Universal Amino 3001

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.792
Hap ağzında iken ağzını su ile doldur sonra kafanı yukarı çevir gözlerin tavana baksın gırtlağın en çok genişlediği açıyı elde etmiş olursun sonra yut ,boğazda takılma olayıda biraz piskolojik bir süre sonra alışıyorsun .
bugün öyle denedim hap yüzüyor ağızda ama bir türlü yutamadım ya dönerse yan giderse diye psikolojik birşey 21 yaşındayım daha yeni yeni öğrendim hap yutmayı bu yaşıma kadar yok :) hayatta içmezdim
denicem gelıcek antremanda sımdıden hakkınızı helal edin :) eğer başarılı olursam yazarım olamazsamda bir fatiha okursunuz ;)[DOUBLEPOST=1390494710][/DOUBLEPOST]
Ben cigneyerek aliyorum dislere yapisiyor ama zamanla gidiyor.kurdan yardimiyla da alabilirsin .portakal suyuyla alirsan miden kalkmaz.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi
yutmayı denicem olmazsa en son çare çiğneyerek denicem peki çiğneyerek alınca etkisini kaybetme durumu olmuyor demi sanki hepsi dişlerin arasında kalıyor gibi geliyor meyve suyu yardımıyla çiğneyerek alıcam bugün peynirle denedim

Son düzenleme:
Benim düşüncem ne kadar zorlansanız da bölmeden yutulması yönünde.. Tablet dıştan içe doğru eriyerek vücuda karışır ve kırarak bu düzeni bozmuş olursunuz. Ayrıca kırılmış tabletin sivri olan bölümü boğazınıza veya nefes borunuza batabilir.. Kırmasak ta boğulma riski var hak veriyorum ama benim düşüncem bu yönde. :)

Bu arada üründen çok memnunum.. Çok aminoasit kullandım. Ama en çok verimi 3001 den aldım. Hatta önceden kullandığım aminoları boşa kullandığımı düşündürdü bana. Universal'in hangi ürününü kullandıysam gözle görülür bir fayda sağladı. İçerik ten çok amino asit kalitesine inananlardanım. Gerçekten kaliteli içerik sunduklarını düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar, buradaki yorumları okuduktan sonra bu ürünü almaya karar verdim daha önce gaspari aminomax 8000 kullandım whey olarakta hardline whey 3 matrix spariş verdim yani bu iki ürünü beraber kullanıcam 5 aydır bb yapıyorum bu hapları antrenmandan önce 2 sonra 2 olarak almayı düşünüyorum sizce yeterli olur mu yaşım 21 kilom 70 kullanım şekli olarak 1+1 olarak yazıyor ama 1+1 yeterli olmaz diye düşünüyorum siz ne dersiniz

Merhaba arkadaşlar, buradaki yorumları okuduktan sonra bu ürünü almaya karar verdim daha önce gaspari aminomax 8000 kullandım whey olarakta hardline whey 3 matrix spariş verdim yani bu iki ürünü beraber kullanıcam 5 aydır bb yapıyorum bu hapları antrenmandan önce 2 sonra 2 olarak almayı düşünüyorum sizce yeterli olur mu yaşım 21 kilom 70 kullanım şekli olarak 1+1 olarak yazıyor ama 1+1 yeterli olmaz diye düşünüyorum siz ne dersiniz

Whey 3 matrix in içeriği baya zengin.. Creatine, Glutamine ve BCAA oranları başlangıç için çok iyi.. 5 aydır spor yapıyosan Amino 3001 için 2+2 bile daha erken ama sert antremanla çıkarabiliyorsan ve illa kullanıcam diyosan 2+2 nin üstüne çıkmadan devam edebilirsin.. Yararını görürsün tabiki ondan şüphen olmasın.. Antreman yapmadığın günlerde en zengin 2 öğününle birlikte 1 er tane alabilirsin. Belli bir süre sonra 3+3 e çıkabilirsin ama bana sorarsan daha erken.

Whey 3 matrix in içeriği baya zengin.. Creatine, Glutamine ve BCAA oranları başlangıç için çok iyi.. 5 aydır spor yapıyosan Amino 3001 için 2+2 bile daha erken ama sert antremanla çıkarabiliyorsan ve illa kullanıcam diyosan 2+2 nin üstüne çıkmadan devam edebilirsin.. Yararını görürsün tabiki ondan şüphen olmasın.. Antreman yapmadığın günlerde en zengin 2 öğününle birlikte 1 er tane alabilirsin. Belli bir süre sonra 3+3 e çıkabilirsin ama bana sorarsan daha erken.
Peki hocam eğer bu ürün benim için erkense sizce hangi ürün benim için daha faydalı olur önerebileceğiniz bir ürün var mıdır bu arada cevap için teşekkürler.

Peki hocam eğer bu ürün benim için erkense sizce hangi ürün benim için daha faydalı olur önerebileceğiniz bir ürün var mıdır bu arada cevap için teşekkürler.
Rica ederim lafı mı olur.. Universal Amino 2700 veya Weider Amino 2200 le başlayıp sonrasında 3001 e geçmen daha iyi olabilirdi. Ama 3001 almışken tekrar başka ürün almana veya değiştirmene gerek şuan elinde en iyi ürün var zaten.. Erken dememin tek sebebi ilk başta fazla amino alırsan sonrasında üstüne çıkman, toleransı arttırman zor olur o yüzden yeteri kadar olanla başlayıp üstüne koyduğun zaman arttırman gelişimin için daha yararlı olur. Zaten ürüne 2+2 başlamanı o yüzden tavsiye ettim. Zaman geçtikçe 3+3 hatta 4+4 e kadar çıkarabilirsin. Ama tabiki bunun için yeterli altyapıyı oluşturduğunu gördüğün zaman. Bunun kararını da senden başka kimse veremez ;)

Merhaba bu ürünü protein tozu ile birlikte kullanabilirmiyin antreman öncesi ve sonrası. 8 aydır bb yapıyorum ve ikisi antreman öncesi ve sonrası aynı anda tüketilebilir mi? boy: 191 kilo :94 teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar ürünün 1 porsiyonu 1 adet hap olarak gözüküyor...
Benim Kilom 67,Yaş 20,Boy 177 2-2=4 tane mi almam gerekir (Antremandan önce 2 antremandan sonra 2) ?

Sporda 5. ay

Bisey sorucam sizce bu tarz kompleks urunler mi daha iyi yada glutamine ve bcaa yi tek tek almak mi ? Veya bu tarz amniolarin yanina glutamine ve bcaa mi alinmali?

Merhabalar arkadaşlar 18 yaşında 1.80 boyunda 75 kiloyum günlük protein ihtiyacım karşılıyorum 150-200 gr protein alıyorum.Bu ürünü almayı düşünüyorum sizce bana uygun kullanım şekli nedir ant öncesi 1 ant sonrası 1 makul mudur ? Birde amino 2700 adlı modeli ile karşılaştırıldığında hangisin almak daha mantıklı ? soruların cevapları için şimdiden teşekkürler

Bu ürün domuz jelatini içeriyor mu Bazı markalar özellikle yazıyor içermez diye bu ürün için bişey bulamadım. Bilgisi olan arkadaşlar varsa bu konuda yardımcı olabilir mi ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ürünü satın aldım.sporu 2.5 yıldır yapıyorum 1,90 boy 84 kg yaş 25 Salondaki hocam antremandan sonra 1 tane al dedi. sizce uygun mudur yoksa önce 1 sonra 1 mi alsam iyi olur

Son düzenleme:
Ürünü satın aldım.sporu 2.5 yıldır yapıyorum 1,90 boy 84 kg yaş 25 Salondaki hocam antremandan sonra 1 tane al dedi. sizce uygun mudur yoksa önce 1 sonra 1 mi alsam iyi olur

Bana 1 1 az geldi 2.5 seneden beri düzenli olarak yapiyorsan.5 aydan beri yapıp 2 2 alıyorum ve bunu supplementer.com 'daki canlı destekle konuştum gayet iyi demişti.bence senin daha fazla alman gerekir ama bu sadece benim görüşüm

Back
Yukarı