Ultimate Nutrition Prostar %100 Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 247 61,1%
  • Orta karar

Votes: 132 32,7%
  • Başarısız

Votes: 25 6,2%

• Total voters
    404
Sadece cikolata gordum. 1-2 gun icinde getiriyorlardir. Tabi hafta sonu girdi,sali gelir heralde.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

iyi akşamlar ultimate prostar whey 5lbsın internette farklı kutularının oldugunu farkettim.kutulardan biri şeffaf mavi diğeri mat mor renginde hangisi yeni versiyon :S?

Evet iki rakip sitede farkli fotolar var. Hatta sitenin sponsoru olmayanin kutusu mor ve daha uzun. Takilma onlara,ikiside ayni whey. Optimum gibi mensei farklida degil bildigim kadariyla.

İcerik degisse yeni urunu sitesine koyan firma diger firmayi ezmek icin "yeni formul" diye bas bas bagirirdi ;)

Yanliz eresbos bazi prostar videolarinda kutunun etiketinde sari yazili pro diye bi ibare var youtubda gormustum linki sonra gosteririm .ayrica benim bahsettigim prostarlarda kapaklarida farkli iki urunun?

bunu kullanıpda karın ağrısı ve isal olan var mı ? ben kullanıyorum bende yapıyo ama 500ml su yerine 250 koyuyorum o yuzden olabilir mi

bunu kullanıpda karın ağrısı ve isal olan var mı ? ben kullanıyorum bende yapıyo ama 500ml su yerine 250 koyuyorum o yuzden olabilir mi

Son kullanma tarihine baktinmi ya da sicak bir yerde beklettin mi? Bozulmus olabilir. Bir arkadasina bir olcek wheyin den ver,oda ayni sıkıntıyı cekerse bil ki bozulmus. Ha onda birsey yoksa vucudunun sut urunlerine verdigi bir tepki olabilir bu. Karin agrisi da gazdandir. Bendede bazen gaz yapiyor.

oda sıcaklıgında duruyor havalarda çok sıcak değil geçen gun yaptık onu az su ile yapınca onunda ağrı yaptı biraz dün 500 ml su ile içtim birşey olmadı galiba bir kaç gün deniyim geri götürcem son kullanma tarihin 2016

Son kullanma tarihine baktinmi ya da sicak bir yerde beklettin mi? Bozulmus olabilir. Bir arkadasina bir olcek wheyin den ver,oda ayni sıkıntıyı cekerse bil ki bozulmus. Ha onda birsey yoksa vucudunun sut urunlerine verdigi bir tepki olabilir bu. Karin agrisi da gazdandir. Bendede bazen gaz yapiyor.

Benimde anlamadığım birşey protein tozunu içtikten 5-10 dk sonra kendimi Wc'ye atıyorum Protein tozunda herhangi bir sorun oldugunu düşünmüyorum sebebi ne olabilir

Steroid kürüne hazırlık ultimatelerle heheheh

Eklentiler

• protein aşk.jpg
    protein aşk.jpg
    22,5 KB · Görüntüleme: 457
2 ölçek almayın günde, mahvoldum. İki gündür 2 olcek aldım öldüm
Ben 2 kutuyu günde 2 ölçek kullanarak bitirdim hiç bir yan etki görmedim ayrıca tadına berbat iğrenç gibi yorumlar yazanlarıda anlamıyorum neyi varki tadının gayet içilebilir bir tadı var bakın çok güzel demiyorum içilebilir diyorum karışım konusuna gelirsek de shakerda karışıtırınca topaklanma olmuyor optimumda bu topaklanma var fiyat ve ürün içeriğini ise tartışmaya gerek bile yok.

Ben 2 kutuyu günde 2 ölçek kullanarak bitirdim hiç bir yan etki görmedim ayrıca tadına berbat iğrenç gibi yorumlar yazanlarıda anlamıyorum neyi varki tadının gayet içilebilir bir tadı var bakın çok güzel demiyorum içilebilir diyorum karışım konusuna gelirsek de shakerda karışıtırınca topaklanma olmuyor optimumda bu topaklanma var fiyat ve ürün içeriğini ise tartışmaya gerek bile yok.
Dogrudur, bende böyle bi etki gördüm, tek ölçekten sonrası öldürüyor. Tadına ıse bir şey demedim zaten, ama kokusu da berbat

100 gr da 1 gr nedir hocam Allah aşkına ya?
Piyasadaki dandik protein tozlarında dahi söylediğinizin 8 10 katı bcaa glutamin varken vpx gibi bir firmanın en çok övündüğü ürünlerden biri olan bu protein tozunda eser miktarda vardır demişsiniz.
Ayrıca sanki ben bu ürünü alın kullanın demişim gibi cevap yazmışsınız,ben sadece bu ürünü kullanmayı istediğimi yazdım gidip alın demedim kimseye.
Nerden çıkardın anlamadım bu ürünü gidin alın dediğin anlamını taşıyan bir sözümün olduğunu.Sadece ürüne dair tespitler yaptım ve tekrar ediyorum; eğer firma güveniyorsa BCAA veya Glutamin gibi kaliteli/pahalı elde etme süreçleri olan ''yararlı'' amino asitler bakımından iyi olduğuna ürünün zaten bunun reklamını çok çok iyi bir şekilde yapar.Eğer yapamıyorsa,gizliyorsa ''sembolik'' oranlar sebebiyledir büyük ihtimalle.Yani Ferrarin olsa üstünü örtmezsin,bilmesin aman kimse demezsin o Ferrariyi satmak amacında bir galeriysen.Bu tip üreticilerin/firmaların; mesleği,hayatları ve çalışanlarının geçimi buna bağlıyken hem de.Konuyla ilgili son mesajımdı.Sıkıldım açıkcası.Teşekkürler anlayışınız için.Bu başlıkta yazmaktaki temel sebebim; sadece tad sebebiyle bu kadar muazzam değerlere sahip bir ürünü ıskalamaması değerli forum üyesi arkadaşların.Bodyforumtr ciddi söz hakkına sahip bir sitedir Türkiye'de VG adına.İnsanları doğru yönlendirmek gerek.İyi forumlar.

Back
Yukarı