snrgndr
Üye
Ben de ufak tefek araştırmalar yaptım protein tozları konusunda.
Ultimate Prostar %100 Whey 2390 Gr + Ultimate Carnitine Lqiuid 355 Ml isimli ürün dikkatimi çekti. Fiyatı da 209 TL. Kullanım amacımda antrenman sonrası olacak. Fiyatı uygun mu sizce. Bir de isminde Nutrition yazması ya da yazmamasının pek bir önemi varmıdır ?
Antrenman sonrası için son derece uygun , whey protein. İçeriği iyi , yorumlar iyi. Karnitin ihtiyacınız var mı bilmiyorum , herkes sürekli kullanmaz genelde. Ben kilo vermek istediğim zamanlarda kullanmıştım. Yağ yakımı destekleyici bir ürün. Çok da yararını gördüğümü düşünüyorum. Fiyatı bu şekilde aldığınızda uygun , zaten hardline markası haricinde hemen hemen tüm markaların bu gramaj ve servisteki protein tozları 180 TL ve hatta daha da üzerinde. Tek alındığında 24 servislik , 68 TL'lik karnitini yarı fiyatından daha azına almış olacaksınız. Ne şekilde antrenman yaptığınızı ve ne amaçladığınızı bilmiyorum ama bunun kreatin ile birlikte kampanyası da vardı , hemen hemen aynı fiyatlarda belki 10 TL fark olabilir. Ona da bakmanızı öneririm.
İsimde bir fark olmaz , güvenilir sitelere bakın , kutu ve isim neyse doğrusu odur.