Universal Amino 3001

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.792
Guclu icerigi ile etkili bir urun, protein tozuyla kullanan birisi icin tablet sayisi dusurulebilir ama bence bu kiloya gore olmalidir tek basina kullananlar icin ise veya baska yag yakici urunle konbime etmek isteyenler tablet sayisini arttirmalidir. Dogru kullanim ant oncesi ve sonrasidir saygilar.

Son düzenleme:
Arkadaşlar 18 yaşındayım 8 ay spor yaptım 1 ay ara verdim tekrar basladım 79 kiloyum hocam bu amino asiti al dedi sizce almalımıyım ?

Üstadlar universal 3001 mi kullansam universal amino liquid mi karar veremedim bilen kullanan varsa tavsiyede bulunabilir mi?

ürünü yeni alan arkadaslar sizin paketin üstündede 1 antrenman öncesi 1 sonrası kullanın gibi bi ibare varmı.cunku konunun en basında kullanım tavsiyesi 6-12 tablet gibi yazılmıs..ve kapagın altındakı jelatın gibi şeyde unıversal falan yazmıodu bende bşka yazılar wardı. sahte falanmı diye aklıma geldide..

Ben optimum proteinle beraber kullanıyorum universal3001 amınoyu idman öncesi 3 sonra 3 yutuyorum arttırmalımıyım yasım 21 kaldırabildigim agırlıgı giriyorum ama hafif yapmıyorum yani örnegin z bar biceps 12.5 bi yanda 12.5 bi yanda kaldırabiliyorum son setimde 6 tane gögüste benchte 20 bi yanda 20 bi yanda son setimde

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben optimum proteinle beraber kullanıyorum universal3001 amınoyu idman öncesi 3 sonra 3 yutuyorum arttırmalımıyım yasım 21 kaldırabildigim agırlıgı giriyorum ama hafif yapmıyorum yani örnegin z bar biceps 12.5 bi yanda 12.5 bi yanda kaldırabiliyorum son setimde 6 tane gögüste benchte 20 bi yanda 20 bi yanda son setimde

Amino arttırma idmanla değil beslenme ile alakalıi bence arttırmanın bir anlamı yok.

kafama takılan bi konu şu. amino asit alcam ama elimde bcaa + glutamin var. bcaa nın bitmesini mi beklemeliyim. yoksa bu ürünü de alıp beraber mi kullanmalıyım? ne dersiniz?

kafama takılan bi konu şu. amino asit alcam ama elimde bcaa + glutamin var. bcaa nın bitmesini mi beklemeliyim. yoksa bu ürünü de alıp beraber mi kullanmalıyım? ne dersiniz?

Liquid in sindirimi daha hizli, tercih meselesi :)

sayın brhmcr likitin sindirim daha hızlı yazmıssınız haklısınızda fakat bi sorum olucaktı amino zaten sindirime uğrayan bişey değilki yani direk emilim gösteren birşey daha küçük parçalara ayrılmıyor bu yüzden tableti ve sıvısının emilimi arasında ne kadar bi zaman farkı vardır ?

sivilarin emilimi ile katilarin emilimi arasindaki farktan kaynakli, kisacasi tableti mide eritmek zorunda, siviyi ise degil.

öncelikle şunu sormak istiyorum universal 3001 kullanıyorum amino olarak bunla beraber protein tozuda kullanmanın bi zararı varmıdır .
2. olarakta yaptıgınız idmana göre kullanmanız gerekir denilmekte peki yaptığım idmanın yeterli olup olmadığını nerden anlıcam malesef danışabileceğim bir hoca yok ilgilenebilecek biri varsa eğer özelden yaptıgım idmanın detaylarını yazabilirim ne kdar kullanmamı söyliyecek birine şimdiden teşekkürler

Ürünü yeni satın aldım, elimdeki ürünlerle nasıl kombine etmeliyim 85 kiloyum.

Sabah aç karnına 3 x Hydroxycut Hardcore Pro Series
Antrenmandan önce 3 x Hydroxycut Hardcore Pro Series
Antrenmandan sonra 1 ölçek Optimum Whey
Gece yatmadan önce o günkü protein tüketimime göre 1 ölçek Optimum Whey

Universal 3001'i bu sisteme göre hangi miktarlarda hangi noktalara yerleştirmem gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz lütfen?

Teşekkürler.

yaow kardeşim bukadar dert ettiğiniz şeye bak bodyci adamsınız bir tablet değil iki tableti aynı anda icmeniz lazım kırmadan peşi sıra içiyorum ben

universal 3001

arkadaşlar boy 185 kile 60 üniversal 3001 alıcam suan almadım 1.5 sene kadar yaptım ama yaklasık 7 8 aydır yapmadım bugünlerde başlicam acaba başlar başlamaz kullansam bişey olurmu ve ne miktarda nasıl kullanmalıyım ?

Arkadaşlar belli bir kas kütlesine sahip olan ve haftada en az 3 gün ağır antrenman yapan kişiler için harika bir ürün. Antrenmandan yarım saat önce 3 ve antrenmandan hemen sonra 3 tane daha içiyorum. Performans ve kas kütle artışında inanılmaz hızlı tepki veriyor.
Destekleyici olarak kreatin ve iyi bir whey kullanımı ile kimse sizi tutamaz.

Back
Yukarı