KeremPiana
Üye
Yakutu bitsin etkilerini yazarim nedir arkadas only testo kutune mi giriyonuz nabiyonuz bildiginiz protein iste icip icip aynada six packlerim cikmis mi diye bakmaya benziyo.
Ya kutu bitsin etkilerini yazarim nedir arkadas only testo kurune mi giriyonuz nabiyonuz bildiginiz protein iste icip icip aynada six packlerim cikmis mi diye bakmaya benziyo.
Yakutu bitsin etkilerini yazarim nedir arkadas only testo kutune mi giriyonuz nabiyonuz bildiginiz protein iste icip icip aynada six packlerim cikmis mi diye bakmaya benziyo.
valla helal olsunBen anlarim.![]()
Bide sizce bu urunmu yoksa amix iso prime cfm mi. Karsilastirabilicek birisi varmi acabaMerhaba arkadaslar. Benim ufak bir sorum olucak. Elimde amix iso prime cfm ve on creatine var. Yaptigim arastirmalaea gore ikisde spordan sonea hemen kullanilmali. Ama creatini uzum suyuyla icmek gerek verimi arttirmak icin. Benim sorum iste once proteinimi icip 30 dk sonra (ortalama olarak saunaya giriyorum ve dusa giriyorum) mi kreatini almaliyim. Yoksa tam tersimi. Bilen birisi hangisiyle daha iyi sonuc alirim soyleyebilirmi acaba![]()
isoprime cfm ile değilde iso 100 ile kıyaslayayım ikisinide ikşer kutu kullandım bir fark yok zaten bu protein tozundan ne beklediğine bağlı düzgün çalışır beslenirsin prptein tozunu da spordan sonra hızlı kana karışssın kas onarımına yardımcı olsun die alırsın direk protein tozu içeyim şişeyim die bir düşüncen varsa hiç bir protein tozu bunu yapmaz fiyat performans olarak prostar suan piyasadaki en iyi protein tozu bence iso 100 çok kaliteli ama fiyat olarak servis sayısı olarak gerisinde ultimate in bütçene uygunsa iso100 f/p diyorsan prostarBide sizce bu urunmu yoksa amix iso prime cfm mi. Karsilastirabilicek birisi varmi acaba![]()
hocam öyle bi söylüyolarki sanki lahım suyu içiyolarda o derece kusturuyo. nesquik yada kakaolu süt değil sonuçtaSuyla içiyorum nesquik veya milkshake içmediğinizi bilin tadı kesinlikle mide bulandırmıyor, 300ml su ile 1ölçeği antrenman sonrası içiyorum. Topaklanma 0 10sn gibi bir sürede inanılmaz derecede karışıyor suya fondip yapıyorum
hocam öyle bi söylüyolarki sanki lahım suyu içiyolarda o derece kusturuyo. nesquik yada kakaolu süt değil sonuçta
Suan bu urun en ucuz p7de gene 210 lira gelen zamlara ohaaa diyorum baska da bisi demiyorum ustteki entry ekim 2014de girilmis subat ayindayiz.bulkingde toz almamak cok mantikli gelmeye basladi 25 gr proteini gider tavuktan alirim kalori kismadigim surece.Pro7 de 171tl pesin.taksitli 180 olmus. Yarin siparisi veriyorum
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Dolar kurlarınıda bahane ederek suplement fiyatlarında abartı bir fiyat yükseltimine gittiler.Suan bu urun en ucuz p7de gene 210 lira gelen zamlara ohaaa diyorum baska da bisi demiyorum ustteki entry ekim 2014de girilmis subat ayindayiz.bulkingde toz almamak cok mantikli gelmeye basladi 25 gr proteini gider tavuktan alirim kalori kismadigim surece.