Universal Amino 3001

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.792
derwish nasil oluyor ben pek anlamadim?hocanin dayanagi nedir?

saydam açıkçası hocanın dayanağını bilmiyorum. pepdit bağı filan birşeyler anlattı ama dinlemedim. çok da ısrarcı değilim bu konu hakkında. ancak 3001 ben de herzaman bağırsak problemleri yaşatmştır. Önemsemem ben bu tür yan etkileri ancak hocanın soylediğini bunlarla ilişkilendirdiğim için mantıklı geldi bana.
şu an ultimate amino 2000 de var elimde az miktarda 3001 de. çok daha yumuşak ve suda daha kolay dağılıyor. bunu bizzat denedim. weider bu konuda çok iyiydi. hemen paramparça oluyodu. bu ürünün kalitesi açısından artı bir özellikmidir bilemem.

fırat anlatmaya çalıştığım şey sindirilememesi değil. Ben amino acidi antremandan hemen sonra alırım. Çünkü yemeğimi antremandan 1 saat sonra yerim. Bu süre içinde aminonun kana karışması lazm. Yoksa yedğim yemekle beraber boşa gidecektir. Bu yüzden en hızlı kana karışanını almayı isterim. Hatta likit aminolar daha avantajlı ancak fiyatı yüksek. ayrıca düşündüğün gibi üstnde deli gibi araştırmalar yapılan ürünler değil bunlar. bir çok amerikan satış sitesinde 3001i falan bulamassın bile. türkiyedeki universal ürünleri macaristandan fason olark gelmektedir. üstinde de ithalatçı firmanın etiketi vardır.

macaristan veya bir başka ülkede üretilmesi farketmez.belli süreçlerden geçmesi gerekmekte olduğundan bu hangi ülkede yapılırsa ana fabrikanın şartları doğrultusunda hazırlanır.yani reçetede ne yazarsa içine onu koyarlar.nakliye veya işçilik gibi giderlerden dolayı farklı ülkelerde konumlandırmalar yapılır.

guardbody ben farklı birşey üretilir demedim zatn. fason üretim dediğim de tam olark senn soyediğin. anlatmaya çalıştığım burada popüler ürünler ancak ne yazık ki amerikada esamesi bile okunmaz bunların..

pardon ben yanlış anlamışım.biraz hızlı okuyorum işyerınde olduğum için.
aynen söylediklerin geçerli.bende 10 yıl öncesinin unıversal katalogu vardı ve gerçek ürünlerin hiçbiri ulkemize gıremedi.eskiler hatırlar weıder firmasının shuck traıtment diye ürünü vardı.universalin hard fast vs vs.elde kalanlar ise bize.

bugün tarihli olarak ankara amerikan pasajından amino 3001 aldım. ankaralı arkadaşlarımın bilgisine sunulur. internetteki fiyatı 87

burdaki hocalara bir sorum olacakdı ben 8 aydır haftada 4 gün spor yapiorum ve istediğim şu benim çok az bi göbeğim var ve biraz gelişmek istiorum bu ilaçdaki carnitin yağ yakımında bi etkisi olumu yoksa artı bi ilaç kullanmalımıyım?

bu ürünün içeriğindeki carnıtıne yağ yakımına mutlaka destek olur ama yetersız kalır.bu nedenle yanında herhangi bir yağ yakıcı kullanabilirsin.

bu ürünü amerika'dan bir arkadaş vasıtasıyla aldım. üretildiği ülke olarak u.s.a. yazıyor. fason olarak başka bir ülkede üretilmiş ise bunu anlamanın bir yolu var mıdır?

bir de ürünün keskin bir kokusu var (tenekenin dibinde kalan peynir suyu kokusu gibi). bu normal mi, kullanan arkadaşlarda böyle bir durum var mı?

kullanmaya başlayalı 1 hafta oldu. weider pure creatin ile birlikte kullanıyorum. yaklaşık 15 yıldır bu sporu yapıyorum ve işk kez supplement kullanıyorum. bakalım ne değişecek. ilerleyen süreçte düşüncelerimi yazarım.

Fiyat performans açısından ilk 5'e girer supplementlar arasından. Ancak bana göre tek ve en büyük sorunu çok ağır antremanlarda yetersiz olacağı, ben kullandım, öyle hissettim nedense.

Ark. alıntı olarak yzmk istemedm ama rastgeldi neyse:D:D öcelikle konu açılığı için teşekkür ederim ...

Bu ürün bnm için süper oldu neden derseniz bn bu ürünü antremandan hmen önce 2 tablet , ağır antreman da damarlar fırlayacak gibi çıktığında ki şiddetli bi sancı bilirsiniz 2 tblet ( emn olun iyileşme süreci 5 dk.yı geçmedi dk .tutabilirsinz ) ve daha sonra tekrar bsıp tekrar 2 tablet en son pompa yapıp bıraktıktn sonra 4 tablet atıyorum canavar gibiyim tabi bunu bitmesin demeyenler için söylüyorum çünki kyıp alıyorum sancısız lezzetli bir antreman itiyorsanız kullanablirsinz sadece fikrimi sundum ark. kolay gelsin....

bench_O thums:weightlifterthums: bench_O

içeriklerini karsılastırdımda optimum süperior amino 2222 daha iyi gibi geldi bende onu kullanıyorum yaklasık 1 aydır gayet memnunum

İki superrior Amino 2222 , 2,222 miligram izole edilen soya proteini, hidrolize edilmiş Whey Protein Konsantresini, L-Ornithine HCL ve L-Carnetine elde edilen asitlerin yüksek kalite karışımlarını ihtiva eder. Bu ürün içersindeki triptopan doğal halde bulunmaktadır. Diğer karışımları, Soya Protein izolesi, Hidrolize edilmiş Whey Peptideleri, Whey protein Konsantresi, Magnezyum sitrat, L-Carnetine, L-Ornithine Hidroklorit.
Amino 2222 160 tablet, diyet proteini soyadan oluşur. Ancak bu şekilde ekstra emilebilen (sindirime gerek duymadan) bağımsız formlu amino asit almış olursunuz. Vücutta bu amino asitler, İnsülin , GH ve Testosteron gibi hormonların etkisiyle, Amino 2222 içindeki aminoları birleştirerek doku proteinlerini oluşturur. Bu sayede yeni dokuları oluşturmuş olur. İlk hedefiniz olan kas gelişimi adımlarını hızlı bir şekilde atmış olursunuz.
Amino asitler tüm dokuların yapı taşı oldukları için, onlardan yeterli miktarlarda almaya ihtiyacımız var.
Amino acidler, güç gerektiren spor dallarında, gereken gücü, enerjiyi verir ve çalışana Optimum Nutrition, Amino 2222, diğer aminolardan ayıran en büyük özellikleri, içeriğinde L-Creatine amino asidi ile L-ornithine amino asidlerinin bulunması.Yani
Amino 2222 , yağ yakıcı ve de büyüme hormonu seviyesini yükselten bir aminodur. Diğer bir ifade ile, Amino asidi kullandığımızda, yağlarınız eriyecek ve büyüme hormunu seviyemizin artmasıyla, kaslarımız daha hızlı gelişecektir.
Kullanılan spor dalları: Body building, Power lifting, Güreş, Kano, Kürek, Halter, Basket-bol, Rafting, Boks, Gülle, Çekiç Atma, Bilek Güreşi, Triathlon, Hentbol, Dövüşsporları, Futbol, Tenis, Dövüş Sporları, Evde vücud geliştirme sporu yapanlar, Kayak, Voleybol
Kullanım Şekli:

İdmandan 45 dakika önce 3 adet ve idmandan 45 dakika sonra 3 adet kullanılacaktır. Salonda çalışan sporcular, dinlenme günlerinde sabah 2 adet ve akşam iki adet alacaklardır. Eğer idman ara günü iki ve yukarısına çıkarsa, amino asid alımı yapılmayacaktır.
Kas kondisyonu sağlanıp,daha fazla ağırlık basmaya çalışacak sporcular (Piramit azalan veya piramit yukarı ağırlık idman tekniği ile, idmandan 45 dakika önce 5 adet amino+10 gr BCAA 5000, idmandan sonra 5 adet amino +10 gram BCAA 5000, gece yatarken 3 adet ve sabahlayin 3 adet kullanmaları önerilir.
Evde ve iş yerinizde yapacağınız ,dumbell, ağırlık istasyonları ve aletsiz vücud geliştirme idmanları yaparken, idmana başlamadan 45 dakika önce 2 tablet, idmandan sonra 2 tablet ve gece yatarken 1 tablet kullanılacaktır. Evde veya iş yerinde idman yapan sporcular , idman yapmadığı günler amino asid kullanmayın.

artık siz karsılastırın amino degeri olarak daha düsük ama içersinde hidrolize edilmis whey ve soya proteini gibi önemli seyler var

kusura bakmayın msjda verilen link kırık çıktı edittede düzeltemedim ondan 2. msj atmak zorunda kalıorum kusura bakmayın arkadaslar

Eklentiler

• 11670_1.gif
    11670_1.gif
    32,5 KB · Görüntüleme: 605
herkese slmi boy 1,84 kilo 98 haftada 3-4 kez salona gidiyorum,amacım kilo vermek, bol kardioyla beraber body yapıyorum ve ünivanimal cuts kullanıyorum.

sorum: animal cuts un yanında,amino 3001 mi yoksa
l-carnitine mi alınması gerek?

tşk.

herkese slmi boy 1,84 kilo 98 haftada 3-4 kez salona gidiyorum,amacım kilo vermek, bol kardioyla beraber body yapıyorum ve ünivanimal cuts kullanıyorum.

sorum: animal cuts un yanında,amino 3001 mi yoksa
l-carnitine mi alınması gerek?

tşk.

3001 ve carnitine birbiri ile karşılaştırılamayacak ürünler. Çünkü amaçları tamamen farklı. Ama Animal cuts alan birinin extra carnitine almasına gerek yok.

maestano öncelikle tşk. son soru anim.cuts. yanına 3001 alsam nasıl bi kombine olur ,

Amaca göre değişir. Sonuç olarak vücudun aminoaside ihtiyacı var ama sen 3001 yerine whey alsan daha faydalı olur. Whey özellikle yağ yakımı programlarında yağlanmadan kaslara gerekli hammaddeyi vermek için mükemmel.

Back
Yukarı