ikaya2134
Üye
Kapanışta yine insanları doğru yönlendirmek gerek diyerek inceden dokundurmuşsunuz.Nerden çıkardın anlamadım bu ürünü gidin alın dediğin anlamını taşıyan bir sözümün olduğunu.Sadece ürüne dair tespitler yaptım ve tekrar ediyorum; eğer firma güveniyorsa BCAA veya Glutamin gibi kaliteli/pahalı elde etme süreçleri olan ''yararlı'' amino asitler bakımından iyi olduğuna ürünün zaten bunun reklamını çok çok iyi bir şekilde yapar.Eğer yapamıyorsa,gizliyorsa ''sembolik'' oranlar sebebiyledir büyük ihtimalle.Yani Ferrarin olsa üstünü örtmezsin,bilmesin aman kimse demezsin o Ferrariyi satmak amacında bir galeriysen.Bu tip üreticilerin/firmaların; mesleği,hayatları ve çalışanlarının geçimi buna bağlıyken hem de.Konuyla ilgili son mesajımdı.Sıkıldım açıkcası.Teşekkürler anlayışınız için.Bu başlıkta yazmaktaki temel sebebim; sadece tad sebebiyle bu kadar muazzam değerlere sahip bir ürünü ıskalamaması değerli forum üyesi arkadaşların.Bodyforumtr ciddi söz hakkına sahip bir sitedir Türkiye'de VG adına.İnsanları doğru yönlendirmek gerek.İyi forumlar.
Benim kimseyi yönlendirdiğim falan yok.Sadece bu ürünleri çok merak ettiğimi ve kullanmak istediğimi yazdım.
Eğer vücut geliştirme alanında otorite olsaydım evet insanları yönlendirmiş olurdum ancak öyle bir şey olmadığı için,bnm ağzımdan çıkan lafa bakmıyor kimse,herkes en az sizin kadar akıl edebiliyor amino asit profiline bakmayı,markanın güvenilirliğini sorgulamayı veya ürünler hakkında ne tür yorumlar yapıldığına dair araştırma yapıp aklına yatıyorsa ürünü alıp kullanmayı.
Ayrıca bcaa ve glutamin oranı her şey demek değildir.
O zaman gidin xpro whey alın bcaa ve glutamin oranı,piyasadaki birçok kaliteli markayı yerle bir eder miktarda gözüküyor.En başta da Optimum Gold'dan iyidir diyebiliriz, bcaa ve glutamin miktarı daha fazla ya!
Sadece amino asit profilin bakarak ürün alınmaz.Üretim tekniği,hammadde kalitesi ...gibi etkenler kaliteyi belirleyen asıl unsurlardır.
Size de iyi forumlar.