Universal Gh-Max 180 Tablet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.631
@AngryHun bu protein tozu içtim kollarım 3 cm şişti gibi bir şey değil.erkeklerin boyu maksimum 20 yaşına kadar uzar. sen bu yaşı geçtikten sonra istiyorsan kovalarca arginine iç boy uzamaz ama gelişme çağının sonlarında etkisi oluyor. bende basket oynuyordum boyumu biraz kısa hissetttim GATA'daki muayeneler sonucunda doktor bana böyle bir çözüm önerdi. 3 ayda net olarak 3cm uzadım. boyumu mezroyla falan ölçmediler yani baya bilimsel bir ortam vardı:)

Tesekkurler deibler cok yararli oldu ben bu gh max i simdiden kullanip surekli devam etsem daha iyi degil mi yani daha cok uzarim daha cok calisir buyume hormonu ve gercekten cok yarari oluyor aol kullaniyordum 1 ayda 1.5 santim uzadim ama bu cok cok daha iyi uzatiyor sence 6 tableti de yatmadan once mi almaliyim yoksa sabah 2 oglen 2 aksam 2 mi almaliyim hangisi daha ii

Deibler abi sence ben bunu sabah 2 oglen 2 aksam 2 mi almaliyim yoksa hepsini yatmadan once mi yada daha mi farkli?? simdiden tesekkuler

Bence 17-18 yaşına kadar alma boyun zaten 205i bulur. illa alacaksan 2+2+2 ya da antremandan önce 4 yatmadan önce 2 alabilirsin. hafif hafif ağırlık antremanlarına baslaman basketbol kariyerin için gayet uygun. ek olarak boyundaki artış koordinasyonuna negatif etki yapacak , koordinasyon antremanına özel ilgi göster senin için önemli.

Son düzenleme:
Supplement Kür

Sytha 6 whey,twinlab likit amino,ultimate mass juice,ultimate creatin monohidrat,ultimate tribulus testestro ve Universal Nutrition GH-MAX kullansam.Nasıl bir kür olmuş olur sizce????????????? a32

Arkadaşlar bu ürünü protein glutamine ile birlikte kombin yapmak istiyorum sizce etkileri nasıl olur ? Karın kısmında hafif yağlanma var içindeki carnitine ile de onların gidicegini düşünüyorum siz ne dersiniz ?

Arkadaşlar bu ürünü protein glutamine ile birlikte kombin yapmak istiyorum sizce etkileri nasıl olur ? Karın kısmında hafif yağlanma var içindeki carnitine ile de onların gidicegini düşünüyorum siz ne dersiniz ?

Karnıtın ı gunluk 2-3 gram almak lazım, ıcındekı karnıtın o amacla ıse yaramaz. Ancak, Argınının proteın yararlılığını arttırıp, yağ yakımına destek olduğunu okumustum..

Ben yenı kullanmaya basladım bu urunu, kutuya burnunuzu soktuğunuzda cok keskın bır koku var. Yaz geldı dolaba mı koymak lazım bunu? bozmayalım :D

Bu ürünü 2 kere kullandım, tekrar sipariş ettim yarın başlayacam,faydasını ilk andan itibaren anlayabilirsiniz, pump etkisi mükemmel ayrıca yorulduğunuzu anlamıyorsunuz, 10 tekrar yaptıysanız bir 10 daha çıkacakmış gibi geliyor ve kaslar aşırı derecede şişiyor kan akışı aynadan belli oluyor neredeyse, bu nedenle bu ürünü kullanırken tırsıyorum :)

2 haftadır kullanmaya başladım. bayağı memnun kaldığım bir ürün. vücut hatları bayağı belirginleşti.

gh ürünü olduğu için gece yatmadan 4 tablet, sabah uyanır uyanmaz 2 tablet alıorum

kombinem şöyle

gaspari aminomax 8000 + bsn syntha-6 + universa gh max

Arkadaşlar herkese merhabalar. Önümüzdeki haftaiçinde bu ürünü alıp whey protein ve optimum casein ile kombine etmek istiyorum. Fakat kafama takılan birkaç konu var. Ramazan dolayısıyla iftar sahur aralığında besin alabiliyorum oruç tuttuğum için. Spora iftardan 1.5 saat sonra gidiyorum. Protein tozunu spordan kaç dakika önce, gh max'ı kaç dakika önce alırsam maksimum fayda sağlarım? Bu ürünü aldıktan sonra whey protein ve casein ile birlikte hangi aralıklarla, hangi zaman dilimlerinde hangi miktarlarda almalıyım?
Şimdiden teşekkürler...

kendi kullanma talimatında antremandan önce 4 adet gece yatmadan 2adet diyor fakar bu ürün testo ya yönelik olduğundan bana çok saçma gelio antremandan önce içmek

ben iki şekilde de kullandım.

gece yatmadan önce 4 adet hapı içiorum sabah uyanır uyanmaz 2 adet

daha etkli ve bence olması gereken kullanımda bu şekilde

kendi kullanma talimatında antremandan önce 4 adet gece yatmadan 2adet diyor fakar bu ürün testo ya yönelik olduğundan bana çok saçma gelio antremandan önce içmek

ben tribulus kullanıyorum testo için onunda kullanımı spordan yarım saat önce iki kapsül şeklinde yani bunda da bi anormallik yok

anormallik var demiyorum ben sadece benim nasıl kullandığımı ve nasıl etki gördüğümü belirttim.

Tamam kusura bakmayın ben hani anormalmiş gibi oldugunu zannederek söyledim doğru zaten sizin gibi etki gördüğünü söyleyen arkadaşlar var önceki sayfalarda olabilir her vücut ta farklı tabi bu ürünü bende yeni sipariş ettim genelde kullanan herkes memnun bakalım inş bende memnun kalırım

içinde arjinin ve ornitin olan bir ürün nasıl testosteron hormonuna yönelik oluyor? eğer bu amaçla kullanıyorsan tribulus kullanmalısın.

Back
Yukarı