Universal Amino 3001

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.792
Kusura bakmayın evet stoklara girmiş ama uzun bir süre stokta yoktu universalın resmi websitesinde ürün katologunda da olmayınca üretiminin durduğunda başka bir düşünce gelmedi

Selam arkadaşlar bu ürünü kullanıyorum yaklaşık 1.5 aydır..Şimdi birde optimum prot. aldım.2 sini aynı anda kullanmak istiyorum sizce max. etkiyi ne şekilde alırım ? Antrenmandan hemen sonra amino,20-30 dakika sonra protein mi yoksa antrenmandan hemen sonra ikisini aynı anda almakmı? yoksa antrenman esnasında protein antrenman dan hemen sonra aminomu ?? uffff çok karıştı ya :S:S:S

Selam arkadaşlar bu ürünü kullanıyorum yaklaşık 1.5 aydır..Şimdi birde optimum prot. aldım.2 sini aynı anda kullanmak istiyorum sizce max. etkiyi ne şekilde alırım ? Antrenmandan hemen sonra amino,20-30 dakika sonra protein mi yoksa antrenmandan hemen sonra ikisini aynı anda almakmı? yoksa antrenman esnasında protein antrenman dan hemen sonra aminomu ?? uffff çok karıştı ya :S:S:S

aynı ürünleri bende kullanmıştım beraber.

- sabah aç karnına kalkar kalkmaz whey 1 ölçek
- öğünlerden 15 dk önce 3001
- antremandan hemen sonra 1,5 ölçek whey
- 30-45 dk sonra 3001

şeklinde kullanmıştım.

- öğünlerden 15 dk önce 3001

Dışında bende aynı şekilde kullanıyordum.Kaç ay kullandınız acaba ve etkisi nasıldı ?

160 tb. 1 kutu kullanmıştım.Kullandığım diğer aminolara göre daha güçlü olduğunu hatırlıyorum.
Zaten kullanmış olduğum yaklaşık 10 marka amino arasından beni en memnun edenler universal 3001 ve weider 2200 olmuştur.

bu ürün ne bb.com da var nede universal'ın kendi sitesinde..zaten kutusuda ne hikmetse halen bildiğimiz eski mavi kutu..bende kullandım bu ürünü önceleri fakat artık universal'ın yanından geçmiyorum.birkaç yerden değil birçok yerden jelatinlerinin domuz jelatini olduğunu duydum.benim için bu kadarıda yeterli.firmanın ürünlerini hiçbir zaman yeterli bulmadım.eskiden bir şekilde "yuvarlanıyordu" fakat şu anki supplement piyasasına dayanacak ürünlere sahip değiller.universal firmasının yüzlerce ürünü var ve daha hiç denenmemiş olanları bile mevcut.çok mal üretildi mi hiçbir zaman satmaz,az ürün her zaman daha değerlidir.kafa karıştırmaz.örneğin Nokia firması bundan uzun zaman önce bir anda piyasaya onlarca ürün sürdü.hatırlayan bilir belki.renkli renksiz sürüsüne telefon çıkardı fakat hiçbiri rabet görmedi ve piyasada tutunamadı.Nokia ürettiği telefonları geri çekmek zorunda kaldı ve şu anki ürün yelpazesi malum aynı ne zamandır..bu ürüne o kadar para vereceğime 40 tl daha koyar weider amino 2200 alırım.hatta amino yerine direk gider ultimate bcaa 12000 alırım o ayrı konu :)

bu ürün ne bb.com da var nede universal'ın kendi sitesinde..zaten kutusuda ne hikmetse halen bildiğimiz eski mavi kutu..bende kullandım bu ürünü önceleri fakat artık universal'ın yanından geçmiyorum.birkaç yerden değil birçok yerden jelatinlerinin domuz jelatini olduğunu duydum.benim için bu kadarıda yeterli.firmanın ürünlerini hiçbir zaman yeterli bulmadım.eskiden bir şekilde "yuvarlanıyordu" fakat şu anki supplement piyasasına dayanacak ürünlere sahip değiller.universal firmasının yüzlerce ürünü var ve daha hiç denenmemiş olanları bile mevcut.çok mal üretildi mi hiçbir zaman satmaz,az ürün her zaman daha değerlidir.kafa karıştırmaz.örneğin Nokia firması bundan uzun zaman önce bir anda piyasaya onlarca ürün sürdü.hatırlayan bilir belki.renkli renksiz sürüsüne telefon çıkardı fakat hiçbiri rabet görmedi ve piyasada tutunamadı.Nokia ürettiği telefonları geri çekmek zorunda kaldı ve şu anki ürün yelpazesi malum aynı ne zamandır..bu ürüne o kadar para vereceğime 40 tl daha koyar weider amino 2200 alırım.hatta amino yerine direk gider ultimate bcaa 12000 alırım o ayrı konu :)

Universal markası ile ilgili yazdıklarının hepsine katılıyorum.Zaten bana kalırsa universalin animal serisinden başka ürünlerini kullanmak pekte mantıklı gelmiyor.

bende katılıyorum söylediklerine.Universalim Animal serisi hariç tutunacak malı kalmadı.3001 biraz daha üstün universal ürünleri içinde fakat onunda fiyatı/perf i gerçekten sınıfta kalıyor.Animal Nitroyu çok el üstünde tutuyorlar onun dışında usa pazarında pek yeri kalmadı gibi.

Universal amino 3001 kutusu değişti arkadaşlar oda 2700 gibi siyah sarı oldu.

3001 artık üretilmiyor bunun nedenide tabletlerinin büyük olmasından dolayı şikayetler alınmış. Uzun süredir belki 1 yılı aşkındır Türkiye'de yoktu bu ürün, 3001 artık özel üretim isteyen ülkelerde satılıyor, bunlardan biride Türkiye..
Bilindiği gibi Amerika'da amino tabletler çok popüler değildir. MuscleTech'in de bunun gibi bir çok ürünü var, örneğin creatine, whey, weight gainer ürünleri gibi.

arkadaşlar benm amacım hacim yapmak ben whey almayı düşünüyordum hocam vuxudun yaglı amino al dedi kararsız kaldım sizce hangisini kullanmalıyım

Benim gibi Multipower Amino 2200 haplarını tek seferde löp diye yatana bu haplar vız gelir düşüncesindeyim.

Merhaba, Universal Aminos %100 beef kullanıyorum. 86 Kiloyum body' e yeni başladım zayıflamak ve fit bir vicudum olsun istiyorum. Amino asitin yanında destek amaçlı alabileceğim ilaç vs. varmı bu konuda hiçbir bilgim yok. Teşekkürler

Arkadaşlar, Universal 3001 Amino almış bulunmaktayım. Ancak kullanım önerisinde günde max 3 tablet şeklinde yazılmış kutuda .(ant. öncesi 1 , ant. sonrası 1 ve isteğe bağlı olarak öğün arası 1. şeklinde. yeni üretim olanlarından kutusu siyah olandan bahsediyorum. Ancak herkes diyor günde 6-12 tane filan . E yanılan taraf kim . Bence açıklığa kavuşması gereken önemli bir konu . Profesyonel arkadaşlardan yardım veya açıklama bekliyorum. 91 kiloyum boyum 1.94 haftada 5 antrenmanım var ve Muscletech Protein tozu kullanıyorum uzun suredır . aralıksız 1 yıldır spor yapmaktayım yaş 21. arada ciddi bir fark var çünkü. Teşekkürler

Son düzenleme:
Çok rahat yutuyorum. Aminoyu yatay olarak dile koyup su ile birlikte çok hızlı bir biçimde dili geriye çekip yutun. Anlamazsınız bile nasıl yuttuğunuzu.

Kullanan arkadaşlar öncelikle günde kaç tane içtiklerini yazarlarsa seviniriz.çünkü 3001 yeni kutu üretime geçtikten sonra tablet sayısı değişti sanırım.şu anda kullanan arkadaşlar antr. öncesimi? sonrasımı? kaç tablet? hocalarımız bu konuya açıklık getirirse mutlu oluruz.

ben kullanıyorum
definasyona girdiğim için artık sadece kreatn ve amino 3001 kullanacağım o yüzden sadece antrenman sonrası olarak 5 adet (15 gram) amino 3001 alıyorum...
Hedefim kas kütlemi koruyarak yağ yakmak.
Bence Antrenman sonrası 8 tane almak en ideali 24 grama tekabül ediyor.
Mükemmel bir ürün 2 haftadır kullanıyorum çalıştıktan sonra kas ağrısı sıfır...
Halsizlik falan koymuyor.Yutması da bence kolay.
Kullandığım en iyi aminoasittir.

Tek seferde yutabilene helal olsun diyorum başka birşeyde demiyorum..ürünü alalı bir kaç hafta oluyor,ilk defa dün spora giderken içmek için yanıma aldım ortadan kırdığım halde içemedim .içememde boşuna aldım..

Back
Yukarı