Ultimate Nutrition Protein Isolate

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 20 50,0%
  • Orta karar

Votes: 17 42,5%
  • Başarısız

Votes: 3 7,5%

• Total voters
    40
beyler wheyi isolati fln yeni öğrenirken buğday proteinini de yeni duydum almayı düşünüyorum fiyatı da çok avantajlı benim merak ettiğim proteinin kalitesi bi whey kadar amino asit içerir mi yada aynı kalite de midir?

Ürün bitkisel protein olduğu için biyolojik değeri tabiki whey proteinin çok altında. Bio yararlılık bakımından whey ısolatlarla mukayese edilicek bi ürün değil malesef.

ürünü bugün aldım idmandan sonra kullanmak istiyorum.İdmandan önce muscltech almak idman sonra da bu ürünü deneyecem.Daha önceden pek kullanan olmamış bu ürünü anladığım kadarıyla.Başka bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Biyoyararlanımı 65 civarında yanlış hatılamıyorsam etten 5 puan düşük.Anlamadığım inanılmaz bi arginin değeri var ekstra takviye gibi whey in çok üstünde ama sadece arjinin olarak.Bütcesi uygun olmayan arkadaşlar için bence çok uygun,kötülenmeye değmez.

Beyler biri buğday proteini hakkında kapsamlı bilgi verirse çok makbule geçer.

-Biyolojik değeri nedir?
-Mideyi ne zaman terk eder?
-100 gramdaki amino asit profil dengesi nasıldır?

Gibi...

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Soya proteini gibi laktoz ve kolesterol içermeyen buğday proteini tozu aynı zamanda glutamik asit içeriği bakımından süt proteinlerinden çok az daha ileride bulunuyor(alıntıdır). Bence idman sonrasında ayrı bir whey ile karıştırılması daha güzel bir etki sağlar diye düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar bu ürünü bugun aldım daha yeni elime ulaştı fakat bu işte yeni olduğum için doğrumu yaptım yanlışmı yaptım bilmiyorum haftanın 2 yada 3 akşamı body yapıyorum yine 2 akşamda karate ile uğraşıyorum kaslarımın gelişimi için bu ürünü aldım aldığım ilk protein tozu okuduğum kadarı ile whey protein tozlarından baya düşük bir seviyedeymiş başlangıç olarak iyimi ettim kötümü ettim bende bilmiyorum sizin düşünceleriniz nelerdir yardımcı olursanız sevinirim ?

Back
Yukarı