi?
Yani bu ürün için aynı şeyler söylenemez? Kan testi gerekir mi?O dediğiniz olay enjekte HGH alındıgı zaman meydana gelir.Kanda büyüme hormonu seviyesi aşırı yükseldiğinden vucud kendi üğretimini durdurur.HGH takviyesi ile devam edilir.Zaten hgh takviyeleride belirli dozajlarda yapılır.Yapılmadan once kan testi yapılır.Herkese uygun dozaj verilirki.Yukarda bahsettiğin olay yaşanmasın.Yoksa erken yaşlanmaya sebebiyet verebilir.Bildiklerim bu kadar.
Arkadaşlar az önce aldım bir kutu.
Yalnız bunun içinden 2 kat güvenlik kağıdı(kağıt diyemeyeceğim bıçakla zor açtım) ve kalın bir pamuk çıktı.
Pamuk içinde mi kalacak bunun?
Komik bir soru olduysa kusura bakmayın,belki hava almaması gerekir vs diye düşündüm.![]()
bu ayki maaşımın nelere akıcağı belli oldu
optimum whey
dymatize creatin
universal gh max
sonucu mutlaka yazıcam.