Creatine yerine glutamine alsam olmaz mi sizce ?Faydası olacağına inanıyorum bence iyi bir kombinasyon ayrıca kreatin içeren pt almanı öneririm bilhassa ek olarak kreatin'e yüklenmeni önermem..
Creatine yerine glutamine alsam olmaz mi sizce ?Faydası olacağına inanıyorum bence iyi bir kombinasyon ayrıca kreatin içeren pt almanı öneririm bilhassa ek olarak kreatin'e yüklenmeni önermem..
Icinde creatin olan bir protein al.birde glutamin al tamamdir.Creatine yerine glutamine alsam olmaz mi sizce ?
Tamamdir anlasildi.o zaman su optimum whey proteinim bitsin.muscletech nitro tec alacagimIcinde creatin olan bir protein al.birde glutamin al tamamdir.
Motorola Atrix Cihazimdan Gönderildi.
35 - 40 yaşında değilseniz gereksiz bir ürün bence. Zaten 20-30 arası hormonlarınız tavan. Onun yerine AOL ya da saf arjinin alınabilir.
Bir bakıma haklısınız fakat şöyle birşey söylemek isterim aslına bakarsanız GH max 'ın içerisinde de AOL de olan aminoasitler mevcut fazlası değil. Hatta Gh max içerisinde ekstra lazin aminoasiti yok. Gh max dolaylı yoldan testestoron salgısını arttıran bir supplement .Aslına bakarsanız bir argenin takviyesi sadece adından dolayı bu kadar çok satıyor. Tamamanen pazarlama .Argenin kullanmak istiyorsanız kesinlikle çok başarılı bir supllement fakat yok testo hormonum artsın diye kullanıyorsanız yanlış bir tercih yapmış olursunuz . Bu düşüncedeyseniz yanlış takivye ye bakmaktasınız. Gh kullandıktan sonra insanların testo artmış gibi düşünmelerinin tek nedeni argeninin damarları genişletmesinden dolayı tüm kaslara daha fazla kan pompalamansından dolayıdır. Argenin hem antremanda hem de yatakta ekstra bir pump etkisi yaratabilir
Bilgilerinize.[/quote
Bu üründen pump etkisi alan varmı bilmiyorum ben pump etkisi almamıştım kullandığım dönemde
Boy uzamak için falan kullanmak istiyorsan etkisinin olmadığı söyleniyor , antrenman öncesi pump ve gh , gece yatmadan önce de gh piki arttırıcı olarak kullanacaksan ben kullanmanda fazla bir sakınca olacağını düşünmüyorum. Ama antrenman için daha mantıklı seçimler yapabilirsin , noxplode , kreatin vs.15 yaşındayım kullansam bi sorun olurmu
15 yaşındayım kullansam bi sorun olurmu
büyümek için kullandığımı nerden cıkardın boy uzatmak için kullanmak istiyorum bi yan etkisi olurmu diye sordum?Dalga mı geçiyorsun diyeceğim ama ciddi görünüyorsun. Bunu kullanmakla ne elde etmek istiyorsun? Öyle yutup büyüyeceğini sanıyorsun yanılıyorsun.
Merhababüyümek için kullandığımı nerden cıkardın boy uzatmak için kullanmak istiyorum bi yan etkisi olurmu diye sordum?
artık almış bulundum hertürlü içicem bunu. yararı olursa yazarım.Merhaba
Boy uzatmak adına bu ürünün hiçbir etkisi yok . Sizin yaşınızda daha fazla spor yapıp yedikleriniz kalsiyum ve protein açısından zengin olması önemli. Boy uzaması için supplementlerin bir faydası yok .