Universal Amino 3001

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.792
arkadaşlar iyi akşamlar herkese benim aklıma takılan bişi var yardımcı olabilirseniz sevinirim ben uzun süredir spor yapıyorum ve şuan supplement kullanmaya başladım amino 3001 ve syntha six protein tozu sıkıntı şu

**antrenmana aksam 8.30 gibi başlıyorum ve başlamadan önce 4 amino antrenman bitiminden sonra 4 amino ve protein tozu içiyorum

**gece yatarkende 3 amino ve yine protein tozu içiyorum

bu kadar yakın saatlerde aldığım supplementler sıkıntı yaratır mı ? yardımcı olabilrseniz cok sevinirim tekrardan iyi geceler

sparco,sorunun cevabını ben de merakla bekliyorum.

arkadaşlar iyi akşamlar herkese benim aklıma takılan bişi var yardımcı olabilirseniz sevinirim ben uzun süredir spor yapıyorum ve şuan supplement kullanmaya başladım amino 3001 ve syntha six protein tozu sıkıntı şu

**antrenmana aksam 8.30 gibi başlıyorum ve başlamadan önce 4 amino antrenman bitiminden sonra 4 amino ve protein tozu içiyorum

**gece yatarkende 3 amino ve yine protein tozu içiyorum

bu kadar yakın saatlerde aldığım supplementler sıkıntı yaratır mı ? yardımcı olabilrseniz cok sevinirim tekrardan iyi geceler

Ben olsam gece yatarken içmek yerine sabah kalkınca içerdim.

Amino 3001

Arkadaslar öncelikle 1.85 boyunda 87 kiloyum spor geçmişim 4-5 senedir var ama devamlı değil 3 ay yap 1 ay bırak 2 ay yap 5 ay bırak o şekilde şimdi profesyonel olarak başlamayı düşünüyorum artık kendime ayırabileceğim vaktim fazla oldupu için öncelikle bu universal3001 ve ultimate L-carnitine ile başlamayı düşünerek bu iki ürünü aldım fakat size soracağım daşışmak istediğim konu şu amino kutusunun üstünde önerilen antremandan önce 1 sonra 1 yazıyor fakat forumu takip ettiğimde antremandan önce 3 sonra 3 antreman yapmadığın günde al bile diğen var doğrusu nedir ne yapmalıyım . Tavsiyelerinizi önerilerinizi bekliyorum . Teşekkürler

Not: Karaciğer konusunuda önemsiyorum

Arkadaşlar merhaba 3 gun once 3001 aldim fakat tadi biraz ekşimtrak geldi normalmidir yoksa urunde bi bozukluk mu var. Bu arada tabletleri cigneyerek yutuyorum.Kullananlar cevap verebilirse sevinirim teşekkûrler

Tadı çiğnerken ekşimtırak ama insanı tiksindiren yada midesini kaldıran cinsten değil peynirimsi bir ekşimtırak ,biraz zaman geçsin alışırsın.

Çiğnemekten sıkılırsan su ile yutmayı dene >>>Ağzını su ile doldur sonra hapı ağzına al kafanı yukarı kaldır gözlerin tavana baksın ve yut boğazına takılmaz böylece

Merhaba yeni baslayan biri olarak bu urunu kullanmam nasil olur ,4.5 ay spor gecmisim var.55 kiloyum yag oranim %5'in altinda.

Bugün elime geçti bakalım deniyecez animal nitrodan inanılmaz verim almıştım.Universal'ın ürünleri gerçektende hakkını veriyor ( Doğru beslenme ve sıkı idman ile )

Arkadaslar öncelikle 1.85 boyunda 87 kiloyum spor geçmişim 4-5 senedir var ama devamlı değil 3 ay yap 1 ay bırak 2 ay yap 5 ay bırak o şekilde şimdi profesyonel olarak başlamayı düşünüyorum artık kendime ayırabileceğim vaktim fazla oldupu için öncelikle bu universal3001 ve ultimate L-carnitine ile başlamayı düşünerek bu iki ürünü aldım fakat size soracağım daşışmak istediğim konu şu amino kutusunun üstünde önerilen antremandan önce 1 sonra 1 yazıyor fakat forumu takip ettiğimde antremandan önce 3 sonra 3 antreman yapmadığın günde al bile diğen var doğrusu nedir ne yapmalıyım . Tavsiyelerinizi önerilerinizi bekliyorum . Teşekkürler

Not: Karaciğer konusunuda önemsiyorum

Tecrübeli arkadaşlardan bu konuya bi açıklık getirmelerini bekliyoruz lütfen es geçmeyelim .

Boy ve kilonu dikkate alarak spor öncesi 2+2 yada 3+2 atabilirsin.

Kutunun üzerindeki ibare sadece vucud geliştirmeciler için değil ,halı saha maçı yapanda var fitness ,yüzme ,vb spor lar yapanlarda var.Dileyen 1+1 kullanabilir.

En doğrusu antreman sırasındaki performansını gözlemleyip orana kendin karar verebilmendir.

Yada antreman sonrasındaki gününde çektiğin kas ağrılarını baz alarak oranı belirlemendir.

Boy ve kilonu dikkate alarak spor öncesi 2+2 yada 3+2 atabilirsin.

Kutunun üzerindeki ibare sadece vucud geliştirmeciler için değil ,halı saha maçı yapanda var fitness ,yüzme ,vb spor lar yapanlarda var.Dileyen 1+1 kullanabilir.

En doğrusu antreman sırasındaki performansını gözlemleyip orana kendin karar verebilmendir.

Yada antreman sonrasındaki gününde çektiğin kas ağrılarını baz alarak oranı belirlemendir.

3+3 alıyorum şahsen 1.78 boy 70 kg

bu ürün nasıl kullanılacak
sitelerde ant önce 1, sonra1 yazıyor.
konuda çok farklı şeyler yazılmış.

şuan aminomax var, 4+4 alıyorum.universalı nasıl kullanmalıyım ? whey + kreatin ile kullanacağım.
1,87 boy 75 kilo 1.5 yıl geçmiş.

PeNa ; Tecrubelerinize dayanarak size soruyorum hocam cevap verirseniz cok teşşekkürlerimi sunarım .
Hocam ilk başta ben 2ay oldu spora başlayalı boyum 1.80 kilo 71 bsn synhta 6 protein aldım benim protein bittikten sonra
bu amino asiti alsam nasıl bi yararı olur bana faydasını gösterırmı etkileri nelerdir saygılarımla hocam .

PeNa ; Tecrubelerinize dayanarak size soruyorum hocam cevap verirseniz cok teşşekkürlerimi sunarım .
Hocam ilk başta ben 2ay oldu spora başlayalı boyum 1.80 kilo 71 bsn synhta 6 protein aldım benim protein bittikten sonra
bu amino asiti alsam nasıl bi yararı olur bana faydasını gösterırmı etkileri nelerdir saygılarımla hocam .

PeNa değilim ancak bu ürünler tek başına kullanıldığında maksimum verimi sağlamayacaktır.

Car 26 kilona bakarak 3+2 tavsiye ediyorum.
Relax34 Ben hoca değilim kullandığım ürünler hakkındaki tecrübelerimi paylaşıyorum :)

Bu ürün hakındaki kullanıcı yorumlarını bu başlık altında okuyup fikir edinebilirsiniz.
Tabiki yararı olur faydasını gösterir.

Olumsuz bir yan etkisine rastlamadım,
Spor öncesi ve sonrası alındığında antreman sırasında devamlılık ve antreman sonrasında kas ağrıları konusunda faydalı bir ürün,içinde 160 mg glutamine de mevcut

Tavsiye ederim.

PeNa;
Aminoasitlerin gramajı kadar kaliteside önemlimidir ?

örneğin ben 4+4 olarak aminomax alıyorum, 16gram aminoasit ediyor.
bu ürünün tek hapında 3gr var, örnek veriyorum 2+2 aldık diyelm toplamda 12gram etti fakat bu ürün daha kaiteli diye birşey var mıdır ?

Back
Yukarı