Universal Gh-Max 180 Tablet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.631
ya arkadaslar bu ürün boy uzatıyormu yani yardımcı mı değilmi ve boy uzaması için başka ne kullanabilirim yanbında yardımcı olursanız çok seviniriiim

boy için merak eden arkadaşlara soyluyorum. boy uzatmaz. hıcbır besın ogesı boy uzatmaz kısmen boy uzatmaya yardımcı olurlar. haa bıde ne yaparsan yap genetıgının onune gecemezsin. senın genetıgın 1,60 ıse bebeklıkten bu yana en ıyı sekılde beslensen bıle max 1,60 olursun. yanı bu nedemek genetik sınırını geçemezsin. ama ergenlik donemınde beslenmenin ne oldugunu ogrenmeye calısıp kalıtelı beslenırsen gelısıme yardımcı olur bu tur yardımcı beslenme ogelerı.

arkadaşlar bir sorum olacak ben Gh max ı kullanıyorum 3 gundur ancak boş mideye alınmalı yazıyor uzerınde. Gece yatarken ben Gaspari myofusion protein tozu kullanıyorum içeriğindeki casine guvenerek. Acaba Gh max ın etkısı azalır mı?

arkadaşlar bir sorum olacak ben Gh max ı kullanıyorum 3 gundur ancak boş mideye alınmalı yazıyor uzerınde. Gece yatarken ben Gaspari myofusion protein tozu kullanıyorum içeriğindeki casine guvenerek. Acaba Gh max ın etkısı azalır mı?
tüm amino asit türü ilaçlar aç karnına alınmalıdır
dolu mideye alınmaz
mümkünse protein alımından 10-15 dk önce alın

Arkadaşlar az önce aldım bir kutu.
Yalnız bunun içinden 2 kat güvenlik kağıdı(kağıt diyemeyeceğim bıçakla zor açtım) ve kalın bir pamuk çıktı.
Pamuk içinde mi kalacak bunun?
Komik bir soru olduysa kusura bakmayın,belki hava almaması gerekir vs diye düşündüm.:)

Bu ürün hakkında sağlam olmayan bir söylenti duydum fakat emin olamadım, vücut dışardan GH alımına başladığında doğal GH üretimi duruyormuş ve sürekli supplementa ihtiyaç duyuyormuşuz. Hurafe, değil mi?

Bu ürün hakkında sağlam olmayan bir söylenti duydum fakat emin olamadım, vücut dışardan GH alımına başladığında doğal GH üretimi duruyormuş ve sürekli supplementa ihtiyaç duyuyormuşuz. Hurafe, değil mi?

O dediğiniz olay enjekte HGH alındıgı zaman meydana gelir.Kanda büyüme hormonu seviyesi aşırı yükseldiğinden vucud kendi üğretimini durdurur.HGH takviyesi ile devam edilir.Zaten hgh takviyeleride belirli dozajlarda yapılır.Yapılmadan once kan testi yapılır.Herkese uygun dozaj verilirki.Yukarda bahsettiğin olay yaşanmasın.Yoksa erken yaşlanmaya sebebiyet verebilir.Bildiklerim bu kadar.

O dediğiniz olay enjekte HGH alındıgı zaman meydana gelir.Kanda büyüme hormonu seviyesi aşırı yükseldiğinden vucud kendi üğretimini durdurur.HGH takviyesi ile devam edilir.Zaten hgh takviyeleride belirli dozajlarda yapılır.Yapılmadan once kan testi yapılır.Herkese uygun dozaj verilirki.Yukarda bahsettiğin olay yaşanmasın.Yoksa erken yaşlanmaya sebebiyet verebilir.Bildiklerim bu kadar.
Yani bu ürün için aynı şeyler söylenemez? Kan testi gerekir mi?

bu ürün aminoasit sınıfına giriyor performans arttırıcı sınıfına girmiyor değil mi? Çok kullanmak istediğim ama bir türlü cesaret edemediğim bir ürün çok fazla bünyeye bir zararı olur mu kullanan arkadaşlar bu ürünü bıraktıktan sonra performanslarında bir düşme yaşıyor mu? Kullananlar açıklayıcı bir yorum yaparlarsa çok sevinirim :)

Arkadaşlar az önce aldım bir kutu.
Yalnız bunun içinden 2 kat güvenlik kağıdı(kağıt diyemeyeceğim bıçakla zor açtım) ve kalın bir pamuk çıktı.
Pamuk içinde mi kalacak bunun?
Komik bir soru olduysa kusura bakmayın,belki hava almaması gerekir vs diye düşündüm.:)

pamuk nemi alması içindir. kutuyu açtıktan sonra pamuğu at. içinde bırakırsan her açıp kapattığından nemi çekeceği için ortamdan alınan ürün için sağlıklı olmayacaktır.

• Like
Reactions: kby
Merhaba arkadaşlar ben GH MAX almayı düşünüyorum acaba bunun yanında ne alsam bana faydalı olabilir ?
Fazla agır çalışmıyorum 5-8 kilo arası hafif bir çalışmam var boy 1.72 kilo 68
İki gün 3x8 çalışıyorum 1 gun karın bolgesi boyle bir programım var ayrıca cardio yapıyorum karın bolgesi çalışmadan once, GH MAX'ın yanında ne onerebilirsiniz ?

bu ayki maaşımın nelere akıcağı belli oldu
optimum whey
dymatize creatin
universal gh max
sonucu mutlaka yazıcam.

Gh-max almayı dusunuyorum yanına nasıl bı urun ıle takvıye yapmamı onerırsınız ?
optımum whey
optımum casein
optımum creatin var zaten
sımdı gh max i de katmak ıstıyorum extradan amıno veya bcaa almamı tavsıye eder mısınız ?

kolay yutuluyor kutunun içine burnunu sokmak istiyen arkadaşlar
olabilir pek tavsiye etmiyorum
onun dışında kokusu yok sayılır.
sabah aç karnına aldığımda karnımın içinde değişik bir his oluyor aç karna koca tableti aldığımı düşünürsek gayet doğal
onun dışında birde idrar rengi ilk seferde değişti b6 vitamini yüzünden
dahada öyle bir problem olmadı.

bugun satın aldım bı tane gh max bakalım nasıl fayda gosterecek . yanına amıno veya bcaa almakta kararsız kaldım guzel bı urun bulursam onu da katıcam kombıneye

Back
Yukarı