Ultimate Nutrition Prostar %100 Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 247 61,1%
  • Orta karar

Votes: 132 32,7%
  • Başarısız

Votes: 25 6,2%

• Total voters
    404
Ben de ufak tefek araştırmalar yaptım protein tozları konusunda.
Ultimate Prostar %100 Whey 2390 Gr + Ultimate Carnitine Lqiuid 355 Ml isimli ürün dikkatimi çekti. Fiyatı da 209 TL. Kullanım amacımda antrenman sonrası olacak. Fiyatı uygun mu sizce. Bir de isminde Nutrition yazması ya da yazmamasının pek bir önemi varmıdır ?

Antrenman sonrası için son derece uygun , whey protein. İçeriği iyi , yorumlar iyi. Karnitin ihtiyacınız var mı bilmiyorum , herkes sürekli kullanmaz genelde. Ben kilo vermek istediğim zamanlarda kullanmıştım. Yağ yakımı destekleyici bir ürün. Çok da yararını gördüğümü düşünüyorum. Fiyatı bu şekilde aldığınızda uygun , zaten hardline markası haricinde hemen hemen tüm markaların bu gramaj ve servisteki protein tozları 180 TL ve hatta daha da üzerinde. Tek alındığında 24 servislik , 68 TL'lik karnitini yarı fiyatından daha azına almış olacaksınız. Ne şekilde antrenman yaptığınızı ve ne amaçladığınızı bilmiyorum ama bunun kreatin ile birlikte kampanyası da vardı , hemen hemen aynı fiyatlarda belki 10 TL fark olabilir. Ona da bakmanızı öneririm.
İsimde bir fark olmaz , güvenilir sitelere bakın , kutu ve isim neyse doğrusu odur.

Antrenman sonrası için son derece uygun , whey protein. İçeriği iyi , yorumlar iyi. Karnitin ihtiyacınız var mı bilmiyorum , herkes sürekli kullanmaz genelde. Ben kilo vermek istediğim zamanlarda kullanmıştım. Yağ yakımı destekleyici bir ürün. Çok da yararını gördüğümü düşünüyorum. Fiyatı bu şekilde aldığınızda uygun , zaten hardline markası haricinde hemen hemen tüm markaların bu gramaj ve servisteki protein tozları 180 TL ve hatta daha da üzerinde. Tek alındığında 24 servislik , 68 TL'lik karnitini yarı fiyatından daha azına almış olacaksınız. Ne şekilde antrenman yaptığınızı ve ne amaçladığınızı bilmiyorum ama bunun kreatin ile birlikte kampanyası da vardı , hemen hemen aynı fiyatlarda belki 10 TL fark olabilir. Ona da bakmanızı öneririm.
İsimde bir fark olmaz , güvenilir sitelere bakın , kutu ve isim neyse doğrusu odur.
Kilo vermek gibi bir düşüncem olmadığı için karnitin işime yaramaz yani. Cevabınız için Teşekkür Ederim...

Ben de ufak tefek araştırmalar yaptım protein tozları konusunda.
Ultimate Prostar %100 Whey 2390 Gr + Ultimate Carnitine Lqiuid 355 Ml isimli ürün dikkatimi çekti. Fiyatı da 209 TL. Kullanım amacımda antrenman sonrası olacak. Fiyatı uygun mu sizce. Bir de isminde Nutrition yazması ya da yazmamasının pek bir önemi varmıdır ?
Merhaba
ben ürünü ankara da hep alışveriş yaptığım bir yerden (yasak diye isim vermiyorum) 160 tl ye aldım.İnternette Carnitine 68 tl görünüyor.Aslında 209 tl iyi fiyat ama İhtiyacında yoksa tek başına whey alman daha mantıklı. Çikolata nın tadını ben beğenmiyorum.
tavsiyem internet yerine güvendiğin bir mağazdan al, yada internetten bile alacaksan telefonda biraz pazarlık yap.
Ben şuana kadar internet üzerinde yazan fiyatlardan hep daha aşağısına ürün aldım.
Saygılarımla

Kilo vermek , kilo vermekten ziyade yağ yakmak. Kreatin sizin için çok daha yararlı olacaktır.
Kilo vermek derken ben de yağ yakmayı kastetmiştim. Karnitin'in tam olarak ne olduğunu, nasıl kullanıldığını falan bilmiyorum. Ultimate Whey ürününü havale indirimi ile 190 TL'ye aldım. Yanında Hardline Carnifit (2000 Mg L-Carnitine) 500 ML ürünü ve Shaker'da gönderdiler.
Ayrıca "KREATİN" önerisi için de teşekkür ederim. Bir sonraki ürün alımında bunu da dikkate alacağım.

Ürünün markası ultimate nutrition yani sorunun olup olmadığına sen karar ver bence takviyeleri güvenilir yerlerden almalısınız bende şuan bu ürünü kullanıyorum tamam tadı berbat denecek kadar kötü değil ama kötü ama içeriği zengin oranları iyidir gelişimine katkısı olacaktır en azından benim oluyo :)

Bazı arkadaşlar ürünün tadı berbat, bok gibi vs. yazmış.Bu yüzden az kalsın bu ürünü denemekten vazgeçecektim.Halbuki yanlış yönlendirmelere aldanmamak lazımmış.
Ürün bence tad olarak hafif ve lezzetli, hatta ON %100 Whey'den daha iyi.

Bazı arkadaşlar ürünün tadı berbat, bok gibi vs. yazmış.Bu yüzden az kalsın bu ürünü denemekten vazgeçecektim.Halbuki yanlış yönlendirmelere aldanmamak lazımmış.
İnsanları yanıltıyor gayet içilebilir bir tadı var.

Ben içiyorum içiliyor ama keyşf alarak mı içiyorum hayır mesela bsn syntha 6 sabaha kadar içerim mis gibi ama bu meret içerken eh hadı katlanılabiliyorumda shaker leş gibi kokuyor beee
katilirim, Syntha gibi combat gibi proteinler kompleks oldugundan kivam ve tatlari cok iyi whey lere gore..

katilirim, Syntha gibi combat gibi proteinler kompleks oldugundan kivam ve tatlari cok iyi whey lere gore..
Bence ürünü niteliğine göre değerlendirmeli anlatmak istediğim gainer yada builderlar olarak tat olarak değil bsnin tadı güzel ama deki evine bi daha sokarmısın kapısına yaklaştırmam :) motor bozuyor

Al benden de bir o kadar , 4 gündür bu ürünü kullanıyorum. ON %100 Whey'den kat ve kat daha iyi kesinlikle. ON %100 Whey'de aromayı alamıyorsunuz "double rich chocolate" falan olsa bile. Oysa bunda fazlasıyla içilebilir , lezzetli.

Bildiğim sitelere baktım ancak stoklarda yok malesef hiçbirisinde
[/DOUBLEPOST]
Cogu sitede bulamadim
Varsa temin edebilecegim bir site ozelden mesaj atarsaniz sevinirim.
ben bu siteden senelerdir alışveriş yaparım.güvenilirdir ve stok da var görünüyor.
ama bufiyata almadım onuda söyleyeyim. telefonda bile olsa pazarlık yapın derim.
http://www.******.com/WHEY-PROTEIN,LA_169-2.html#labels=255-2&stockOnly=1&type=catalog&searchalpha=&searchprice=
Saygılarımla

pro...n7.com sitesinde havale ile 171 tl ben 166 ya alıyordum 5 tl kadar zam yapmışlar sanırım.[DOUBLEPOST=1410804191][/DOUBLEPOST]pro...n7.com sitesinde havale ile 171 tl ben 166 ya alıyordum 5 tl kadar zam yapmışlar sanırım.

Arkadaşlar bu ürünün değişik aromalarını (çilek-muz) alabileceğimiz bir yer var mı? Tüm yetkiyi elinde bulunduruyor türk firmalar ama bir allahın kulu çikolatalıdan başka aromalısını getirmiyor. Madem böyle bir sorumluulk aldınız çeşidinide getirin. Yada bırakın biz yurtdışından getirtelim. Neyse herhangi bir aromalısını alabileceğim biryer var mı?

Back
Yukarı