unalsnake'in beslenme programı

Selamlar. Daha önce bb yapıyordum şimdi tekrar başladım 1.5 ayı geçti. Yeni programa ve Hocam'ın yazdığı diete geçtim. Yağ yakma aşamasındayım bu süre 1.5 ay zarfında ilerleme kaydettim belim 10-12 cm inceldi. Supplement olarak L-carnitine, whey (günde 1 ölçek) ve amino fx kullanıyorum. Hepsi hocamın tavsiyeleri. Diete geçiyorum:
Kahvaltı:
250 gram beyaz et (tavuk veya balık, genelde ızgara tercih ediyorum. Hem lezzetli hem daha az kalorili.
1 domates

Ara Öğün:
! bardak light süt
2 adet hurma

Öğle yemeği:
200 gram beyaz et
4-5 zeytin
1dilim kepek ekmeği

Ara öğün
3 yumurta beyazı
1 bardak light süt

Akşam:
1 kase yeşil salata

düşük kalorili diet ama arada istisnaları kullanıyorum. kırmızı et gibi. bazen hurmaların adedini 4 e çıkarıyorum. Şeker ihtiyacına göre. Whey i de genelde içtiğim sütlerle alıyorum. yarım ölçek yarım ölçek karıştırıyorum.

Merhaba ,
Zaten öğle yemeğinde et yiyiyorsun, sabah kahvaltsında beyaz et yeme bence onun yerine domates ,biber,ton balıgı,salata yiyebilirsin ( yağ yakımın dahada kolaylaşacaktır) sabah kahvaltılarında aç karnına nar suyu iç veya kahvaltı sonrasında 1 fincan yeşil cay metobolizmanı hareketlendirir...
Başarılar :)

bu programa artık uymuyorum. eklemeler çıkarmalar yaptım bir ara güncellesem iyi olacak. yeşil çay ekstresi alıyorum. şu an genel olarak ekmeği çok az yiyorum, şeker, tuz, yağ vs uzak duruyorum. bayağı sonuç aldım aslında 3 3.5 aylık zaman diliminde belim 25 cm inceldi. karın kasları henüz çıkmamış olsa da bayağı atletik bir görünüme kavuştum.

Back
Yukarı