Ultimate Nutrition Prostar %100 Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 247 61,1%
  • Orta karar

Votes: 132 32,7%
  • Başarısız

Votes: 25 6,2%

• Total voters
    404
Merhaba arkadaslar. Benim ufak bir sorum olucak. Elimde amix iso prime cfm ve on creatine var. Yaptigim arastirmalaea gore ikisde spordan sonea hemen kullanilmali. Ama creatini uzum suyuyla icmek gerek verimi arttirmak icin. Benim sorum iste once proteinimi icip 30 dk sonra (ortalama olarak saunaya giriyorum ve dusa giriyorum) mi kreatini almaliyim. Yoksa tam tersimi. Bilen birisi hangisiyle daha iyi sonuc alirim soyleyebilirmi acaba :)

Merhaba arkadaslar. Benim ufak bir sorum olucak. Elimde amix iso prime cfm ve on creatine var. Yaptigim arastirmalaea gore ikisde spordan sonea hemen kullanilmali. Ama creatini uzum suyuyla icmek gerek verimi arttirmak icin. Benim sorum iste once proteinimi icip 30 dk sonra (ortalama olarak saunaya giriyorum ve dusa giriyorum) mi kreatini almaliyim. Yoksa tam tersimi. Bilen birisi hangisiyle daha iyi sonuc alirim soyleyebilirmi acaba :)
Bide sizce bu urunmu yoksa amix iso prime cfm mi. Karsilastirabilicek birisi varmi acaba :)

Bide sizce bu urunmu yoksa amix iso prime cfm mi. Karsilastirabilicek birisi varmi acaba :)
isoprime cfm ile değilde iso 100 ile kıyaslayayım ikisinide ikşer kutu kullandım bir fark yok zaten bu protein tozundan ne beklediğine bağlı düzgün çalışır beslenirsin prptein tozunu da spordan sonra hızlı kana karışssın kas onarımına yardımcı olsun die alırsın direk protein tozu içeyim şişeyim die bir düşüncen varsa hiç bir protein tozu bunu yapmaz fiyat performans olarak prostar suan piyasadaki en iyi protein tozu bence iso 100 çok kaliteli ama fiyat olarak servis sayısı olarak gerisinde ultimate in bütçene uygunsa iso100 f/p diyorsan prostar

arkadaşlar kafam karıştı şimdi alalımmı almayalımmı. tadı leş diyenler şüpheye düşürdü. her ne kadar etkisi önemliysede miğde bulandırıcı bişeyi kullanmak istemem

değerleri vb çok iyi ürün ama tadı nasıl ?

Suyla içiyorum nesquik veya milkshake içmediğinizi bilin tadı kesinlikle mide bulandırmıyor, 300ml su ile 1ölçeği antrenman sonrası içiyorum. Topaklanma 0 10sn gibi bir sürede inanılmaz derecede karışıyor suya fondip yapıyorum

Suyla içiyorum nesquik veya milkshake içmediğinizi bilin tadı kesinlikle mide bulandırmıyor, 300ml su ile 1ölçeği antrenman sonrası içiyorum. Topaklanma 0 10sn gibi bir sürede inanılmaz derecede karışıyor suya fondip yapıyorum
hocam öyle bi söylüyolarki sanki lahım suyu içiyolarda o derece kusturuyo. nesquik yada kakaolu süt değil sonuçta

Optimum, muscletech nitrotech, universal animal max, inkospor xtreme, dymatize iso 100, ve hatirlamadigim birkac marka daha protein tozu kullandim. Suan prostrar cikolata aromali kullaniyorum. Tadi bu urunlerden iyidir de daha kotu degildir. Tamam damak zevki ama bu toza tadi igrenc ya da kotu diyenleri anlamiyorum. Yazdigim markalari kullanmis olan arkadaslar gonul rahatligiyla alip icebilir bence.

Pro7 de 171tl pesin.taksitli 180 olmus. Yarin siparisi veriyorum :D

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Suan bu urun en ucuz p7de gene 210 lira gelen zamlara ohaaa diyorum baska da bisi demiyorum ustteki entry ekim 2014de girilmis subat ayindayiz.bulkingde toz almamak cok mantikli gelmeye basladi 25 gr proteini gider tavuktan alirim kalori kismadigim surece.

Suan bu urun en ucuz p7de gene 210 lira gelen zamlara ohaaa diyorum baska da bisi demiyorum ustteki entry ekim 2014de girilmis subat ayindayiz.bulkingde toz almamak cok mantikli gelmeye basladi 25 gr proteini gider tavuktan alirim kalori kismadigim surece.
Dolar kurlarınıda bahane ederek suplement fiyatlarında abartı bir fiyat yükseltimine gittiler.

bugün b.mrketten aldım bu ürünün cocoa mocha aromalısını daha denemedim ancak ürün geldiğinde seal your protection yazan güvenlik bandında 4 tane iğne ile delinmiş delik vardı mağazayı aradığımda hava alması için patlamaması için böyle dediler bide tozun içinde siyah nokta şeklinde taneler var.bu aromayı kullananlar bi yorum yapabilirse sevinirim

ve bu aromanın içinde parçacıklar var kahve tadı geliyor onlardan :D resmini de ekliyorum bu aromayı kullananlarınkide bu şekilde mi[DOUBLEPOST=1425484326][/DOUBLEPOST]birde önceden optimum kullanırdım bir gün sonra bile shaker rezil kokardı bunda yok öyle birşey shaker misler gibi kahve kokuyor :D protein diye bize nesquink mi sattılar nedir :D

Eklentiler

• IMG_0075 - Kopya (2448 x 1836).jpg
    IMG_0075 - Kopya (2448 x 1836).jpg
    102,6 KB · Görüntüleme: 434
Son düzenleme:
Back
Yukarı