Universal Amino 3001

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.792
Universal amino için konuşucak olursak bu ürün komplex amino asit profiline sahiptir kalitesini ürünün içindeki oranlar belirler .

Örnek vericek olursak ;Universal Amino 3001 ile MHP growth Tablet amino oranlarını karşılaştırdığımızda 3-4 tablet MHP =1 Universal 3001 'e eşittir

ScavationXtend oranları çok iyi bir ürün daha kaliteli alternatif arıyanlar için ideal

kompleks amino asitte en iyisi bu mudur
amacım ağır antrenman sonrası kana çok hızlı karışabilen esansiyel amino asit değeri yüksek bir çözüm
alternatifleri nelerdir?

Yukarıda soru soran spor severler :)

Zaten bu başlık altındaki sayfalarda göz gezdirseniz sorularınza cevap bulursunuz ama biz istiyoruzki armut piş ağzıma düş.
Hacim dönemindede kullanırlır.Tablet amino asitte en iyisi budur demek çok iddalı olur .Bence ilk 3 te kendine yer bulur,verdiğiniz paranın karşılığını alırsınız.

Zaten bu başlık altındaki sayfalarda göz gezdirseniz sorularınza cevap bulursunuz ama biz istiyoruzki armut piş ağzıma düş.
Hacim dönemindede kullanırlır.Tablet amino asitte en iyisi budur demek çok iddalı olur .Bence ilk 3 te kendine yer bulur,verdiğiniz paranın karşılığını alırsınız.
tek bölge çalışıyorum ve antreamndan sonra ölüp bitiyorum bu işimi görücektir deneyip görücem teşekkür ederimm ilginiz için..

varya bu ürünü o kadar met etmişler ki şuandaki aminom xpro amino 6000 bu bittikten sonra almayı düsünüyorum ama ben ginede başlangıc seviyesi amino kullandıktan sonra ileri seviye bir amino kullanılmasının taraftarıyım cünkü belli bir süre sonra aminonun verdiği güç yetersiz gelmeye başlıyo

Beyler bende universal 2700 var 3001 almak istiyorum 2700 yatmadan içiyim sabah aç karnına içiyim 3001de antremandan önce antremandan sonra alsam olurmu ?

ilk 3 e girer dediğin öbür 2 ürün nedir acıba? (BCAA harici)

Arkadaslar hardline progainerin yanında hacim kas kütlesi için aminoasit kullanmalımıyım yada hangi takviyeleri almalıyım?

Universal 3001de karar kıldım bugün elime ulaştı ürün. Antremandan bir saat önce ve hemen sonra olarak 3er tane alıcam. Yanında hacim ve kilo için hardline progainer kullanıyorum.

Universal 3001de karar kıldım bugün elime ulaştı ürün. Antremandan bir saat önce ve hemen sonra olarak 3er tane alıcam. Yanında hacim ve kilo için hardline progainer kullanıyorum.
İlk hafta için 1 önce 1 sonra 2.haftada 2 önce 2 sonra 3.haftadan itibaren 3 önce 3 sonra alman hemen verim alma açısından daha iyi(Eğer 2.kutun değilse).

Herkese merhaba,

Bu ürüne ait başlıktaki yorumların hepsini okudum ve bugün ürünü satın aldım. Ürüne ait ilk mesajda günde 6-12 tablet arası denmiş ama kutunun üzerinde günde sadece 1 tane alın yazıyor.

Hangisinin uygulanması gerektiğine dair kararsız kaldım. Deneyimleri ile yol gösterebilicek biri var mıdır?

Beyler ben bu ürünü sipariş ettim 80 kiloyum boyum 1.78 bu urunu nasıl kullancam kac tablet antreman öncesı antreman sonrası nasıl kullanıcam bilgi verirseniz iyi olur şimdiden teşekkürler :)

Antrenman oncesi 3 sonrasi 3 ideal. 80 + kilo ve 1 yil gecmisi olanlar icin ben oyle kullaniyorum

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Beyler bu aminoyu nasıl içiyorsunuz yeni sipariş verdim ama çok sıkıntılı tabletleri çok büyük yutamıyorum sula psikolojik olarak takılıcak hissine kapılıyorum çiğneyerek yediğim zaman mideyi kaldırıyor ve yapış yapış dişlere yapışıyor 3 tane içmem lazım yarısı dişlere yapışıyor zaten :D başka bir yolu varmı lütfen yardımcı olun :confused:

Beyler bu aminoyu nasıl içiyorsunuz yeni sipariş verdim ama çok sıkıntılı tabletleri çok büyük yutamıyorum sula psikolojik olarak takılıcak hissine kapılıyorum çiğneyerek yediğim zaman mideyi kaldırıyor ve yapış yapış dişlere yapışıyor 3 tane içmem lazım yarısı dişlere yapışıyor zaten :D başka bir yolu varmı lütfen yardımcı olun :confused:
Ben cigneyerek aliyorum dislere yapisiyor ama zamanla gidiyor.kurdan yardimiyla da alabilirsin .portakal suyuyla alirsan miden kalkmaz.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Back
Yukarı