Ultimate Nutrition Prostar %100 Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 247 61,1%
  • Orta karar

Votes: 132 32,7%
  • Başarısız

Votes: 25 6,2%

• Total voters
    404
ultimate prostar ı denemedim fakat fiyatlar şuan proteinlerin aşırı pahalı göze çarpıyor farkındayım fakat decatlion adlı spor magazasından 199 tl ye muscletech nitrotech pro serisi almanı tavsiye ederim
Dostum o 1.8 kglik fiyati 2.2 kg olup 199 olsa 10 numara olurdu ama gene de o tozu ben nette 230a gordum fiyati gene de iyiymis...

Ben kullanıyorum bi haftadır tat ve karışmama konusundaki olumsuz yorumların hiç birine rastlamadım kaşıkla bile rahat karışıyor tadida hoşuma gitti(çikolata).etkisine gelince işimi Görüyor protein tozu sonuçta:) tavsiye ederim

Ürün kullanmaya başlayalı 10gün falan oluyor.
1ölçek antrenman sonrası su ile
1ölçekte yatmadan önce muz-süt-yulaf ile karıştırıp içiyorum.

Off günlerdede sadece yatmadan önce 1ölçek kullanıyorum.
Tadı normal su ile tadını hissetmek bile zor birtek yutarken az biraz geliyor
içindeki amino değerleri gerçekten çok iyi markanında iyi oldugunu düşünüyorum
Etkilerini kutu bitiminde yazarım

Kutu bitti bazı günler yatmadan önce içmedim, ama düzenli olarak antrenman sonraları 1ölçek içtim.
yanında ekstra bcaa,creatin vs. kullanmadım, beslenmemin yanında etkisini çok beğendim. En azından gözle görülür bi şekilde gelişme sağladım buda salona gitmeden bana motivasyon sağladı. ''Chocolate Creme'' aromalısını kulladım tadı içilmiycek gibi değil fakat bi yerden bayıyor, şuan bcaa,creatin,glutamin takviyesine başladım, yaza girmeden farklı bir tad denemek için Muclepharm Arnold whey denıycem, ama genel olarak memnun kaldım, Tavsiye ederim.

ultimate prostar ı denemedim fakat fiyatlar şuan proteinlerin aşırı pahalı göze çarpıyor farkındayım fakat decatlion adlı spor magazasından 199 tl ye muscletech nitrotech pro serisi almanı tavsiye ederim
selam dostum bildiğin gibi supplementler trde çok pahalı artık çok para vermekten sıkıldım dediğin whey 49servis çıkıyor yani az ultimate 80servis çıkıyor 190nakit bırakan var bir benzin birde whey pahalı tutumlu kullanıyoruz bitmesin diye türk marka buldum oda biraz sıkıntılı ucuz yapacam diye içine kimyasal tatlandırıcı koymuş.

Kutu bitti bazı günler yatmadan önce içmedim, ama düzenli olarak antrenman sonraları 1ölçek içtim.
yanında ekstra bcaa,creatin vs. kullanmadım, beslenmemin yanında etkisini çok beğendim. En azından gözle görülür bi şekilde gelişme sağladım buda salona gitmeden bana motivasyon sağladı. ''Chocolate Creme'' aromalısını kulladım tadı içilmiycek gibi değil fakat bi yerden bayıyor, şuan bcaa,creatin,glutamin takviyesine başladım, yaza girmeden farklı bir tad denemek için Muclepharm Arnold whey denıycem, ama genel olarak memnun kaldım, Tavsiye ederim.

Yatmadan önce yerine sabah kalktığın gibi içersen daha fazla verim alabilirsin , gece süt ile emilim süresi belki biraz uzayabilir ama kazein etkisi vermeyecektir.

Yatmadan önce yerine sabah kalktığın gibi içersen daha fazla verim alabilirsin , gece süt ile emilim süresi belki biraz uzayabilir ama kazein etkisi vermeyecektir.

evet haklısın, yulaf yuzunden tat versin diye atıyordum, bundan sonra içeceğim tozlarda sabah kalkınca ve ant. sonrası olucak.

1 haftadır kullanıyorum. Tadı gayet güzel "'Chocolate Creme" olanı geçen hafta kampanya vardı f/p olarak uygun olunca aldım. Etkisi normal yanı sonuçta whey'den gelen etki bir yere kadar.

Birşey soracagım gençler, aynı protein tozunu uzun süre kullanmak etkisini azaltır mı mesela 1 yıl boyunca sürekli optimum gold ya da prostar kullanmak. Antreman programının bir süre sonra değişmesi gerekiyor diye biliyorum protein tozunda da var mı bu?

Birşey soracagım gençler, aynı protein tozunu uzun süre kullanmak etkisini azaltır mı mesela 1 yıl boyunca sürekli optimum gold ya da prostar kullanmak. Antreman programının bir süre sonra değişmesi gerekiyor diye biliyorum protein tozunda da var mı bu?

Hayır yok. Antrenmanın aynı olmasında vücudun adaptasyon göstermesi söz konusu. Protein vücudun doğal bir ihtiyaç kaynağı. Her gün süt içen birine sütün fayda etmemeye başlaması gibi bir şey bu dediğiniz :)

Hayır yok. Antrenmanın aynı olmasında vücudun adaptasyon göstermesi söz konusu. Protein vücudun doğal bir ihtiyaç kaynağı. Her gün süt içen birine sütün fayda etmemeye başlaması gibi bir şey bu dediğiniz :)
tamamdır teşekkürler, prostar ve optimumdan, daha çok prostar kullanacagım. Hem servisi fazla hem bcaa miktarı falan. İyi bir sonuç alırım umarım. :)

mochalısını ve çikolatasını kullandım ikisininde tadı güzeldi protein tozundan milkshake tadı bekleyenlerden değilim içilebilir yani. bu seferde çileklisini alıyım diyorum kullanan var mı ?

Whey protein'de tada niye bu kadar takılıyorsunuz anlamıyorum, 10 saniyede tüketilen bir ürün bu sonuçta oturup whey ile keyif yapmıyoruz ki. Karşılaştırma ve değerlendirme yaparken aminoasit profili, bir porsiyondaki protein miktarı, porsiyon sayısı ve fiyatı bence dikkat edilmesi gereken asıl hususlar. Bunlara göre değerlendirdiğimizde Ultimate gayet tercih sebebi olabilecek bir ürün.

Whey protein'de tada niye bu kadar takılıyorsunuz anlamıyorum, 10 saniyede tüketilen bir ürün bu sonuçta oturup whey ile keyif yapmıyoruz ki. Karşılaştırma ve değerlendirme yaparken aminoasit profili, bir porsiyondaki protein miktarı, porsiyon sayısı ve fiyatı bence dikkat edilmesi gereken asıl hususlar. Bunlara göre değerlendirdiğimizde Ultimate gayet tercih sebebi olabilecek bir ürün.
zaaten kötü olsa almaz kimse hepi topu 25 gram protein en iyisi ne kadar iyi olabilir tadıda önemli olmasa firmalar 20 çeşit tadda çıkarmaz sen ülkende 4 çeşit aromayı zor görüyor olabilirsin

zaaten kötü olsa almaz kimse hepi topu 25 gram protein en iyisi ne kadar iyi olabilir tadıda önemli olmasa firmalar 20 çeşit tadda çıkarmaz sen ülkende 4 çeşit aromayı zor görüyor olabilirsin
Farklı tatlar pazarlama stratejisidir emin ol 2 farklı tatta üretim olsa yine satılacaktı bu ürünler. 25 gram protein en iyisi ne kadar olabilir derken Genrise ürünlerini de başlığı altında kötülüyor olman ironik olmuş :) Ülkemde 50 çeşit tat da olsa tercih sebebim mesajımda belirttiğim kriterler olacaktır. Protein seçiminde kararsız kalmış ya da spora yeni başlayan arkadaşlara da seçimlerinde bu kriterleri göz önünde bulundurmalarını tavsiye ediyorum.

Farklı tatlar pazarlama stratejisidir emin ol 2 farklı tatta üretim olsa yine satılacaktı bu ürünler. 25 gram protein en iyisi ne kadar olabilir derken Genrise ürünlerini de başlığı altında kötülüyor olman ironik olmuş :) Ülkemde 50 çeşit tat da olsa tercih sebebim mesajımda belirttiğim kriterler olacaktır. Protein seçiminde kararsız kalmış ya da spora yeni başlayan arkadaşlara da seçimlerinde bu kriterleri göz önünde bulundurmalarını tavsiye ediyorum.
ağzının tadı pazarlama taktiği mi ? sende zevk yoksa peynir altı suyu al iç 25 kilosu 90 lira herhalde hammaddeler . co m da ayrıca genrise nin peşine bu kadar düşmen hıncını alamaman manidar firma yetkililerinden birinin çakma hesabı olmalısın aynen spora yeni başlayan anlamayan adamlar sizin için veli nimet onlar kandırılabilir

ağzının tadı pazarlama taktiği mi ? sende zevk yoksa peynir altı suyu al iç 25 kilosu 90 lira herhalde hammaddeler . co m da ayrıca genrise nin peşine bu kadar düşmen hıncını alamaman manidar firma yetkililerinden birinin çakma hesabı olmalısın
Evet pazarlama stratejisidir, pazarlama zaten insanların farklı tercihlerinden ortaya çıkmış ve şekillenmiştir bir spor forumunda sana mesleğimi anlatmanın gerekli olduğunu düşünmüyorum, eğer Henry Ford'un ilk ürettiği araba üzerinde kurduğu stratejiyi biraz okursan belki pazarlama konusunda kafanda bir şeyler şekillenir. Objektif konuyu okuyanlar kimin bilgi vermeye kimin olayı sabote etmeye çalıştığını anlayacaklardır zaten, kimsenin çakma hesabı değil bilinçli ve düşünen bir tüketiciyim. Sen ise malesef insanlara doğru bilgiler vermekten çok uzaksın.

Back
Yukarı