Ultimate Nutrition Prostar %100 Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 247 61,1%
  • Orta karar

Votes: 132 32,7%
  • Başarısız

Votes: 25 6,2%

• Total voters
    404
Nerden çıkardın anlamadım bu ürünü gidin alın dediğin anlamını taşıyan bir sözümün olduğunu.Sadece ürüne dair tespitler yaptım ve tekrar ediyorum; eğer firma güveniyorsa BCAA veya Glutamin gibi kaliteli/pahalı elde etme süreçleri olan ''yararlı'' amino asitler bakımından iyi olduğuna ürünün zaten bunun reklamını çok çok iyi bir şekilde yapar.Eğer yapamıyorsa,gizliyorsa ''sembolik'' oranlar sebebiyledir büyük ihtimalle.Yani Ferrarin olsa üstünü örtmezsin,bilmesin aman kimse demezsin o Ferrariyi satmak amacında bir galeriysen.Bu tip üreticilerin/firmaların; mesleği,hayatları ve çalışanlarının geçimi buna bağlıyken hem de.Konuyla ilgili son mesajımdı.Sıkıldım açıkcası.Teşekkürler anlayışınız için.Bu başlıkta yazmaktaki temel sebebim; sadece tad sebebiyle bu kadar muazzam değerlere sahip bir ürünü ıskalamaması değerli forum üyesi arkadaşların.Bodyforumtr ciddi söz hakkına sahip bir sitedir Türkiye'de VG adına.İnsanları doğru yönlendirmek gerek.İyi forumlar.
Kapanışta yine insanları doğru yönlendirmek gerek diyerek inceden dokundurmuşsunuz.
Benim kimseyi yönlendirdiğim falan yok.Sadece bu ürünleri çok merak ettiğimi ve kullanmak istediğimi yazdım.
Eğer vücut geliştirme alanında otorite olsaydım evet insanları yönlendirmiş olurdum ancak öyle bir şey olmadığı için,bnm ağzımdan çıkan lafa bakmıyor kimse,herkes en az sizin kadar akıl edebiliyor amino asit profiline bakmayı,markanın güvenilirliğini sorgulamayı veya ürünler hakkında ne tür yorumlar yapıldığına dair araştırma yapıp aklına yatıyorsa ürünü alıp kullanmayı.

Ayrıca bcaa ve glutamin oranı her şey demek değildir.
O zaman gidin xpro whey alın bcaa ve glutamin oranı,piyasadaki birçok kaliteli markayı yerle bir eder miktarda gözüküyor.En başta da Optimum Gold'dan iyidir diyebiliriz, bcaa ve glutamin miktarı daha fazla ya!

Sadece amino asit profilin bakarak ürün alınmaz.Üretim tekniği,hammadde kalitesi ...gibi etkenler kaliteyi belirleyen asıl unsurlardır.
Size de iyi forumlar.

Kapanışta yine insanları doğru yönlendirmek gerek diyerek inceden dokundurmuşsunuz.
Benim kimseyi yönlendirdiğim falan yok.Sadece bu ürünleri çok merak ettiğimi ve kullanmak istediğimi yazdım.
Eğer vücut geliştirme alanında otorite olsaydım evet insanları yönlendirmiş olurdum ancak öyle bir şey olmadığı için,bnm ağzımdan çıkan lafa bakmıyor kimse,herkes en az sizin kadar akıl edebiliyor amino asit profiline bakmayı,markanın güvenilirliğini sorgulamayı veya ürünler hakkında ne tür yorumlar yapıldığına dair araştırma yapıp aklına yatıyorsa ürünü alıp kullanmayı.

Ayrıca bcaa ve glutamin oranı her şey demek değildir.
O zaman gidin xpro whey alın bcaa ve glutamin oranı,piyasadaki birçok kaliteli markayı yerle bir eder miktarda gözüküyor.En başta da Optimum Gold'dan iyidir diyebiliriz, bcaa ve glutamin miktarı daha fazla ya!

Sadece amino asit profilin bakarak ürün alınmaz.Üretim tekniği,hammadde kalitesi ...gibi etkenler kaliteyi belirleyen asıl unsurlardır.
Size de iyi forumlar.
Çok garip.Cidden saçmalık.Genel olarak konuya ilgimi ve tad konusuna takılarak insanları yanlış yönlendirebilecek açıklamaları eleştirdim son kısmında yazımın ama sizde olan ''bana laf mı söyledi'' psikolojisi sebebiyle direkt üstünüze alınmışsınız.Çok garip,daha sakin olun ve her denileni öyle ''aman da aman bize pıçak çektiler yetişin komşular'' mantığıyla karşılamayın. :) Ki zaten ilgi alanımda değil hani size laf dokundurmak vs.Bu tarz yaşamam.Daha çok bilgi paylaşımıdır amacım insanlarla ''etkileşimde''.Bu tip kavgaları gidin varsa bi kız arkadaşınız onla yapın,rahatlayın.Ben siz ve siz gibi tartışalım da ne olursa olsunculardan değilim.Yanlış yerde,yanlış adamla konuşuyorsun bu tarzda.Uyarıyorum.+Ürünün ham madde kalitesini anlamak için lab'da test yapmak gerekir yada basiti markaya güvenmektir.Yani bu noktada bu kafa yapınızla bunu da anlamanızı beklemiyorum.Hoşuna gideni kullan sevgili ikaya.Ben gereken mesajlarımı verdim forumu okuyan arkadaşlara.Polemik yaratma,haz etmem.Selametle.

Çok garip.Cidden saçmalık.Genel olarak konuya ilgimi ve tad konusuna takılarak insanları yanlış yönlendirebilecek açıklamaları eleştirdim son kısmında yazımın ama sizde olan ''bana laf mı söyledi'' psikolojisi sebebiyle direkt üstünüze alınmışsınız.Çok garip,daha sakin olun ve her denileni öyle ''aman da aman bize pıçak çektiler yetişin komşular'' mantığıyla karşılamayın. :) Ki zaten ilgi alanımda değil hani size laf dokundurmak vs.Bu tarz yaşamam.Daha çok bilgi paylaşımıdır amacım insanlarla ''etkileşimde''.Bu tip kavgaları gidin varsa bi kız arkadaşınız onla yapın,rahatlayın.Ben siz ve siz gibi tartışalım da ne olursa olsunculardan değilim.Yanlış yerde,yanlış adamla konuşuyorsun bu tarzda.Uyarıyorum.+Ürünün ham madde kalitesini anlamak için lab'da test yapmak gerekir yada basiti markaya güvenmektir.Yani bu noktada bu kafa yapınızla bunu da anlamanızı beklemiyorum.Hoşuna gideni kullan sevgili ikaya.Ben gereken mesajlarımı verdim forumu okuyan arkadaşlara.Polemik yaratma,haz etmem.Selametle.
Bundan önceki son mesajınızda konuya yazdığım son mesajımdır demiştiniz, bir laf ettiyseniz arkasında durun.Kendinize hakim olamayıp cevap vermek zorunda hissetmenizden ''bana laf mı söyledi'' psikolojisini dibine kadar yaşadığınız açıkça gözüküyor,polemik yaratmaktan hazzetmediğiniz!! de.
Konuyu nerden nereye çektiniz ya pes doğrusu,şu mâlum iki ürün çok methediliyor diye kullanmak istediğimi ancak maddi gücümün şu an için bunu karşılamadığını yazdım konunun geldiği yere bak.
Şimdi siz yine alıntı yapar cevap verirsiniz(altta kalamam pskilojisine devam)diye söylüyorum ben sizinle vakit harcamaya niyetli değilim lütfen tartışmayı kapatın,kendinize iyi bakın.
Sağlıklı ve bol sporlu günler dilerim.

bu ürün çöp arkadaşlar . eğer kreatin ve glutamine le kombine etmesseniz. bi işe yaramaz. aldığıma pişman oldum. kullanan arkadaşlarımda memnum olmadılar. bu fiyattaki bi üründen bu kötü etkiyi beklemezdim açıkçası.

bu ürün çöp arkadaşlar . eğer kreatin ve glutamine le kombine etmesseniz. bi işe yaramaz. aldığıma pişman oldum. kullanan arkadaşlarımda memnum olmadılar. bu fiyattaki bi üründen bu kötü etkiyi beklemezdim açıkçası.
SEn protein tozundan ne bekliyorsunki bu kadar kötüledin ürünü protein tozları steroid değildir alıp kullanıp kısa sürede gelişme gösteresin.

adamın diyeti eksik , protein tozu alıyor.Protein tozunu kullanıyor ama diyeti yeterli olmadığı için yerinde sayıyor , gelip burda verim alamadım :) ne bekliyodun ki ?

Bu 4. Degisik markam ve hepsinden daha iyi sonuc aldim..bitmek uzere ve bununla devam edicem..ise yaramayan cop diyenlerin bu urunleri nasil kullandigini biliyoruz..ya diyeti eksiktir bu urunlerden mucize beklerler yada 1kutu protein tozunu 4ayda bitirirler..kimsenin kafasinda soru isareti kalmasin iyi ve guvenilir bir marka...uygun bir diyetle iyi sonuclar alirsiniz..saygilar

Protein tozunu kaç ayda bitirdiginin önemi yok,önemi olan günlük 200gr ihtiyacın varsa bunu 175ini dısarıdan karsılayabiliyorsan geri kalan 25 i 1 ölçek protein tozu ile karsılamandır.Ha 200 ü de alabiliyorsan protein tozunu hiç kullanmayabilirsin bile.

Ne yazik ki toplumumuz vg ye hazir ve bilincli degil.salonlarda bir dunya cahil insan var iki agirlik kaldirdiginda hemen gelisicegini saniyorlar...adamlar 2 sene olmus salona geleli hareketler yanlis gelip sorduklarinda ne kadar oldu diyince 1sene oldu diyorum hemen bok atma cabasi ilacmi kullaniyorsun:D beslenmen nasil diyorum adama durum yiyok abi diyor eee protein? Sabah yumurta ogle aksam et? Yok abi maydonozda cok protein varmis onu yiyiyorum....keza eline protein tozunu yeni almis adam kosa kisa geliyor abi bak bakalim iyimi salon hocasi gazlamis dandik markayi...gunde bundan bir olcek alicam...eeee beslenme? Yok abi ben sabahlari 5 6 yumurta yiyemem et is yerinde yemeklerin arasinda cikiyor....kusura bakma kardesim senden bir bok olmaz diyince..ilac aldik ya!! Ilac dedigi protein tozu....bu zihniyete anlatamassiniz bosuna ugrasmayin...

tadına ve ürünün mideyi bozduğu yönünde yorumlar var. bence tadı gayet düzgün. çikolatalı süt tadı beklemesin kimse elbette ve de bende mide bozma gaz gibi yan etkiler yapmadı. daha yeni yeni kullanmaya başladım 1 hafta oldu. diyetle birlikte düzgün bir antrenman uyguluyorum. ancak kutu bittiğinde etkisi hakkında yorum yaparım.

Ben de 1 kutu tozu 3-4 ayda bitiriyorum ?
Ben katilmiyorum gainerde kullandim adil hakki 14gundur 3ayda bitirenlerde var sonuc 0....protein tozunu bende denedim 1olcekle verim alamadim hakkiyla 2olcekten sonra verim aldim...yuzde yuz dogal proteinle de bir sey olmadi bende ki beslenmem gayet duzgun...herkeze saygi duyuyorum ama ben bir sey yapilicaksa hakkiyla yapilmasindan yanayim..doktorun bu antibiyotigi sabah aksam icicek denesiyle sadece sabah icilip bir sey olmuyacagina inananlardanim...tekrar ediyorum bu benim kendi vucudumdaki etkidir...[DOUBLEPOST=1416171672][/DOUBLEPOST]
Protein tozunu kaç ayda bitirdiginin önemi yok,önemi olan günlük 200gr ihtiyacın varsa bunu 175ini dısarıdan karsılayabiliyorsan geri kalan 25 i 1 ölçek protein tozu ile karsılamandır.Ha 200 ü de alabiliyorsan protein tozunu hiç kullanmayabilirsin bile.
Benim protein tozunu kullanma amacim gunluk protein ihtiyacimi tamamlamak degil...kana cabuk karisip antraman ve antraman sonrasi yikimi engellemek..yoksa allaha sukur beslenme konusunda sikintim yok..katilirsiniz katilmassiniz bu urunler duzgun kullandikca iyi sonuclar aldiriyor...saygilar[DOUBLEPOST=1416172090][/DOUBLEPOST]Konuyu saptirmadan tad konusunada deginicem optimumdaki lezzeti bulamassiniz ama icilmicek birsey degil..migde bozulma konusuna gelince daha onceden kazein karisimli bir toz kullanmistim devamli bir siskinlik ve arada ishal yapiyordu bu tozda hic sikinti yasamadim gaz bile yapmadi hic...migde bozuyor diyen arkadas belki bu markanin varmi bilmiyorum ama kazein karisimli olanlarindan kullanmis olabilir...laktoz sikintisi olanlar sut icince migdesi bozulanlar kazein karisimli protein tozlarindan uzak dursun sutteki etkinin aynisi bunlardada oluyor cunku

Son düzenleme:
Arkadaşlarımla bizde bu ürünü aldık henüz yeni başladık . 1-2 hafta sonra Bcaa ve Amino da ekleyip kullanmayı düşünüyoruz . Böyle yapılsa herhalde kas gelişimi hızlanır .

Ürün kullanmaya başlayalı 10gün falan oluyor.
1ölçek antrenman sonrası su ile
1ölçekte yatmadan önce muz-süt-yulaf ile karıştırıp içiyorum.

Off günlerdede sadece yatmadan önce 1ölçek kullanıyorum.
Tadı normal su ile tadını hissetmek bile zor birtek yutarken az biraz geliyor
içindeki amino değerleri gerçekten çok iyi markanında iyi oldugunu düşünüyorum
Etkilerini kutu bitiminde yazarım

Ürün kullanmaya başlayalı 10gün falan oluyor.
1ölçek antrenman sonrası su ile
1ölçekte yatmadan önce muz-süt-yulaf ile karıştırıp içiyorum.

Off günlerdede sadece yatmadan önce 1ölçek kullanıyorum.
Tadı normal su ile tadını hissetmek bile zor birtek yutarken az biraz geliyor
içindeki amino değerleri gerçekten çok iyi markanında iyi oldugunu düşünüyorum
Etkilerini kutu bitiminde yazarım

Yazmayı unutmuşum topaklanma 0 anında karışıyor.

Back
Yukarı