Universal Gh-Max 180 Tablet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.631
Bu urunu kullananlar nasil kullanmayi oneriyor neden cevaplariniz icin simdiden tesekkurler

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Zma kullanan icin gh max gereksizmidir? Yada gh max kullanan biri icin zma gereksizmidir?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şahsen 2sini bi arada kullanmıyorum ben yatmadan önce 2 tablet gh max + 750mg balık yagı hapı alıp 10 dk sonra yatıyorum :) Zma aldımla aynı etki alıyorum sabah kalktım da hatta ünv. öğrencisim ben son 7 aydır ilk defa 8den önce uyandım :D:D:D

3haftadr kullanyorumda yatmadn once 2tablet ve 750mg balk yag alp yatyrum. En baslar 9 10arası kalkan briydim suan 6,40da kalkyorum normal mi bu ;) her hafta da erken klkmaya basladm :)))

Gx Max in asil amaci nedir arkadaslar? On Whey - Scivation Xtend ile kombin etmeyi dusunuyorum. 2 yildir spor yapiyorum faydasini gorebilir miyim ?

Arkadaşlar forumu baya araştırdım bu ürün ile Hardline Carnfit arasında kaldım hangisini almalıyım ? Testesteron gerçekten içeriyormu bu ürün ? yağ yakımı sağlammı?

Arkadaşlar ürünü denedim. Ürünün sadece ismi GHMax. İçinde GH yada Testo yok boşuna sormayın basit bir supplament. Normal Arginine. 10 üzerinden 6 puan veririm. İlk 2 hafta damarlarım kanalizasyon borusu gibi oldu, sonraki 2 hafta herhangi bir şey yok. Biraz fantazik bir ürün. Supplament değiştirip vücudu şaşırtmak için tavsiye ederim ama beklentisi olup ismine aldanıp irileşeceğini sananlar pek kanmasınlar. Yinede verdiğiniz paraya değiyor.

Arkadaşlar herkese iyi sporlar öncelikle;
Yaşım 18 , boyum 1.70 , kilom 50 , 7 aydır bu sporu yapıyorum bir ara harline pro gainer kullanmıştım etkisini fazla göremedim açıkça şu an bu ürünü almalı mıyım sizce büyüme hormononu felan salgılıyormuş tavsiyeleriniz nelerdir ?
Gh-max mı alayım yoksa Hardline Pro Gainer 3000 mi alayım ?

Son düzenleme:
Ürün bugün geldi, antremandan yarım saat önce protein tozu ile birlikte kullanılmasında bi sakınca var mıdır?

Son düzenleme:
ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum gh max'i pek bir etkisini görmedim açıkçası, direk toz halinde arginine kullandığım zamanlar daha iyi etki etmişti tabi tadı berbat o ayrı. direk ürüne laf söylemek istemiyorum belki antremanım uymamıştır bu ürüne, Stronger8'in dediği gibi ilk 2-3 hafta güzeldi sonrasını anlamıyorsun bile, irileşme de olmadı bende, mesela kollarım bu ürüne başlaman önce 35cmdi şimdi de öyle :) bu ürüne karar verdiğimde doktorumda, satıcıda ilerki yaşlarda ve büyüme hormonunda sıkıntı olduğu zaman kullanılır bu tarz supplemantler demişti galiba daha hormonlar yaşlanmamış onunda etkisi olabilir.

protein tozu ile kullanmanı tavsiye etmem, protein tozunu antremandan sonra alsan daha iyi olur.

ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum gh max'i pek bir etkisini görmedim açıkçası, direk toz halinde arginine kullandığım zamanlar daha iyi etki etmişti tabi tadı berbat o ayrı. direk ürüne laf söylemek istemiyorum belki antremanım uymamıştır bu ürüne, Stronger8'in dediği gibi ilk 2-3 hafta güzeldi sonrasını anlamıyorsun bile, irileşme de olmadı bende, mesela kollarım bu ürüne başlaman önce 35cmdi şimdi de öyle :) bu ürüne karar verdiğimde doktorumda, satıcıda ilerki yaşlarda ve büyüme hormonunda sıkıntı olduğu zaman kullanılır bu tarz supplemantler demişti galiba daha hormonlar yaşlanmamış onunda etkisi olabilir.

protein tozu ile kullanmanı tavsiye etmem, protein tozunu antremandan sonra alsan daha iyi olur.
Neden antreman öncesi protein tozu ile birlikte alınmasını önermiyorsun? birlikte alındığında Gh Maxın etkisini düşüreceğini duydum böyle bişey var mıdır?

Arkadaşlar herkese iyi sporlar öncelikle;
Yaşım 18 , boyum 1.70 , kilom 50 , 7 aydır bu sporu yapıyorum bir ara harline pro gainer kullanmıştım etkisini fazla göremedim açıkça şu an bu ürünü almalı mıyım sizce büyüme hormononu felan salgılıyormuş tavsiyeleriniz nelerdir ?
Gh-max mı alayım yoksa Hardline Pro Gainer 3000 mi alayım ?
yemek ye ayrıca gh max ile gainer arasında nasıl bir karsılastırma yaptın anlamıs değilim suan

yaşın çok genç büyüme hormonu desteğini uzmanlar 30 yaş sonrasında hormon kontrolunden sonra öneriyor, senin yapacağın beslenmene dikkat edip bacak antremanlarını güzel ilgi alaka göstermen, yaşında genç olduğu için hormonlarında bir sorun yoktur merak etme[DOUBLEPOST=1402595590][/DOUBLEPOST]
Neden antreman öncesi protein tozu ile birlikte alınmasını önermiyorsun? birlikte alındığında Gh Maxın etkisini düşüreceğini duydum böyle bişey var mıdır?
selamlar şimdi antreman öncesi aldığın proteinin whey olduğunu düşünüyorum öyleyse eğer zaten whey sabah ya da antremandan hemen sonra alınır, antreman öncesi vucudunun protein kaynaklarında yıkım oluşmadığı için aynen böbreklerden atabilirsin onu, casein tarzı daha uzun sürede emilen birşey alsan daha iyi olur. birde iç organlara fazla yük bence hem protein hemde büyüme hormonu, ciğer ve böbrekler bu aşırı yükü atabilir çok az yararını görebilirsin. Ayrıca yaşın gençsede bence daha ilerki yaşlarda kullan büyüme hormonu tarzı supplementleri. umarım yardımcı olmuşumdur.

Son düzenleme:
Back
Yukarı