Universal Amino 3001

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.792
amacım kilo vermek ama birazda vücudu şekillendirmek,sen diyosunki protein al ok. bende uygularım ozaman üstadlara herzaman saygımız sonsuz:) tavsiye ettiğin bi marka varmı? ilk defa kullanıcamda...

Amino 3001 in tabletini bugün ilk kez denedim.Kırmadan parçalamadan direk yutmak istedim ama mideme indirene kadar akla kara yı şeçtim.Bi an gözlerimden yaş geldi.

Sonra yarıya bölüp yuttum onda da bogazımı zorladı yine
Sonuncusunda artık paramparça ettim.Bence en mantıklı sindirme şekli bu.Tadı yok denecek kadar az bi tat var.Kokusu kimileri tarafından da pek hoş gelmiyor.

Antreman günleri toplam 6 adet alıp off günlerimde almamayı düşünüyorum.Haftada 4 gün antreman çıkarıyorum.Bu demek oluyorki 6*4=24.

160 lık paket yaklaşık 6-7 hafta gibi bi sürede biticek gibi görünüyor.Fiyatı ise 85 ytl.

İyi günler.Şu an için uygulamaya çalıştığım beslenme programı şöyle.

Sabah bir ölçek süt ile protein tozu ve kahvaltıda lor peynirli yumurta akı

antremandan yarım saat önce 1 paket animal pak

antremandan sonra bi buçuk ölçek protein tozu(su ile) ve tonbalıklı kaşarlı sandviç veya tavuklu sandviç

yatmadan önce bi ölçek whey süt ile (casein e başlayacağım)

eve döndüğümde elimden geldiğinde protein oranı yüksek besinler tütketmeye çalışıyorum ama yemekler her zaman bu yönde olmuyor tabi.

sormak istediğim soru şu antreman sonrası süt bulamadığımdan whey i su ile alıyorum.sadece antreman sonrası toz alımını amino ya dönüştürmenin yararı olur mu ?

eğer önerrirseniz kaç tablet önerirsiniz.

boy :178
kilo:80

geçen sene 7 ay çalıştım yaz tatilinden sonra bu sene eylülden beri yapıyorum

Antrenman sonrası toz alman daha mantıklı.
Hatta antrenman sonrası süt bulamayıp proteini suya karıştırman çok daha iyi, çünkü vücut tarafından daha hızlı emilir.

Antrenman sonrası amino değil de belki öncesinde bcaa olabilir.

Spor geçmişine ve tecrübene bağlı tabi bu ihtiyaç ve de antrenmana.

nasıl atıyorsunuz

Bende sponsorumuzdan bu üründen siparis verdim ve dün geldi. Fakat mümkün degil yutamadım. Belkide forumda okuduklarımdan dolayı kendimi çok kastım ondan kaynaklandı. Benim merak ettigim bunları toz haline getirip atsam ürünün özelliginden bir şey eksilir mi?

Bende sponsorumuzdan bu üründen siparis verdim ve dün geldi. Fakat mümkün degil yutamadım. Belkide forumda okuduklarımdan dolayı kendimi çok kastım ondan kaynaklandı. Benim merak ettigim bunları toz haline getirip atsam ürünün özelliginden bir şey eksilir mi?

dozaj belli olsun diye tablet haline getirilir genelde amino.larda..yani dışında kapsül yoksa sorun yoktur..

kapsüller sıvı ürünler içindir ve ilaçlarda ilacın midede değil mide çıkışında 12parmak bağırsağı ağzında açılması içindir..

toz haline getirmek sorun olmaz tabi ama kırıp içmek tehlikeli..boğaza batabiliyor keskin köşeler..

Merhabalar,

Yaklaşık 1 yıldır VG ile ilgileniyorum. Ben de bu ürünü yaklaşık olarak iki haftadır kullanıyorum. Etkisi hakkında şu an bir yorum yapmam doğru olmaz ancak kullanımıyla ilgili her yöntemi denediğimi söylemek isterim. Tek başına yutmak gerçekten çok zor. Ben çok zorlanmam herhalde dememe rağmen zorlandım. İkiye kırıp yutmak daha kolay ama bana göre keskin kenarları nedeniyle oldukça tehlikeli. Ağızda kırıp toz haline ya da küçük parçacıklar haline getirerek içmek kolay ama tadı ve kokusu bir süre sonra rahatsız edebiliyor. Ben ağzımda kırmadan önce, şişe ile biraz su alıyorum. Su içerisinde de ağzımda kırıyorum tableti ve su ile birlikte yutuyorum. Böylelikle tadını da kokusunu da almıyorum. Aynı şekilde bol su da içmiş oluyorsunuz.

Ben bu şekilde gayet sorunsuz kullanıyorum bu ürünü, sorun yaşayanarın denemesini tavsiye ederim. Hepinize iyi antremanlar.

merhaba arkdaslar bende 3001'i (165 tablet)ve optimum whey 2lbs protein tozu siparis ettim e-bayden toplamda 120 kusur ytlye geldi, aslında kargo cok pahalı olmasa dahada ucuza gelirdi ya neyse, yine de tr'den daha ucuza geliyor sonucta, bende kullanıp 2 ay sonunda yorumlarımı paylaşıcam

Son düzenleme:
çok efsane bir amino'dur. Zamanında millet bunla yatıp kalkardı. Universal'in gerçek hayvanlar için ürettiği bir klasiktir. Animal Nitro'yu pahalı buluyorsanız, yada Muscletech'in cafcaflı ama içiboş ürünlerini anlamayan benim gibi eskilerdenseniz bunu deneyin. Aç karnına alın ve ayda 4 kutuyu sağlam antrenman eşliğinde tüketin. Kollarınızın en az 1-2 cm genişleyeceğini garanti ederim.

Bu amınoyu gunde nasıl 12 tane atabılıyosunuz ya benım hocam 20 yıllık sporcu adam 6 taneyı bıle cok goruyor daha body yenı baslamıs adamlar gunde 8 12 gıbı adetlerde alıyolar sonucları cok kotu olabılır bunu bılerek kullanın

çok efsane bir amino'dur. Zamanında millet bunla yatıp kalkardı. Universal'in gerçek hayvanlar için ürettiği bir klasiktir. Animal Nitro'yu pahalı buluyorsanız, yada Muscletech'in cafcaflı ama içiboş ürünlerini anlamayan benim gibi eskilerdenseniz bunu deneyin. Aç karnına alın ve ayda 4 kutuyu sağlam antrenman eşliğinde tüketin. Kollarınızın en az 1-2 cm genişleyeceğini garanti ederim.

kardeş ayda 4 kutuyu ronney colleman alıyomudur acaba ????

Her suplement için aynı soru sorulu aslında ama bu ürünü de de off olan günlerde de kullanıyor musunuz? Ben hafta da 3 kez gidebiliyorum antremana ve antremandan yarım saat-1 saat önce 3 tablet hemen sonrasında da 3 tablet şeklinde kullanıyorum. Diğer günlerde ise hiç kullanmıyorum. Weider pure creatin ile kombine ediyorum şu an. Eksik mi kullanıyorum sizce yoksa yeterli midir?

Arkdaşlar Merhaba,

Bende almayı düşünüyorum ama anlamadığım neden eBay de ve netrition.com daki fiyat farklılıkları, hatta bu fiyat farklılıklarını eBay deki 10binlerce işlemi %100 olumlu yorumla tamamlamış satıcılarda bile görmek mümkün.
bi satıcıda 325 tablet 19$ civarında diğerinde ise 160 tablet 20$ civarında.
netrition ise 85 tablet 15$

bu farklılıklar elbette belli kriterlere göre oluşuyordur, bilgisi olan veya yorum getirebilen arkadaşlar yardımcı olabilirlermi?

Öncelikle Herkese Merhaba Demek İstiyorum. BB Sporunda Newbie Dönemde Bir Sporcu Olarak ( 5. ayım ) Bu ürünü Aldım.Fakat Dikkatimi Çeken Bir Kaç Şey Oldu Üründe. İçinden 160 yerine 168 adet Tablet Çıktı. Acaba Sizler Hiç Saymayı Denedinizmi :)

Bu Arada Ürünü DAha Kullanmaya Başlamadım.Şuan Hardline Amino 200 300 tableti Kullanmaktayım ve İlk Kullandıgım Amino Oldugundan Suan Hardline Dan Memnunun Fakat Bitince Universale 3001 e Geçecegim.

önemli uyarı.... sakın kırmadan yutmayın ben denedim az kalsın ölüyordum kardeşim sırtıma vura vura indirdim mideye o sırda annem geldi oda bi gün gebercen dedi şunu içerken terlikle daldı sırtıma

herkes yutmakta problem çekiyor ama bana o kadar da zor gelmiyor.. size bir öneri.. yutmadan önce boğazınıza dik olarak koyun ve birden su ile yutun. hissetmiyorsunuzz bile :D

bence cok süper bir amınoasit biraz pahalı adeti az olmasına ragmen mali durumu iyi olan veya bu işi gercekten yapmak istiyorum diyenlerin kullanması gereken bir ürün

Back
Yukarı