Universal Amino 3001

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.792
selam 5 aydır spor yapıyorum 6. ayıma girdim 178 boy 57 kiloyum amino 3001 aldım yanındada weigt gainer kullanıyorum benim için en iyi kullanım önerisi nedir bu ürünün bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler.

bu ürünü yemekten sorna kullansam olur mu ve kac tablet kac tablet kullanmamız gerekir 6antıramana giderken 6 tane cıkkarken mi? proteyin tozuda kullanıyorum aralıklarıı ne olmalıı?? kac dk yane

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:50 ----------

bu ürünüü kullanım şeklini anlatırmısın siz nasıl kullanıyosunuzz ve sonucları nasıl

bence hapı ezıp kırıb yutmak cok yanlıs etkısı geregınden hızlı cok daha hzlı vucuda yayılıor olcakkı buda cıgerı zorlayacaıgnn ıkı katı 3 katı seklınde zorlayacaktr

Ürünü 2 hafta önce aldım. ilk hafta antreman öncesi ve sonrası 3'er adet aldım. SOn hafta 4'er adet almaya başladım. Gücümde ve gelişimimde artıları oldu. Kutuyu bitirdiğim zaman bariz gelişim göreceğimi düşünüyorum. Ancak ürünün üretimi bitmiş. Batan geminin son mallarına yetişmişim. Animal nitro'ya geçişi düşünüyordum. Onunda ülkeye girişinde sorun çıkartmışlar. Bakalım sonuçları bekleyip göreceğiz.

Elime ulaştı fakat tabletleri görünce oha falan oldum :D Kırıp yutun diyorlar ama böylede boğazı kesiyormuş direk yutun diyorlar boğulma tehlikesi var artık göze alıcaz atın ölümü arpadan olsun :D :P toz haline getirsek ? ayrıca boyum 1.85 kilom 1.83 günde 6 tane yeter limi şöyle ki:
ANTREMAN GÜNLERİ=Önce 3,Sonra 3
OFF GÜNLER = Sabah kahvaltdan önce 2,Öğlen önce 2,Akşam yatarken 2 nasıl uygun mu ?

off günler amino asit kullanılmaz.çünkü günlük protein ihtiyacını karşılayamaz.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:05 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:03 ----------

bence hapı ezıp kırıb yutmak cok yanlıs etkısı geregınden hızlı cok daha hzlı vucuda yayılıor olcakkı buda cıgerı zorlayacaıgnn ıkı katı 3 katı seklınde zorlayacaktr

amino asit karaciğeri zorlamaz hatta "0" yük bindirir.ezilirse karaciğeri zorlar gibi bir düşünce olamaz.çok yanlış.amino asit tabletlerini ister yutun ister kırın ister rondo çekin sorun olmaz.hangi durumda içerseniz için karaciğerinizi zorlamaz amino asit.bu yazan kişinin bu konu hakkında pek bir bilgisi yok sanırım.

ben 4 aydır bu sporu yapıyorum gecen yılda bir 4 ay kadar yapmıstım boyum 1.86 kılom 70 2aydır power whey kullanıyorum weider artık amıno asit almak istiyorum en sağlamı hangisidir banada iyi gelice şimdiden teşekkürler mega forte fazla gelir mi benim bünyeme onu düşünüyordum

Ürünü 2 haftadır kullanıyorum. Definasyon dönemimde olduğumdan kas kaybını en aza indirmek amacıyla kullanmaktayım. Tek dezavantajı tabletlerin çok büyük olması. 4'e bölüp içmek durumunda kalıyorum ki o bile zorluyor.

Animal Nitro alayım dedim stokta yok hiçbir yerde, 3001 alayım dedim stokta yok. Bu universal ürünleri ne zaman gelecek bilen var mı ?

amino asiti aç karnına aldığımızda kahvaltı yapmadan aç şekildemi gidicez spora
:) hayır , eğer spora yenibaşladıysan aminolardan gainerlerden vs. bi müddet uzak dur , o uzak durduğun müddette de tecrüben artacak , nasıl kullanıp nasıl antremana gideceğin geldiğkten sondra ne yapacağını ,, beslenmeni vs. öğreneceksin
forumda bi arama yap

sizce bnu kullanmak ıcın en az kaç kg.olmak gerekıyor? yada yaş?

Şu aralar hiç biryerde yok bu ürün yani en azından ben bulamıyorum,sanırım bir ay sonra gelmeye başlayacakmış ...

merhaba arkadaşlar.Belim yeterincenin altında ince.pantolon bulamayacak durumdayım nerdeyse. acaba bu 3001 içindeki azda olsa L-carnitine daha inceltir mi sizce.okadar övüldü almak istiyorum ama sizlere danışmak isterim.Daha önce universal 2700 kullandımda.etkisini pek fazla göremedim.

Back
Yukarı