Universal Gh-Max 180 Tablet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.631
Ayın 1'inden itibaren kullanmaya başlayacağım. Whey , BCAA ve kreatin ile kombine ettim. Değişimi santim olarak buraya da yazarım arkadaşlar. GH Max hariç zaten kullanıyorum , bakalım fark edecek mi bunu kullanmaya başladıktan sonra. Son derece olumlu yorumlar almış ama

Satış statejisi denilebilir yanlızca profosyoneller için kelimesi ile aynı..

İleri seviye sporcular için kelimesi biraz abartı bencede ancak yeni başlayanlar için de direk gh ile başlamalarının doğru olduğunu düşünmüyorum...

Bu ürünü iki kez kullandım(iki kutu) fakat faydasını hiç ama hiç görmedim.Beslenmem felan iyidi o dönem nedenini bilmiyorum.

adana'a bir supplement mağazasında acaba alsammı diye düşünürken oranın çalışanı 'reklam amaçlı bir ürün minimum 3 kutu bitirmen gerek filan parana yazık demişti' .

Arkadaşlar yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum. Yukarıdaki yorumlarımda da görüleceği üzere ürün hakkında pek bir bilgim yoktu teorik işlevinden başka.
Öncelikle altı çizili söylüyorum , verdiğiniz parayı sonuna kadar hak eden bir ürün. Ürünü aldığımda aslında sadece yatmadan önce ve sabah uyandığımda kullanmak gibi bir fikrim vardı. İnternette yabancı videolarda bu şekilde kullanımları da önerenleri görmüştüm. Ama GH Max'ın gece yatmadan önce kullanılarak gh arttırmanın yanında ekstra bir prework ürün olduğunu düşünüyorum. Zaten ürün üzerindeki kullanım önerisinde de uyumadan önce ve antrenman öncesi olarak geçiyor. Antrenman öncesi kullanmaya başladıktan sonra fazlasıyla güç artışı ve dolayısıyla ağırlık artışı yaşadım. Universal ürünlerini hiç kullanmamıştım. Ama biraz daha pahalı olmalarını sonuna kadar hak ediyorlar.
Bunun yanında Universal Prostar Whey ve Hardline BCAA Matrix de kullandım. Çok etkili bir kombin oldu doğrusu. Scivation'a ve yanında glutamine şuna buna onca parayı vermeden önce bcaa matrix'i denemenizi tavsiye ederim.
Bu son 1 ayda çok memnun kaldım aldığım hacim ve kilodan. Tabi beslenme asıl dikkat ettiğimdi , supplementler ek destek oldu bu konuda. 77 kilodan 80.5 kiloya çıktım. Ne clean ne dirty , arası bir bulk yapıyorum diyebilirim. Okuldan dolayı dikkat edemediğim öğünlerim olabiliyor. 4 cm omuz , 1.5 cm kol vs. gibi değer artışları oldu. Belimde 2.5 cm kadar genişleme oldu ancak karın için zamanım olmadı ve boşladım bu ay içerisinde. İşe yaramıyor diyenler ya kullanım talimatlarına uymuyordur ya yanlış antrenman yapıyordur ya da beslenmesine dikkat etmiyordur. Zaten arginin içeriği olan bir üründen mucizeler beklemek de çok doğru olmaz. Spordan en az 1.5 saat önce yemek yeme olayı biter. Ne aç ne tok gidilir , bu sırada alacağınız 3 hap etkinliğini tam olarak gösteriyor. Yatmadan önce de 1.5 saat önce kazein vs. alımı biter. Yatmaya gittiğiniz zaman yine aynı şekilde tokluk açlık olmaz. Ürün şekerin düşük olduğu zaman dilimlerinde çok daha etkili. Zaten her yerde de bu şekilde yazılıyor. Hissediyorsunuz , özellikle antrenman öncesinde.

35 - 40 yaşında değilseniz gereksiz bir ürün bence. Zaten 20-30 arası hormonlarınız tavan. Onun yerine AOL ya da saf arjinin alınabilir.

35 - 40 yaşında değilseniz gereksiz bir ürün bence. Zaten 20-30 arası hormonlarınız tavan. Onun yerine AOL ya da saf arjinin alınabilir.

Bir bakıma haklısınız fakat şöyle birşey söylemek isterim aslına bakarsanız GH max 'ın içerisinde de AOL de olan aminoasitler mevcut fazlası değil. Hatta Gh max içerisinde ekstra lazin aminoasiti yok. Gh max dolaylı yoldan testestoron salgısını arttıran bir supplement .Aslına bakarsanız bir argenin takviyesi sadece adından dolayı bu kadar çok satıyor. Tamamanen pazarlama .Argenin kullanmak istiyorsanız kesinlikle çok başarılı bir supllement fakat yok testo hormonum artsın diye kullanıyorsanız yanlış bir tercih yapmış olursunuz . Bu düşüncedeyseniz yanlış takivye ye bakmaktasınız. Gh kullandıktan sonra insanların testo artmış gibi düşünmelerinin tek nedeni argeninin damarları genişletmesinden dolayı tüm kaslara daha fazla kan pompalamansından dolayıdır. Argenin hem antremanda hem de yatakta ekstra bir pump etkisi yaratabilir :)

Bilgilerinize.

Bir bakıma haklısınız fakat şöyle birşey söylemek isterim aslına bakarsanız GH max 'ın içerisinde de AOL de olan aminoasitler mevcut fazlası değil. Hatta Gh max içerisinde ekstra lazin aminoasiti yok. Gh max dolaylı yoldan testestoron salgısını arttıran bir supplement .Aslına bakarsanız bir argenin takviyesi sadece adından dolayı bu kadar çok satıyor. Tamamanen pazarlama .Argenin kullanmak istiyorsanız kesinlikle çok başarılı bir supllement fakat yok testo hormonum artsın diye kullanıyorsanız yanlış bir tercih yapmış olursunuz . Bu düşüncedeyseniz yanlış takivye ye bakmaktasınız. Gh kullandıktan sonra insanların testo artmış gibi düşünmelerinin tek nedeni argeninin damarları genişletmesinden dolayı tüm kaslara daha fazla kan pompalamansından dolayıdır. Argenin hem antremanda hem de yatakta ekstra bir pump etkisi yaratabilir :)

Bilgilerinize.[/quote
Bu üründen pump etkisi alan varmı bilmiyorum ben pump etkisi almamıştım kullandığım dönemde

Servis miktarindaki arginine(veya her nasil yaziyorsa) ve oritin miktarini fiyatina kiyaslarzak piyasadaki en ucuz urun soyleki hardline 45 liralik arginine tabletlerinden dun hesapladim 16 tane yutmak gerekiyordu galiba inanmayanlar hesaplayabilir tekrardan deger farkli cikabilir tam hatirlamiyorum ama kesinlikle ucuz ciktigina eminim :)

15 yaşındayım kullansam bi sorun olurmu
Boy uzamak için falan kullanmak istiyorsan etkisinin olmadığı söyleniyor , antrenman öncesi pump ve gh , gece yatmadan önce de gh piki arttırıcı olarak kullanacaksan ben kullanmanda fazla bir sakınca olacağını düşünmüyorum. Ama antrenman için daha mantıklı seçimler yapabilirsin , noxplode , kreatin vs.

15 yaşındayım kullansam bi sorun olurmu

Dalga mı geçiyorsun diyeceğim ama ciddi görünüyorsun. Bunu kullanmakla ne elde etmek istiyorsun? Öyle yutup büyüyeceğini sanıyorsun yanılıyorsun.

büyümek için kullandığımı nerden cıkardın boy uzatmak için kullanmak istiyorum bi yan etkisi olurmu diye sordum?
Merhaba

Boy uzatmak adına bu ürünün hiçbir etkisi yok . Sizin yaşınızda daha fazla spor yapıp yedikleriniz kalsiyum ve protein açısından zengin olması önemli. Boy uzaması için supplementlerin bir faydası yok .

Merhaba

Boy uzatmak adına bu ürünün hiçbir etkisi yok . Sizin yaşınızda daha fazla spor yapıp yedikleriniz kalsiyum ve protein açısından zengin olması önemli. Boy uzaması için supplementlerin bir faydası yok .
artık almış bulundum hertürlü içicem bunu. yararı olursa yazarım.

Back
Yukarı